• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

میــــــــــوه هـــــــا

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]میوه‌های قرمز رنگ علیه رشد سلول‌های سرطان سینه ...
تحقیقات اخیر نشان می‌دهد آب میوه‌های قرمز دانه‌دار به خصوص انار از رشد سلول‌های سرطان سینه پیشگیری می‌کند.

بیش از 75 درصد از کل موارد سرطان سینه با استروژن تغذیه می‌شوند و سالانه حدود 400 هزار زن در سراسر جهان جان خود را بدین طریق از دست می‌دهند.
بر این اساس محققان دانشگاه اوهایو مزایای انار در مبارزه با سرطان سینه را مورد بررسی قرار دادند.[12 ژن موثر در تومورهای بدخیم سرطان سینه شناسایی شدند]
این گروه دریافتند: میوه‌های قرمز دارای آب و دانه به طور طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام «اسید الاجیک» تولید می‌کنند که به نظر می‌رسد برای جلوگیری از رشد سلول‌های سرطان در بافت‌های سینه مفید باشد.[مصرف گردو، خطرسرطان سینه را کاهش می‌دهد]
به گزارش ایسنا، محققان مدتی است در خصوص آنتی اکسیدان‌های موجود در انار و قدرت آن برای مبارزه با سرطان سینه همانند مزایای این میوه برای سلامت قلب مطالبی ارائه کرده‌اند.[آب انار علیه سرطان و بیماری‌های قلبی]
در آزمایشگاه محققان روی آنزیم روماتاس که نقش کلیدی در تولید استروژن و رشد سرطان سینه دارد و اثرات ده‌ها ترکیب موجود در انار که با مبارزه با سرطان سینه مرتبط هستند، مطالعه کردند.
به طور کلی محققان اظهار داشتند: با استفاده از آب میوه‌های قرمز دانه‌دار به خصوص انار می‌توان به مبارزه با رشد سرطان سینه پرداخت.
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
کته های مغزی و قلبی با قره قاط


قره قاط
پایین آورنده قند خون – باز کننده عروق خونی
جلوگیری از سکته های قلبی و مغزی
چگونگی استفاده از این نوع از داروهای گیاهی برای شما عزیزان همراه بسته ارسال می شود
پرداخت هزینه پس از تحویل گرفتن محصول در درب منزل به مامور پست
قره‌قاط
قره‌قاط ازجمله نهاندانگان پیوسته گلبرگ پنج چرخه‌ای و متعلق به راسته اریکال می باشد. قهرمان(۱۳۷۳)تیره اریکاسه را در ایران فقط دارای یک گونه معرفی کرده و چنین اظهار می دارد:
این سرده (یعنی Vaccinium) در جهان گونه های متعددی دارد که میوه اکثر آنها خوراکی است. گونه ای از آن به نام V. myrtillus فقط در نواحی کوهستانی اروپا انتشار دارد. این گیاه شناس سرشناس ایرانی, سرده واکسینیوم را چنین معرفی می کند
بوته های نیمه درختچه‌ای, درختچه ای و گاهی درختان کوچک ایستاده یا ایستاده و افتان هستند که غالبا" بر اثر انشعاب ساقه ها از پایین, منظره انبوه و متراکم دارند. برگها دارای دمبرگ کوتاه, کامل یا دندانه‌دار, غشایی, بیضی یا تخم مرغی و بی دوام و زودافت هستند. گلها سفید یا صورتی, آویخته ودارای دمگل کوتاه, با کاسه ای کامل یا دارای ۴ تا ۵ لبه کوتاه, با ۸ تا ۱۰ پرچم و جام استکانی شکل هستند. میوه آن سته, سیاهرنگ, کروی و در انتها اندکی مورب است. گونه ایرانی آن موسوم بهVaccinium arctostaphylos با نام محلی سیاگیله در جنگلهای طالش, فومن, کلاردشت و لاجیم می روید.
ثابتی(۱۳۷۳)V. arctostaphylos را با نام محلی سیاه گیله (نه قره قاط, چون ایشان معتقد است که قره قاط همان Ribes orientale است) معرفی کرده و خصوصیات آن را چنین بیان می دارد:
سیاه گیله درختی است کوچک و یا درختچه ایست به ارتفاع ۳ متربرگهای آن تقریبا"بدون دمبرگ و پهنک غشایی و ریزان و بیضی شکل یا تخم مرغی کشیده به طول ۳-۸ سانتیمتر می باشد.گلهای آن استکانی شکل سفید مایل به سبز یا صورتی و ارغوانی خیلی روشن به طول ۶-۸ میلیمتر است. میوه های آن سته گرد و به رنگ ارغوانی تیره یا سیاه به قطر ۶-۸ میلیمتر بوده و نام محلی آن در فومن و شفت سیاه گیله است.
زرگری(۱۳۷۶) نیز معتقد است منحصرا" یک گونه از واکسینیوم ها در ایران به حالت وحشی وجود دارد که آن هم در تیره جداگانه ای به نام واکسینیاسه جای داده می شود. البته برخی از انواع زینتی متعلق به تیره اریکاسه و سرده های رودودندرون و آزالئا نیز وارد ایران شده است.
آزادبخت(۱۳۷۸)گونه واکسینیوم موجود در ایران را قره‌قاط یا سیاه‌دار با نام علمی V.arctostaphylos معرفی کرده و اظهار می دارد که این گونه در جامعه راشستان جنگلهای شمال ایران می روید و دارای میوه تقریبا" کروی به رنگ قرمز تیره که اغلب دم میوه و باقیمانده کلاله روی آن دیده می شوند. امین(۱۳۷۰) نیز ضمن تائید اظهارات آزادبخت, قره قاط یا سیاه گیله را دارای میوه ای سته ای گرد به رنگ ارغوانی یا سیاه می داند که در جنگلهای ارسباران می روید.
برخی از محققین نام علمی قره قاط یا واکسینیوم ایرانی را Vaccinium myrtillus L توصیف کرده و آن را یک گیاه دارویی مفید دانسته اند(۳۲). در حالی که در برخی دیگر از منابع علمی فارسی زبان, واکسینیوم موجود در ایران همان Caucasian Whortleberry (به زبان انگلیسی) یا Airelle (به زبان فرانسوی) معرفی و اسم علمی آن V.arctostaphylos اعلام شده است.
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]میوه های مغزدار جنین را در معرض آسم قرار می دهد ...
محققان هلندی می گویند احتمال ابتلای این کودکان به آسم ۵۰ درصد است.

این محققان در مطالعات خود از ۴۰۰۰ زن باردار خواستند تا پرسشنامه هایی را درباره رژیم غذایی خود پر کنند. آنها سپس به مدت هشت سال فرزندان آنها را زیر نظر گرفتند.

بر اساس نتیجه این تحقیق که در آمریکا منتشر شده است، مواد حساسیت زای میوه های مغزداری مانند بادام، گردو، بادام زمینی و پسته شامی جنین مادران را در معرض بروز واکنش های آلرژیک قرار می دهد.

تحقیقات دیگر تایید کننده نتیجه بررسی محققان هلندی نیستند.

عواملی که در دوران جنینی و کودکی به بروز آسم منجر می شود، چندان مشخص نیست. محققان می گویند علاوه بر نقش وراثت در ابتلا به این بیماری، عوامل محیطی هم در بروز آن نقش دارد.

در این حال، محققان دانشگاه اوترخت در هلند با مقایسه مادرانی که در طول بارداری به طور مرتب میوه های مغزدار خورده اند با سایر مادران به این نتیجه رسیده اند که احتمال ابتلای فرزندان مادران گروه اول به آسم ۴۰ تا ۶۰ درصد بیشتر از گروه دوم است.

دکتر ساسکیا ویلرز، سرپرست گروه محققان دانشگاه اوترخت درباره نتیجه تحقیقات گفت: "در حالی که خیلی زود است از زنان باردار بخواهیم از خوردن میوه های مغزدار پرهیز کنند، مهم است بگوییم تغذیه سالم برای آنها مهم است. این نکته درباره مصرف خیلی از مواد خوراکی صحت دارد که خوردن مقادیر زیاد آن کار سالمی نیست."

این تحقیقات بر انواع میوه های مغزدار و به خصوص بادام زمینی متمرکز بود. بادام زمینی از میوه هایی است که حساسیت زایی بالایی دارد و حتی می تواند به بروز شک آنافیلاکتیک منجر شود.

این تحقیق همچنین نشان داد احتمال بروز آسم در فرزندان مادرانی که در دوران بارداری میوه زیاد مصرف می کنند، کاهش می یابد.

کارشناسان می گویند شاید سایر جنبه های زندگی سالم این مادران در کاهش احتمال بروز بیماری در فرزندانشان موثر بوده است.

در این حال، محققان خواستار آزمایش های بیشتر برای تایید نتیجه گروه تحقیقاتی دانشگاه اوترخت هستند.
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]اثر اسید های میوه در پوست و زیبایی ...
اثرات اسید های میوه در پوست و زیبایی :
استفاده از عصاره میوهای مختلف “اسیدهای میوه” برای حفظ طراوت پوست از دوران گذشته مورد توجه بشر بوده است.
چنا نچه استفاده از عصاره و ماسک انواع میوه ها توسط ملکه های دوران باستان وحتی مردم عادی بسیار متداول بوده است. شواهد تجربی موجود ومدارک علمی به دست آمده سبب شد کمپانی نئوستراتا طی سالها تحقیقات علمی حدود سی و پنچ سال پیش موفق به کشف و استخراج اسید های میوه (AHA) شده و آن را به علم درماتولوژی عرضه کند.
این تکنولوژی ابتدا به صورت تحت لیسانس لابراتوارهای نئوستراتا وپس از آن به طورگسترده در اختیار سایر کمپانی ها قرار گرفت. انواع گوناگونی از AHA تا کنون شناخته شده است: اسید گلیکولیک(قند نیشکر) اسید لاکتیک(شیر) اسید مالیک(سیب) اسیدسیتریک(مرکبات) اسید مندلیک(بادام تلخ)
و……..
لابراتوارهای علمی و معتبر نئوستراتا از انواع گوناگون اسیدهای میوه (AHA) و به طور عمده از اسید گلیکولیک(قندنیشکر) به عنوان بهتربن و موثرترین نوع AHA در محصولات خود استفاده کرده است.
آلفا هیدروکسی اسید (AHA) به این معنی است که یک گروه هیدروکسیل (OH) به کربن آلفا ترکیب متصل است.
A-لایه برداری (PEELING) سطحی و تجدید سلولی:
پوست اولین سد دفاعی بدن میباشد و از لایه های سلولی متعددی تشکیل یافته است در طول هر ماه خارجی ترین قسمت پوست که لایه شاخی یامرده (Stratum corneum) نام دارد طی روندی هماهنگ توسط سلول های جوان تر لایه زیرین جایگزین میشود گاهی اوقات تحت تاثیر عوامل محیطی و یا درونی مختلف (مانند
تغییرات هورمونی و …….) مکانیسم تجدید سلولی دچار اختلال گشته و لایه شاخی نمی تواند از سلول های زیرین خود جدا شود و این امر آغازی برای ایجاد مشکلات پوستی خواهد بود تحقیقات نشان داده است که بیش از ۵۰% از مشکلات پوستی به لایه شاخی مربوط می گردد واژه ” نئوستراتا” به معنی لایه جدید پوست
می باشد به این معنی که محصولات نئوستراتا تعادل لایه خارجی پوست را تنظیم می کنند به نحوی که با سست کردن اتصال بین سلولی لایه شاخی و ریزش آن پوستی شفاف تر و سالم تر را جایگزین می سازند
B -فعال کردن کلاژن سازی درمان و پیشگیری از افتادگی پوست و محکم تر کردن پوست(Firming) :
کلاژن و الاستین که از اجزای سلولی می باشند به عنوان اسکلت سلولی شناخته شده اند و انسجام و استحکام سلول به وجود این اجزا بستگی کامل دارد تولید و فعالیت این اجزا با افزایش سن تاثیر عوامل محیطی تاثیر اشعه خورشید و ………به تدریج کاهش پیدا می کند
بنا بر این اولین قدم برای بهبود وضعیت پوست کمک به فعالیت و تولید این اجزا می با شد تر کیبات موجود در محلول نئوستراتا با تحریک این اجزا و کمک به تولید آنها سبب پیشگیری و درمان افتادگی پوست و محکم تر شدن پوست می شوند
مولکول های کلاژن و الاستین بزرگ (ماکرو مولکول) هستند و به تنهایی قادر به عبور از سد دفاعی پوست نمی باشند بنا براین محصولات حاوی کلاژن و الاستین با ترکیبات موجود در نئوستراتا قابل رقابت نمی باشند
C -افزایش رطوبت داخل و خارج سلول :
شادابی و شفافیت سلول های پوست به میزان رطوبت موجود در آنها بستگی دارد گروه های هیدروکسیل موجود در محصولات نئوستراتا موجب جذب آب محیط خارج و همچنین از محیط اطراف سلول می شوند و در نتیجه رطوبت سلول را افزایش می دهند رطوبت موجود در سلول به دفع مواد سمی کمک می کند و سبب حفظ خاصیت ارتجاعی سلول
می شود
D -جمع شدن منافذ باز پوست:
در پوست به طور طبیعی منافذی وجود دارند که این منافذ راه خروج مواد سمی عرق ترشحات چربی و….. می باشند همچنین پوست از طریق این منافذ تنفس می کند معمولا در افرادی که پوست چرب دارند این منافذ به طور غیر طبیعی باز هستند و سبب ترشح و خروج بیش از اندازه چربی می شوند در نتیجه پوست فرد به خصوص در
نواحی که این منافذ بیشتر هستند( در اطراف بینی)ظاهری چرب و براق پیدا می کند
تر کیبات موجود در محصولات نئوستراتا با تحریک کلاژن سازی و الاستین سازی در سلول های جداره منفذ سبب می شوند تا قطر منفذ به حالت اولیه و طبیعی باز گردد در نتیجه به تنظیم چربی پوست نیز کمک می کنند
E- روشن و هماهنگ تر کردن رنگ پوست و کاهش جای جوش و لک های پوست :
چناچه گفته شد ترکیبات موجود در محصولات نئوستراتا با خاصیت لایه برداری خود سبب می شوند نا هما هنگی موجود در پوست به تدریج سطحی شده و با ریزش طبیعی لایه شاخی توسط لایه سالم زیرین جایگزین شود بنابر این استفاده از این محصولات در درمان جای جوش و لکه های پوستی بسیار موثر است همچنین در افرادی که از محصولات
ضد لک استفاده می کنند استفاده همزمان از محصولات لایه بردار سبب می شود لک پوستی سطحی تر شده و در نتیجه ضد لک سریعتر و عمقی تر اثر می کند
F- تمیز کردن منافذ باز پوست و کمک کردن به درمان جوش های زیر پوستی :
گاهی اوقات منافذ طبیعی موجود در پوست در اثر عوامل مختلف مانند آلودگی های محیط استفاده از محصولات آرایشی بهداشتی نا مناسب و…… بسته می شوند در چنین شرایطی ترشحات طبیعی پوست از قبیل چربی قادر به خروج نیستند و در زیر پوست تجمع پیدا می کنند و محیطی مناسب (بی هوازی) برای رشد باکتری های
مولد جوش ایجاد خواهد شد ترکیبات لایه بردار نئوستراتا با کمک به خروج این ترشحات در تمیز کردن منافذ پوست و درمان جوش های زیر پوستی و سر سفید و سر سیاه موثر است.
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]ميوه سبز اژدهاي زرد مركبات ...
* بيماري اژدهاي زرد يا ميوه سبز مركبات چيست؟

- بيماري اژدهاي زرد يا ميوه سبز مركبات از مهمترين بيماري‌هاي مركبات در دنياست. اين بيماري باعث زردي و ضعف درختان، ريزش ميوه ها، كوچك، بدشكل و بدمزه شدن آنها گشته و خسارت عمده‌اي را به توليد ميوه مركبات وارد مي‌سازد. در صورت تغذيه ميوه‌هاي الوده هيچ گونه خطري انسان و دام را تهديد نمي‌كند.

* سابقه اين بيماري در دنيا چگونه است؟

- براي اولين بار اين بيماري توسط كشاورزان جنوب چين در اواخر قرن نوزدهم به عنوان يك بيماري ناشناخته معروف به بيماري «شاخه زرد» مشاهده شد. با توجه به قدمت 4هزار ساله كاشت مركبات در چين به نظر مي‌رسد اين بيماري نيز از روزگاران باستان در اين كشور با مركبات همراه بوده است.

علائم اين بيماري در هند نيز براي اولين بار در قرن 18 در استان‌هاي مركزي آن كشور مشاهده شد.

قدمت اين بيماري در فيليپين، اندونزي، تايلند و برخي ديگر از كشورهاي آسيايي نيز به دهه‌هاي اوليه قرن بيستم برمي گردد.

اين بيماري در آفريقاي جنوبي كه مركبات براي اولين بار در سده هفدهم ميلادي وارد آن كشور شده است در سال 1928 ديده شد. اخيرا در ماه مارس 2004 علائم اين بيماري براي اولين بار در قاره آمريكا(برزيل،‌ سائوپولو) بر روي درخت پرتقال مشاهده گرديد. متعاقب آن در اوت سال 2005 (هفت سال بعد از مشاهده ناقلش در آن منطقه) از روي مركبات در فلوريدا گزارش شد.

*مهمترين علائم اين بيماري كدام است؟

- علائم اين بيماري معمولا با ظهور شاخه ها و يا جست هاي زرد شروع مي‌شود. معمولا شاخه زرد در داخل درختي كه بقيه شاخه‌هاي ان سبز معمولي است ظاهر مي‌شود. اگر آلودگي بلافاصله پس از كاشت نهال رخ دهد زردي به تمام تاج درخت سرايت كرده و گسترش مي‌يابد. اگر آلودگي در مراحل آخري رشد رخ دهد علائم به اندام آلوده شده منحصر و محدود خواهد شد. ريزش سنگين ميوه و برگ، كاهش كمي و كيفي ميوه، رويش خارج از فصل شاخه و گل، كوتولگي درختان با شاخ و برگ‌هاي تنك و سرشاخه‌هاي خشكيده و نهايتا خشك شدن درخت از علائم اين بيماري است. علائم بر روي برگها عبارت است از ظهور برگ‌هاي كوچك و راست و زرد شدگي پراكنده و ابلقي برگها، شبيه علائم مربوط به كمبود روي، آهن، منگنز، كلسيم، سولفور يا بور.

ميوه‌هاي كوچك، نامتقارن،‌غرشده و يا داراي برآمدگي‌هاي نامنظم با محور خميده و بذور چروكيده و عقيم. مزه شور و تلخ ميوه هاي الوده از شاخصه‌هاي اين بيماري مي باشد. سطح بخش‌هايي از ميوه‌هاي آلوده و نزديك گلگاه، به خصوص ناحيه اي كه در مقابل نور قرار ندارد هر چقدر هم بر روي درخت باقي بماند تغيير رنگ نداده و سبز باقي مي ماند. نام greening يا ميوه سبز مركبات به همين دليل به اين بيماري داده شده است.

* اين بيماري در چه نقاطي از دنيا وجود دارد؟

- بيماري ميوه سبز مركبات در حال حاضر در بيش از 40 كشور دنيا از جمله كشورهاي آسيايي(هند، نپال، پاكستانف بوتان، بنگلادش، سريلانكا، اندونزي، ميانمار، مالزي، كامبوج، بنگلادش، ويتنام، جنوب ژاپن، چين، فيليپين، تيمور، عربستان سعودي و يمن) آفريقايي (بروندي، كامرون، اتيپويف كنيا، ماداگاسكار، روآندا، سومالي، آفريقاي جنوبي، تانزانيا و موزامبيك) و آمريكايي (برزيل و كاليفرنيا) گزارش شده است.

* عوامل اين بيماري از چه گروهي است؟

- عامل اين بيماري سالها نامعلوم بوده و در ابتدا به مواردي همچون خاك نامناسب كمبود مواد غذايي، الودگي به قارچها و امثال آن منتسب مي شد. در سال 1967 مشخص شد كه اين بيماري از طريق پيوند و نيز حشره پسيل از درخت آلوده به درختان سالم منتقل مي‌شود. اين نتايج باعث شد كه در ابتدا عامل بيماري «ويروسي» تلقي شود. ولي در سال 1970 مشاهده اندام‌هاي شبه مايكوپلاسمايي در داخل آوندهاي ابكش گياهان آلوده باعث شد محققين عامل اين بيماري را مايكوپلاسمايي بدانند. ولي پس از مشاهده اندام‌هاي سلولي با ديواره سلولي ضخيم (سه برابر ضخامت ديواره سلول هاي شبه مايكوپلاسمايي) و آزمايش‌هاي تكميلي ديگر، باكتريايي بودن عامل اين بيماري به اثبات رسيد. ولي تمام تلاشها براي جداسازي و كشت عامل بيماري بر روي محيط‌هاي كشت مصنوعي و اثبات اصل كخ با شكست مواجه شد. در سال 1994 نام liberobacter براي جنس اين باكتري پيشنهاد شد و از سال 2000 نام اين جنس به candidatus liberibacter تغيير يافت.

* ايا عامل اين بيماري در همه نقاط دنيا يكي است؟

- بر اساس پراكنش جغرافيايي، نوع ناقل، حساسيت به درجه حرارت و ويژگي‌هاي مولكولي تاكنون سه گونه براي اين جنس شناسايي شده است:

candidatus liberibaceter asiaticus كه عمدتا در مناطق اسيايي و اخيرا آمريكاي شمالي ديده مي شود.

candidatus liberibaceter africanus كه در كشورهاي آفريقايي، به خصوص حاشيه شرقي و جنوب آفريقا پراكنده است.

candidatus liberibaceter americanus كه از كشور برزيل در آمريكا گزارش شده است. به طور كل، بيماري‌زايي در فرم آسيايي بسيار شديدتر از فرم آفريقايي مي باشد. تحمل فرم آفريقايي به درجه حرارت‌هاي بالا (دماي بالاتر از 26 درجه سانتيگراد) كم بوده و شديدترين علائم را در هواي نسبتا خنك ايجاد مي‌كند. در صورتي كه فرم آسيايي درجه حرارت هاي بالا را نيز تحمل مي‌كند.

* آيا اين بيماري در ايران وجود دارد؟

اخيرا فرم اسيايي عامل اين بيماري candidatus liberibaceter asiaticus در نمونه هاي پرتقال و پسيل آسيايي جمع آوري شده از استان‌هاي هرمزگان و سيستان و بلوچستان با استفاده از ازمون RCR‌به اثبات رسيده است.

* آيا همه ارقام مركبات به اين بيماري آلوده مي‌شوند؟

- اغلب ارقام گونه ها، هيبريدها و برخي گونه‌هاي نزديك مركبات به اين بيماري حساس اند. پرتقال و نارنگي بسيار حساس، گريپ فروت و نارنج از نظر حساسيت متوسط و نارنج سه برگي و ليموترش متحمل مي باشند. در تيره روتاسه علاوه بر مركبات برخي ديگر از گونه هاي اين تيره و حتي ساير تيره ها مانند پروانش و گونه‌اي از توتون نيز ميزبان عامل اين بيماري هستند.

* اين بيماري چگونه منتشر مي‌شود؟

- سالهاست انتقال اين بيماري از طريق پيوند ثابت شده است. ولي مهمترين راه انتقال اين بيماري انتقال توسط پسيل مي‌باشد كه در بين سال‌هاي 1965 الي 1967 در آفريقا و اسيا اثبات شد. اگرچه ناقلين اين سه گونه باكتري، از حشرات مكنده و از پسيلها مي باشند ولي باكتري ca.l.asiaticus و ca.l. americanus توسط يك گونه پسيل آسيايي به نام diaphorina citri و باكتري ca.l. africanus توسط يك گونه پسيل آفريقايي به نام trioza erytreae منتقل مي‌شوند.

* آيا ناقل اين بيماري در ايران وجود دارد؟

- حدود 12 سال قبل معدودي حشره پسيل مركبات در منطقه چابهار از استان سيستان و بلوچستان مشاهده گرديد. متعاقب آن آلودگي بسيار شديد درختان مركبات به پسيل گزارش شد. در حال حاضر اين حشره در استان‌هاي سيستان و بلوچستان و هرمزگان انتشار دارد. باتوجه به اينكه اين بيماري و ناقل آن قبلا در همسايگي ايران (پاكستان) وجود داشته است. احتمال ورود اين ناقل به همراه عامل بيماري از اين كشور دور از انتظار نيست.

* آيا براي اين بيماري راه هاي معالجه و درماني وجود دارد؟

- برخي از اقدامات كنترلي و معالجه‌اي كه از گذشته‌هاي دور براي مبارزه با اين بيماري به كار گرفته شده است عبارتند از: حرارت درماني: استفاده از بخار آب اشباع در دماي 48 تا 58 درجه سانتيگراد براي مدت 2 ساعت براي سالم سازي قلمه‌هاي آلوده تيمار نهال‌هاي آلوده در دماي 38 تا 40 درجه سانتيگراد به مدت 3 تا 4 هفته براي از بين بردن عامل بيماري و تيمار قلمه هاي آلوده با آب گرم در دماي 51 درجه سانتيگراد به مدت 1 ساعت و يا 49 درجه سانتيگراد به مدت 2 ساعت و يا 47 درجه به مدت 3 ساعت از جمله اقداماتي است كه در گذشته با هدف معالجه صورت گرفته است.

به طور خلاصه حرارت درماني براي سالم سازي برخي از درختان آلوده‌اي كه براي باغباني و تكثير و يا اصلاح مركبات حائز اهميت بوده و مورد نياز مي باشند در تلفيق با ساير روشها مي تواند مؤثر واقع شود.

ب- شيمي درماني: پاشيدن سوسپانسيون آنتي بيوتيك تتراسيكلين هيدرو كلرايد بر روي شاخه‌هاي آلوده و يا فرو بردن قلمه هاي آلوده در اين سوسپانسيون و يا تزريبق انواع مختلف تتراسكلين به خصوص هيدرو كلرايد بوده ودر آب نيز از حلاليت بيشتري برخوردار مي باشد به داخل پوست تنه درختان آلوده مي تواند در كاهش علائم بيماري بر روي درختان تيمار شده مؤثر واقع شود اين روش در گذشته توسط برخي از كشورها از جمله آفريقاي جنوبي، اندونزي، تايوان به كار گرفته مي شد ولي به دليل عدم تأثير كافي دلايل اكولوژيكي و نيز الزام باغداران به تكرار همه ساله تزريق آنتي بيوتيك به سرعت كنار گذاشته شد.
* آيا به محض آلودگي درخت مي توان علائم بيماري را مشاهده كرد؟

- فاصله بين آلودگي درخت و بروز علائم در اين بيماري به موقعيت درخت از 6 تا 12 ماه و حتي بيشتر متغير است.

تحقيقات نشان داده است كه در صورت حضور فعال ناقل در يك باغ اگر 10 درصد از درختان آن باغ آلودگي را با علائم مشخص نشان دهند آلودگي واقعي حدود 20 درصد كل درختان تخمين زده مي شود. براي 20، 30 و 50 درصد آلودگي درختان با علائم آلودگي واقعي به ترتيب حدود 36، 50 و 70 درصد تخمين زده شده است. لذا در صورتي كه 30 درصد درختان يك باغ علائم آلودگي را نشان دهند بيش از نصف درختان آن باغ آلوده است.

متأسفانه با توجه به وجود دوره كمون طولاني در سيكل زندگي اين بيماري و عدم امكان رديابي بيماري در درختاني كه تازه آلوده شده اند و هنوز علائم از خود بروز نداده اند امكان تعيين كليه درختان آلوده در يك باغ و يا يك منطقه به منظور حذف كامل آنها و پاكسازي باغ وجود ندارد.

* چگونه مي توان اين بيماري را مهار كرد؟

- تنها راه براي كاشت و داشت مركبات با توليد بالا در كشورها و يا مناطقي كه بيماري وجود دارد مديريت بيماري با استفاده از استراتژي‌هاي مديريت تلفيقي مي باشد. به طور خلاصه استراتژي مديريت تلفيقي با اعمال موارد زير پيشنهاد مي شود:

1- تهيه نهال سالم از نهالستان‌هاي عاري از آلودگي به منظور پيشگيري از آلودگي درختان در مناطق غيرالوده.

2- تمركز بر روي كاهش كانون‌هاي اوليه الودگي با حذف مرتب و مكرر درختان و يا شاخه هاي الوده.

3- كنترل ناقلين با استفاده از روش هاي مختلف و نگهداري جمعيت پسيل در پايين ترين سطح ممكن.

اعمال موازين و مقررات مؤثر قرنطينه‌اي براي جلوگيري از ورود عامل اين بيماري و يا ناقل به مناطق عاري از آلودگي و مبارزه شيميايي با استفاده از حشره كش‌هاي سيستميك و غيرسيستميك براي كاهش جمعيت پسيل ناقل نيز در چارچوب اصول ياد شده قابل توصيه است.

* در صورت مشاهده علائم مشكوك بيماري و يا حشره پسيل در باغ چه بايد كرد؟

- در اسرع وقت مراتب را به نزديكترين كلينيك گياه پزشكي و يا واحد حفظ نباتات و در صورت امكان به نزديكترين ايستگاه و يا مركز تحقيقات كشاورزي اطلاع دهيد.
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]رسيده شدن خرمالوي نارس :رسيده شدن هلوي نارس ...
اگر مي خواهيد هلوي کال به سرعت رسيده شود ، هلوها را در جعبه اي که با روزنامه آن را پوشانده ايد ، قرار دهيد . به اين ترتيب گازهاي متصاعد خارج نشده و باعث رسيدن سريع هلو مي شود .

peach4.jpg


اگر خرمالوي شما نارس است ، آنها را در کنار هم بچينيد و در گوشه اي بگذاريد . تا در همين حال بماند خرمالوها رسيده و شيرين مي شود .
persimmon4.jpg
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]تشخيص هندوانه رسيده : طالبي رسيده ...
براي تشخيص هندوانه رسيده مي توانيد از دو روش استفاده کنيد:

1- دو دستتان را در دو طرف هندوانه قرار دهيد، و فشار دهيد اگر صدايي از آن بگوش رسيد هندوانه رسيده است.

2- با انگشت به هندوانه ضربه بزنيد اگر صداي طبل مانند و بلندي داشت هندوانه رسيده است.

melon4.jpg


دستتان را بر روي پوست طالبي بکشيد اگر زبر بود طالبي رسيده است.
cantaloupe1.jpg
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]تمشك وخواص آن ...
خواص تمشك :
1- جوشانده 25 گرم از برگهای تمشك در یك لیتر آب برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.
2- تمشك سرشار از ویتامینهای c و k است و دارای خواص خنك، نرم كننده و ضد اسكوربوت می باشد.
3- تمشك خون را تصفیه می كند و برای كسانی كه به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.

4- تمشك یبوست مزاج را معالجه می كند.

5- تمشك برای تسكین درد سودمند است، زیرا تمشك دارای اسید سالسیلیك می باشد.

6- تمشك خون را قلیائی می كند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.

7- شربت تمشك برای بیماران مبتلا به سرخك و مخملك تجویز شده است.

8- تخم و دانه ای كه درتمشك وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشكی مزاج به طور طبیعی بسیارمؤثر است و سبب می شود كه یبوست به كلی رفع گردد.

9- شربت تمشك، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.

10- خوردن تمشك برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.

11- جوشانده 20 تا 50 گرم گل تمشك یا برگ تمشك در یك لیتر آب برای درمان ترشحات زنانگی، خونریزی در فواصل قاعدگی ، اخلاط خونی، وجود خون در ادرار، گریپ، گرفتگی صدا، آب آوردن نسوج و بیماریهای پوستی اثر شفا بخش دارد. جوشانده را بعد از هر وعده ی غذا یك استكان می خورند.

12- جوشانده گل یا برگ تمشك( به روشی كه گفته شد) در استعمال خارجی برای درمان زخمهای دهان، ورم لثه، درد گلو و ورم لوزه ها بكار می رود و بیمار با غرغره كردن این جوشانده دهان را می شوید.

13- جوشانده برگ تمشك اسهال و ورم روده را معالجه می كند، بدین منظور باید 40 تا 50 گرم برگ خشك تمشك را در یك لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت 10 دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید 10 دقیقه دم بكشد. پس از صاف كردن، روزی سه بار، هر بار یك فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.

14- جوشانده فوق برای تسكین درد معده از هر نوع كه باشد مانند ترشی معده، نفخ و گاز شكم و تشنج معده مؤثر است.

15- خوردن جوشانده برگ تمشك به مقدار 3 تا 4 فنجان در روز و بین غذاهای اصلی، بند آوردن ادرار را معالجه می كند وبهترین دارو بر ضد درد كیسه مثانه است.

16- اگر 40 تا 50 گرم برگ خشك تمشك را در یك لیتر آب بریزید و آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه جوشانده و پس از 10 دقیقه دم كشیدن و صاف كردن آن، به مقدار 3 فنجان در روز بین غذاهای اصلی بنوشید، دردهای نقرسی و بسیاری از انواع رماتیسم را آرام می كند.

17- اگر 100 گرم برگ خشك تمشك را به مدت 10 دقیقه بجوشانید و پس از دم كشیدن و صاف كردن آن را به عنوان محلول شستشو برای شستن بیماری برفك، جوشهای صورت و یا هر نوع تحریكات دیگر پوست به كار ببرید ، اثر شفابخش دارد.

18- تمشك دارای خاصیت ضد عفونی كننده است.

19- تمشك به علت دارا بودن ویتامینهای c و k برای اوره و فشار خون مفید است.

20- برای معالجه كك و مك، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازكی از تمشك به مدت یك ساعت روی صورت بمالید. این كار را چند بار تكرار كنید تا كك و مك صورت از بین برود.

21- برگ تازه تمشك را اگر بپزند و روی محل بیماریهای پوستی قرار دهند، بیماری را التیام می دهد.

22- گوشت پردانه تمشك، دارای خواص توت فرنگی است و ترشی خون را از بین می برد.
خواص تمشك :
1- جوشانده 25 گرم از برگهای تمشك در یك لیتر آب برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.
2- تمشك سرشار از ویتامینهای c و k است و دارای خواص خنك، نرم كننده و ضد اسكوربوت می باشد.
3- تمشك خون را تصفیه می كند و برای كسانی كه به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.

4- تمشك یبوست مزاج را معالجه می كند.

5- تمشك برای تسكین درد سودمند است، زیرا تمشك دارای اسید سالسیلیك می باشد.

6- تمشك خون را قلیائی می كند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.

7- شربت تمشك برای بیماران مبتلا به سرخك و مخملك تجویز شده است.

8- تخم و دانه ای كه درتمشك وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشكی مزاج به طور طبیعی بسیارمؤثر است و سبب می شود كه یبوست به كلی رفع گردد.

9- شربت تمشك، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.

10- خوردن تمشك برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.

11- جوشانده 20 تا 50 گرم گل تمشك یا برگ تمشك در یك لیتر آب برای درمان ترشحات زنانگی، خونریزی در فواصل قاعدگی ، اخلاط خونی، وجود خون در ادرار، گریپ، گرفتگی صدا، آب آوردن نسوج و بیماریهای پوستی اثر شفا بخش دارد. جوشانده را بعد از هر وعده ی غذا یك استكان می خورند.

12- جوشانده گل یا برگ تمشك( به روشی كه گفته شد) در استعمال خارجی برای درمان زخمهای دهان، ورم لثه، درد گلو و ورم لوزه ها بكار می رود و بیمار با غرغره كردن این جوشانده دهان را می شوید.

13- جوشانده برگ تمشك اسهال و ورم روده را معالجه می كند، بدین منظور باید 40 تا 50 گرم برگ خشك تمشك را در یك لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت 10 دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید 10 دقیقه دم بكشد. پس از صاف كردن، روزی سه بار، هر بار یك فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.

14- جوشانده فوق برای تسكین درد معده از هر نوع كه باشد مانند ترشی معده، نفخ و گاز شكم و تشنج معده مؤثر است.

15- خوردن جوشانده برگ تمشك به مقدار 3 تا 4 فنجان در روز و بین غذاهای اصلی، بند آوردن ادرار را معالجه می كند وبهترین دارو بر ضد درد كیسه مثانه است.

16- اگر 40 تا 50 گرم برگ خشك تمشك را در یك لیتر آب بریزید و آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه جوشانده و پس از 10 دقیقه دم كشیدن و صاف كردن آن، به مقدار 3 فنجان در روز بین غذاهای اصلی بنوشید، دردهای نقرسی و بسیاری از انواع رماتیسم را آرام می كند.

17- اگر 100 گرم برگ خشك تمشك را به مدت 10 دقیقه بجوشانید و پس از دم كشیدن و صاف كردن آن را به عنوان محلول شستشو برای شستن بیماری برفك، جوشهای صورت و یا هر نوع تحریكات دیگر پوست به كار ببرید ، اثر شفابخش دارد.

18- تمشك دارای خاصیت ضد عفونی كننده است.

19- تمشك به علت دارا بودن ویتامینهای c و k برای اوره و فشار خون مفید است.

20- برای معالجه كك و مك، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازكی از تمشك به مدت یك ساعت روی صورت بمالید. این كار را چند بار تكرار كنید تا كك و مك صورت از بین برود.

21- برگ تازه تمشك را اگر بپزند و روی محل بیماریهای پوستی قرار دهند، بیماری را التیام می دهد.

22- گوشت پردانه تمشك، دارای خواص توت فرنگی است و ترشی خون را از بین می برد.

23- تمشك،عرق آور است؛ لذا بهترین زهكش سوراخهای پوست است

 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]درمان بیماری ها با پرتقال ...
خیلی هامون پرتقال دوست داریم اما شاید نمی دونستیم که ممکنه چه خواصی داشته باشه و ازشون بی اطلاع بودیم، در اینجا بعضی از خواص پرتقال بیان شده است...
1.gif


1- خوردن پرتقال از آب مروارید جلوگیری می کند.
2- برای درمان آبله روزی 2 لیوان آب پرتقال میل شود.
3- کسانی که تنگی نفس دارند روزی 4 تا 5 عدد پرتقال میل کنند.
4- خوردن پرتقال خلط را از گلو بیرون می کند.
5- پرتقال تقویت کننده اعصاب است.
6- برای پرورش اندام و رشد ماهیچه ها از پرتقال استفاده شود.
7- برای درمان جوش های صورت هر 5 ساعت یک عدد پرتقال میل شود.
8- خوردن پرتقال تب را پایین می آورد.
9- برای درمان تب زرد روزی 3 مرتبه با فاصله پرتقال میل شود.
10- برای درمان تیفوس هر 4 ساعت یک عدد پرتقال میل شود.
11- برای جوان ماندن و طول عمر هر روز 10 صبح و 5 عصر پرتقال میل شود.
12- برای کاهش چربی خون شب شام فقط پرتقال میل شود، البته بهتر است پرتقال را با پی و ورقه های نازک بین آن میل کنید.
13- پرتقال تقویت کننده و آرام کننده مغز است.
14- پرتقال تصفیه کننده خون است، شب شام پرتقال همراه چند عدد خرما میل شود و البته کسانی که زیاد گوشت می خورند و خون آنها مسموم می شود پرتقال میوه خوبی است.
15- پرتقال برای تقویت دندانها مفید است.
16- برای درمان دیابت هر 6 ساعت یک عدد پرتقال میل شود.
17- برای درمان رماتیسم اسانس پرتقال را به محل درد بمالید.
18- برای درمان سرخک روزی 3عدد پرتقال میل شود، کودکان سه نصف استکان آب پرتقال بخورند.
19- مصرف پرتقال باعث عدم پیدایش سرطان می شود.
20- برای درمان سرماخوردگی روزی 4 عدد پرتقال میل شود و یا آب یک عدد پرتقال را با جوش مخلوط نموده همراه عسل میل شود.
21- برای درمان سل آب پرتقال بسیار مفید است.
22- برای درمان سوزاک و سفلیس هر 6 ساعت یک لیوان آب پرتقال میل شود.
23- برای درمان سیاتیک هر 5 ساعت یک عدد پرتقال میل شود.
24- پرتقال آرام کننده قلب است.
25- خوردن پرتقال در دوران بارداری نمی گذارد کودک دچار راشیتیسم گردد.
26- خوردن پرتقال برای کلیه مفید است و باعث آب شدن شن و سنگ ریزه ها می گردد.
27- برای درمان کم خونی روزی 2 عدد پرتقال صبح و عصر میل شود.
28- برای رفع ترشی معده پرتقال به مدت چند روز میل شود، پرتقال باعث تقویت معده است. چنانچه معده با پرتقال سازگاری نداشت همراه عسل خورده شود.
29- خوردن پرتقال باعث استحکام استخوان می شود.
30- خوردن پرتقال برای درمان واریس مفید می باشد.

 

*TERMEH*

کاربر ويژه
گرفتن آب این میوه و مخلوط کردن آن با آب و شیرین‌کننده به خنک کردن بدن و جلوگیری از آسیب رسیدن به آن کمک می‌کند.

299092_831.jpg

انبه میوه‌ای بسیار خوشمزه است که خیلی وقت‌ها ممکن است دوستداران آن فراموش کنند که فواید بسیار زیادی هم دارد.

در زیر فواید این میوه را بیان کرده و به برخی نکات جالب درمورد آن و احتیاطات لازم نیز اشاره می‌کنیم.

میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.

ارزش غذایی

یک فنجان (حدود 225 گرم) انبه حاوی مواد زیر است:
• 105 کالری
• 76 درصد ویتامین C (آنتی‌اکسیدان و تقویت‌کننده سیستم ایمنی)
• 25 درصد ویتامین A (آنتی‌اکسیدان و تقویت‌کننده بینایی)
• 11 درصد ویتامین B6 به اضافه سایر ویتامین‌های B (کمک به عملکرد مغز و پیشگیری از بیماری‌های قلبی)
• 9 درصد فیبر سالم پروبیوتیک
• 9 درصد مس (مس یک کوفاکتور برای آنزیم‌های مهم جهت گلبول‌های قرمز خون می‌باشد)
• 7 درصد پتاسیم (برای متوازن کردن مصرف بالای سدیم)
• 4 درصد منیزیم

فواید انبه برای سلامتی

1. پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات آنتی‌اکسیدان انبه از سرطان‌های روده، سینه، خون و پروستات پیشگیری می‌کند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیل‌گالات و همچنین آنزیم‌های مختلف می‌باشد.

2. کاهش کلسترول: محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین C در انبه به کاهش کلسترول کمک می‌کند.

3. پاکسازی پوست: هم داخلی و هم خارجی برای پوست قابل استفاده است. انبه منافذ بسته شده پوست را باز کرده و جوش‌ها را از بین می‌برد.

4. سلامت چشم: یک فنجان انبه خرد شده 25 درصد از میزان موردنیاز روزانه از ویتامین A را فراهم می‌کند که به بهبود بینایی کمک کرده و از شب‌کوری و خشکی چشم جلوگیری می‌کند.

5. قلیایی کردن کل بدن: اسید تارتاریک، اسید مالیک و کمی اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک می‌کند.

6. کمک به دیابتی‌ها: انبه به تنظیم سطح انسولین در خون کمک می‌کند. در یک داروی خانگی سنتی برگ‌های آن را در آب جوشانده، شب تا صبح در آب خوابانده و بعد جوشانده را صبح مصرف می‌کردند. انبه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد (60-41) به همین علت مصرف متوسط از آن سطح قندخون را بالا نخواهد برد.

7. افزایش قوای جنسی: انبه منبع بسیار خوبی از ویتامین E می‌باشد. بااین حال ارتباط خوب بین میل جنسی و ویتامین E ابتدا با یک کلیت‌بخشی اشتباه روی تحقیقات بر روی موش‌های آزمایشگاهی ایجاد شد و تحقیقات بیشتر نشان داده است که مقدار متعادل از آن در این زمینه مفید است.

8. تقویت گوارش: پاپایا تنها میوه‌ای نیست که حاوی آنزیم‌هایی است که پروتئین را تجزیه می‌کنند. میوه‌های زیادی مثل انبه نیز هستند که این خاصیت مفید را دارند. فیبر موجود در انبه همچنین به هضم و دفع غذا کمک می‌کند.

9. کمک به دفع گرما: گرفتن آب این میوه و مخلوط کردن آن با آب و شیرین‌کننده به خنک کردن بدن و جلوگیری از آسیب رسیدن به آن کمک می‌کند.

10. تقویت سیستم ایمنی بدن: میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.

واقعیات و جزئیات

• نسبت به همه میوه‌ها در سراسر جهان، میزان مصرف انبه تازه از سایر میوه‌ها بیشتر است.
• این میوه متعلق به 4000 سال پیش بوده است.
• این میوه با گیاهان دیگری مثل پسته و بادام‌هندی هم‌خانواده است.
• این میوه که بیشتر در هند رشد کرده و مصرف می‌شود، به "سافدا" (safeda) معروف است.
• انبه 1000 نوع مختلف دارد.

احتیاطات

• اگر به پلاستیک خام حساسیت داشته باشید، این احتمال وجود دارد که به انبه و به‌ویژه انبه کال هم حساسیت بدهید. این واکنش به خاطر وجود اسیدآناکاردیک است.

• پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، ماده‌شیمیایی موجود در پیچک سمی امریکایی و سماق سمی که می‌تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند.

• برخی دلالان و فروشندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده می‌کنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین دلیل بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید. اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک نیست، قبل از مصرف خیلی خوب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس کنید.

منبع: تکناز
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]قسمت های دیگر انار
خواص دیگر قسمت های درخت انار ۱٫ جوشانده پوست ریشه درخت انار کرم معده و روده را از بین می برد .
۲٫ جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد کرم درد .
۳٫ برای برطرف کردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگهای انار استفاده کنند .
۴٫خانم هائیکه عادت ماهیانه شان منظم نیست می توانند از جوشانده برگهای انار استفاده کنند.
۵٫برگهای له شده انار را اگر روی پوست بگذارید خارش را از بین می برد .
۶٫برای برطرف کردن سوختگی پوست ، گلهای انار را له کرده و با روغن کنجد مخلوط کنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید .
۷٫ جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار کرم کش است .
۸٫دم کرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می کند .
۹٫دم کرده گلهای انار را بصورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بکار ببرید .
۱۰٫برای برطرف کردن دندان درد ، دم کرده ریشه درخت انار را در دهان مضمضه کنید .
۱۱٫انار ترش و شیرین (میخوش )ادرار را زیاد می کند .
۱۲٫ برای برطرف کردن بواسیر باید معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد .
 

*TERMEH*

کاربر ويژه
[h=2]انار شیرین بهتر است یا ترش؟
بسیاری از مردم معتقدند انار شیرین درمان کننده بسیاری از بیماری ها و دردهاست، بله این صحیح است زیرا همان طور که در اثرات درمانی انار می دانیم بسیاری از بیماری ها را درمان می سازد، اما این خواص حیاتی و درمانی در انار شیرین به مراتب بیشتر و کامل تر است زیرا انار شیرین، اناری است که کاملا رسیده و ترکیبات شیمیایی آن، کامل گردیده است و به طور طبیعی به تکامل مواد مغذی موجود رسیده است.
باید یادآور شویم در انار ترش که مواد قندی آن کمتر است، مواد اسیدی مانند اسید مالیک و اسیدستریک وجود دارد که در بعضی از افراد ایجاد ناراحتی خواهد کرد ولی به طور کلی برای سلامتی پوست بسیار نافع است.نکته مهم این است که با مصرف انار، سموم بدن دفع می گردد و این خود در ایجاد فرح و نشاط بسیار تأثیرگذار است. در این جا لازم به ذکر است که کبد که وظیفه پاکسازی سموم از بدن را داراست با مصرف انار تقویت می گردد.
مصرف انار برای سلامت پوست و رفع لک های صورت بسیار مفید است، انار برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار کارآمد است.انار یک میوه نیست بلکه یک پزشک و یک درمان کننده بیماری های کبد، مسومیت های خون، خستگی جسمی و عصبی و بالاخره رفع کننده سرماخوردگی و بیماری های عفونی و انگل های دستگاه گوارش است
 
بالا