Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
برادر من(آقا منصوووووور گل) این حرفو نزن:نیش:
شاید یه کسایی هستن که میخوان شرکت کنن:بله: ولی از ترس شوما شرکت نمیکنن:سوت: :نیش:
شاید یه کسایی هستن که میخوان شرکت کنن:بله: ولی از ترس شوما شرکت نمیکنن:سوت: :نیش:
برادر من(آقا منصوووووور گل) این حرفو نزن:نیش:
از قدیم گفتن آرزو بر جوانان عیب نیست :نیش:
منم این کلام ِ گرانبها رو اضافه میکنم که آرزو بر بانوان ایران انجمن عیب نیست :نیش: علی الخصوص شما :نیش:
من از سوال پرسیدن در تاپیک های صندلی داغ استعفا دادم رکسانا خانوم. ولی دارید کم کم مجابم میکنید که استثنائا در صندلی داغ شما شرکت کنم و اشکتونو در بیارم :نیش:
اوه اوه :نیش: :نیش:
من از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میدارم که تا اطلاع ثانوی ( یعنی همون صندلی داغ خانوم ِ رکسانا ) تو هیچ صندلی داغی شرکت نخواهم کرد :نیش:
خوبه آیا ؟ :نیش:
دوستان بدویید شرکت کنید.
البته اینو هم بگم که تو این مدت هر گونه سو استفاده و کپی برداری از سوالات ِ ابتکاری من قویا و اکیدا حرام میباشد :نیش: لطفا قبلا از من اجازه بگیرید. :نیش: البته من که اجازه نمیدم :نیش: پس خودتونو سبک نفرمایید :نیش:
من فقط واسه انتقام گرفتن از شما:نیش2:میخوام شرکت کنم الکی کنار نکشید:49::تنبیه:
من از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میدارم که تا اطلاع ثانوی ( یعنی همون صندلی داغ خانوم ِ رکسانا ) تو هیچ صندلی داغی شرکت نخواهم کرد
خوبه آیا ؟
نخــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــر خوووووووب نــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــســـــــــــــــــــــــــت:گریه:
صندلی داغ مزه اش به اینه که داداش منصورم باشه:سوت:
خب میخواستم شرکت کنم که نمیکنم:قهر:اصرار نکنید:نیش:
آخرشو خوب اومدی:غش2::غش2:
نوووووووووووووووووچ:نه:میخوام به جوون تر ها میدون بدم :نیش:
من باید برم فعلا زهرا جان. بعدا میبینمتون. :احترام:
نوکرتم خیلی آقایی:احترام:منم به پسر خاله رای دادم چون پسر خالمه
هومن جان آماده باش !
هومن خان همون خان هومان خان تشریف بیارید بسوزین :11:
اقای سیبری برین به این آدرس
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=3764&goto=newpost