• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نصب شکلک با نام کاربری اعضا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
عزیزان حتماً اکثر شما طی روزهای گذشته متوجه اقدام ما برای ثبت شکلک به اسم کاربری دوستان شدید.
این اقدام که با پیشنهاد امین خان عزیز صورت گرفت با استقبال خوب عزیزانمون روبرو شده و تعداد درخواست کننده ها طی دیروز و امروز بسیار زیاد بوده.
تصمیم گرفتیم تا با ایجاد این تاپیک هم از خورده کاری ها به صورت فردی و وقتی که از من میگیره کم کنیم و هم با توجه به زیاد بودن تعداد درخواست ها که ما واقعاً نمیتونیم به همه رسیدگی و عمل کنیم شرایطی رو برای نصب شکلک با نام کاربری اعضا در ایران انجمن داشته باشیم.

به این ترتیب:
تنها دوستانی که دارای سمت مدیریت در ایران انجمن هستن و یا تعداد پستهای آنها بیش از 1000 است میتوانند جهت نصب شکلک با نام کاربری خود پیشنهاد بدند.
همچنین عزیزان باید شکلک پیشنهادی خودشون رو فقط در همین تاپیک قرار بدند.
شکلک های پیشنهادی باید هم از نظر محتوا و هم از نظر حجم و اندازه مطابق با سبک فعلی شکلک های ایران انجمن باشند و در صورت پذیرفته نشدن شکلکی عزیزان میتوانند شکلک دیگری پیشنهاد کنند.
هر عزیز فقط امکان پیشنهاد یک شک رو داراست.
امکان تعویض شکل بعد از نصب وجود ندارد.
عزیزان فقط تا پایان روز 1 ابان ماه امکان پیشنهاد شکلک رو دارند و از همین الان تقاضا دارم که دوستان بعد از پایان این مدت دیگر درخواست نصب شکلک رو نداشته باشند. چون واقعاً وقت گیر هست.

موفق باشید

parastu

متخصص بخش گالری عکس
منم اینو می دوستم
295919_hugsmile1.gif
224119_flower3.gif

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
من به دلایلی خیلی اینو دوست دارم البته اگه صلاح نیست این شکلک اسم کاربری داشته باشه میتونید رد کنید

:35:

با تشکر از تاپیک زیبای ادمین :گل:

BLaDe

متخصص بخش زبان

به درخواست مهسای عزیزمون، شکلک جدید مورد پسندش جایگزین شد.
ایـــــــــــن >>>>
attachment.php

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
نها دوستانی که دارای سمت مدیریت در ایران انجمن هستن و یا تعداد پستهای آنها بیش از 1000 است میتوانند جهت نصب شکلک با نام کاربری خود پیشنهاد بدند.

ای وای برم پست هامو بشمارمو بیام :)

نمیشه به جاش آموزش اضافه کردن شکلک به وی بی رو سفارش بدم ؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام:گل:

اینم شکلک من

xcjx2s5ahs2tbtrheobe.gif

:baroon:

با تشکر از انتخاب فاطمه جانمان و زحمات طرّاح مخصوص(! :15:)، داوود گل.:نیش2::گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام کار نصب شکلک های اختصاصی دوستان ایران انجمن امروز 9 آذر ماه به پایان رسید.
ممنونم برای صبوریتون :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا