• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظر شما در مورد دانشگاه علمی - کاربردی چیست ؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

من میخواستم توی دانشگاه علمی - کاربردی ثبت نام کنم .

حالا میخوام ببینم کسی هست توی ایران انجمن که توی دانشگاه علمی - کاربردی باشه ؟

میخواستم ببینم در کل چطوره ؟

من از بعضی ها سوال کردم ، بعضی ها گفتن عالیه اما بعضی هم گفتن بدرد نمیخوره !

یکی گفت که فوق دیپلم رو توی سه سال باید گرفت.

اونایی که در مورد این دانشگاه میدونن خوشحال میشم که نظرشون رو بخونم.

ثبت نامش هم تا 19 بیشتر نیست.

ممنون

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
منم خیلی دنبال اطلاعات بودم ولی چیزی عایدم نشد :نیش:

خوشحال میشم که دوستان راهنمایی کنن .

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
مستقیم برو .....چهار راه اولی رو رد کن ....تو چهار راه دومی بپیچ سمت راست !
این ادرس دانشگاه علمی کاربردی شهر ماست :سوت: :بدجنس:

:خنده2:

ممنون از راهنماییتون ! فردا به بابام میگم بره پرونده رو از مدرسه بگیره بریم ثبتنام کنیم ! :نیش: :سوت:

سمیه.ن

کاربر ويژه
من علمی کاربردی خوندم هم کاردانی و هم کارشناسی
به دو قسمت تقسیم میشه یکی ترمی یکی پودمانی
ترمی ها که مثل دانشگاه های دیگه می خونند و اگه واحد کافی هر ترم بردارند دو ساله تموم می کنند.
پودمانی هارو واحد کم میدن بهشون و حدود سه سال طول می کشه تموم کنند و اخرش هم یه ازمون جامع باید بدن. پودمانی بیشتر برای افراد شاغل خوبه. به نظر من ترمی بهتره

و حالا اینکه علمی کاربردی خوبه یا بد، باید بگم بستگی به مرکزی داره که اونجا درس خواهید خوند. مثلا من از مرکزی که دوره کاردانیمو خوندم خیلی راضی هستم ولی کارشناسی نه. کاردانی تو مرکز صنعت هوانوردی (شهرک آزادی) بودم.
خب بستگی به رشته هم داره. شما مدرک دیپلمتون چیه؟ و چه رشته ای می خواهید بخونید؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
هر چند اطلاع زیادی ندارم ولی فکر کنم برای رشته های نرم افزار و IT بد نباشه

ahmadfononi

معاونت انجمن
من علمی کاربردی خوندم هم کاردانی و هم کارشناسی
به دو قسمت تقسیم میشه یکی ترمی یکی پودمانی
ترمی ها که مثل دانشگاه های دیگه می خونند و اگه واحد کافی هر ترم بردارند دو ساله تموم می کنند.
پودمانی هارو واحد کم میدن بهشون و حدود سه سال طول می کشه تموم کنند و اخرش هم یه ازمون جامع باید بدن. پودمانی بیشتر برای افراد شاغل خوبه. به نظر من ترمی بهتره
و حالا اینکه علمی کاربردی خوبه یا بد، باید بگم بستگی به مرکزی داره که اونجا درس خواهید خوند. مثلا من از مرکزی که دوره کاردانیمو خوندم خیلی راضی هستم ولی کارشناسی نه. کاردانی تو مرکز صنعت هوانوردی (شهرک آزادی) بودم.
خب بستگی به رشته هم داره. شما مدرک دیپلمتون چیه؟ و چه رشته ای می خواهید بخونید؟

من دیپلم کامپیوتر دارم ، فنی حرفه ای هم هستم.

میخوام نرم افزار برم.

توی خوزستان دوتا علمی کاربردی داره که یکی دزفول هست که شهر خودم هست ، و یکی هم اهوازه.

این پودمانی چطوریه ؟ بازم باید رفت یا میشه نرفت ؟
یعنی مثلا من اگر بخوام فوق رو بگیرم باید سه سال بخونم ؟

راستی شهریه ی علمی کاربردی تقریبا نصف آزاده

بله دفترچه رو که دیدم شهریه ثابت 250 تومن بود فکر کنم.

سمیه.ن

کاربر ويژه

این پودمانی چطوریه ؟ بازم باید رفت یا میشه نرفت ؟
یعنی مثلا من اگر بخوام فوق رو بگیرم باید سه سال بخونم ؟

بله دفترچه رو که دیدم شهریه ثابت 250 تومن بود فکر کنم.

پودمانی ها برای فوق دیپلم 3 سال و برای کاردانی به کارشناسی 3 سال باید بخونند. یعنی برای لیسانس جمعا 6 سال.
ولی ترمی ها مثل دانشگاه های دیگه هستند. اگه واحد کافی بردارند و پاس کنند هر ترم 2 سال برای فوق دیپلم و 2 سال برای کاردانی به کارشناسی. یعنی برای لیسانس جمعا 4 سال.

شهریه ثابت کاردانی علمی کاربردی 250 نیست. حدود 150 هست. دقیقش رو نمی دونم.

خب شما می تونید از بین همون دو تا مرکز برید ببینید. چون نرم افزار میخاید برید سایت کامپیوتری یکی از گزینه های مهمه که باید بررسی بشه. برید از بچه های همون دو تا مرکز بپرسید که اساتید، سایت کامپیوتر، خود مرکز و ... چطور هستند. اینم بپرسید که برای دروس تخصصی عملی کلاس رو دانشگاه تو سایت برگزار می کنه و بچه ها با سیستم کار می کنند یا نه؟ چون ما کاردانی دانشگاهمون خوب بود و این دروس تو سایت بود و با سیستم کار می کردیم سر کلاس و خوب یاد می گرفتیم. ولی برای کاردانی به کارشناسی یک بار هم نزاشتن تو سایت بریم و چیزی هم یاد نگرفتیم. سایت و سیستمهاشونم درپیت بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
حالا من توی این موندم که پودمانی رو هم باید خوند یا نه ؟ :نیش:

اگر شد عصری باید برم به مرکز دزفول یه سوالاتی بپرسم ببینم چطوریه .

سمیه.ن

کاربر ويژه
حالا من توی این موندم که پودمانی رو هم باید خوند یا نه ؟ :نیش:

اگر شد عصری باید برم به مرکز دزفول یه سوالاتی بپرسم ببینم چطوریه .

هردوش برید بپرسید. دانشجوهای همون مراکز بهتر می دونن چطوره. البته از چند نفر بپرسین

درسه دیگه درسو باید خوند. حالا چقدر خوندن بستگی به خود آدم داره.

ولی برای ورود به کاردانی علمی کاربردی تا جایی که من یادمه ترمی بدون آزمون و با شرط معدل بود و پودمانی آزمون داشت. البته این زمان ما بود. الان نمی دونم چطوریه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام

من میخواستم توی دانشگاه علمی - کاربردی ثبت نام کنم .

حالا میخوام ببینم کسی هست توی ایران انجمن که توی دانشگاه علمی - کاربردی باشه ؟

میخواستم ببینم در کل چطوره ؟

من از بعضی ها سوال کردم ، بعضی ها گفتن عالیه اما بعضی هم گفتن بدرد نمیخوره !

یکی گفت که فوق دیپلم رو توی سه سال باید گرفت.

اونایی که در مورد این دانشگاه میدونن خوشحال میشم که نظرشون رو بخونم.

ثبت نامش هم تا 19 بیشتر نیست.

ممنون

احمد جان برادر من مدرک فئق دیپلم خودش رو از این دانشگاه گرفته. میتونید اطلاعات خوبی ازش بگیرید.
منتها چیزی که من به شما میتونم بگم این هست که دانشگاه های علمی و کاربردی زیر نظر سازمان های مختلف مشغول فعالیت هستند. بسته به سازمان میتونه برخی موارد تغییری داشته باشه منتها چیزی که مطمئن هستم وضعیت و سطح تحصیلی دانشگاه های علمی کاربردی خیلی بهتر و مساعد تر از دانشگاه آزاد هست!
حدود چند سال پیش که تحصیل میکردم قبولی در دانشگاه علمی کاربردی خیلی سخت تر از دانشگاه آزاد بود و به همین جهت دانشجویان اون درسخون تر بودند و سظح علمی اون بالاتر.
البته این توضیحات شامل دانشگاه علمی کاربردی - ترمی هست و به هیچ عنوان من شخصاً دانشگاه علمی کاربردی - پودمانی رو تأیید نمیکنم و شرایطش کاملاً متفاوت تر هست.

ahmadfononi

معاونت انجمن
خب اینجا برای من یه سوال پیش اومده . نه دوتا :نیش:

از یکی که پرسیدم گفتن که باید دوتا کنکور داد . یکیش که ورودی هست و یکی هم پودمانی.

بعدش نمیشه این پودمانی رو نرفت ؟ یا حتما باید رفت ؟

سمیه.ن

کاربر ويژه
ببینید اینکه میگیم پودمانی و ترمی یعنی دانشجویانی که تو علمی کاربردی درس می خونند یا پودمانی هستند یا ترمی
شما می تونی انتخاب کنی ترمی بری یا پودمانی. که منم با نظر ادمین موافقم. ترمی بهتره. مثل دانشگاه های دیگه هست. خب حالا اگه شما ترمی بری دیگه بحث پودمانی رو بزار کنار. یعنی یا باید ترمی بری یا پودمانی
اگه ترمی بری حدود 2 سال بعد کاردانی رو تموم می کنی و فوق دیپلم می گیری
اگه پودمانی بری سه سال بعد فوق دیپلم می گیری

اینکه شنیدی دو تا آزمون باید بدی برای پودمانی هاست که یه ازمون ورودی اولش میدن، یکی هم اخر که همه درسارو پاس کردن باید بگذرونن.
ولی برای ترمی همون یه ازمون ورودیه (که البته نمی دونم الان ازمون داره یا نه، زمون ما بدون ازمون بود)

بعد هم که فوق دیپلم رو گرفتی برای کارشناسی می تونی هر دانشگاهی خاستی بری مثلا آزاد، علمی کاربردی یا ...

از لحاظ سطح علمی هم همونطور که ادمین گفتند سطح علمی کاربردی بالاست البته اینم بستگی به مرکزی داره که شما انتخاب می کنید. همونطور که قبلا گفتم باید ببینید از لحاظ عملی چقدر دانشجویان یاد می گیرند تو اون مرکز. معمولا اساتید مراکز هم اساتید خوبی هستند.

و درنهایت هرجا که بخاید درس بخونید تلاش و پیگیری خود شما خیلی مهمتره. بهترین دانشگاه هم باشید و نخونید چیزی یاد نمی گیرید.

بالا