• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پاسخ : آموزش یک مدل بافتنی

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : آموزش یک مدل بافتنی

با اجازه از مدیران بخش بافتنی با میله بنده نیز عکس یه بافتنی ساده رو برای دوستان بخصوص کسانی که مثل من تازه شروع به بافتن با میله کردن ، قرار میدم :

همچنین توضیح مختصری رو همراه با عکس مربوطه براتون میذارم :

در بافت این بافتنی که با میله بافته ام ، تنها از نوع بافت ساده زیر و رو استفاده شده و در آخر تکه های آن با استفاده از چرخ خیاطی به هم دوخته شده ... این بافتنی یه بافتنی زمستونی است که روی مانتو استفاده میشه و در قسمت جلوش دکمه میخوره ... این نمونه کار برای دختران نوجوان و جوان قابل استفاده است ....
در ابتدا باید برای بافتن قسمت پشت بافتنی 50 جفت از کاموا رو روی میله سر بندازید و شروع به بافتن کنید ... طرح های چهارخونه روی بافتنی به این شکله که بایستی برای هر مربع 6 رج کامل رو ببافید که در هر رج 5 رج زیر و 5 رج بعدی رو باشد ... به این طریق طرح شکل می گیره و بعد از 30 _ 35 سانت که بافتنی رو بافتید ، کم کم رج هاتون رو از دو طرف کم می کنید مثل شکل :

شکل بالا طرح بافتنی را از نزدیک نشان می دهد ...
شکل زیر قسمت پشت بافتنی را نشان می دهد :

عکس های بعدی مربوط به قسمت سمت چپ و راست از جلوی بافتنی هستند که یک طرف آن معمولی بافته می شود و در طرف دیگر سوراخ هایی برای جا دکمه در گوشه های داخلی قرار داده میشوند :

مشاهده پیوست 624Baftani (5).jpg

و شکل زیر ، قسمت جلوی بافتنی رو نشون میده که به اینصورت روی هم میفته و با دکمه بسته میشه

Baftani (6).jpg

اینم به درخواست برخی دوستانم از گذاشتن شکل های اولین بافتنیم در انجمن

اگه جای پستم اشتباه بید ، شرمنده آخه همچین تاپیکی موجود نبود و نخواستم تاپیک جداگانه ای ایجاد کنم و از مدیران درخواست دارم که انتقالش بدید به قسمت مربوطه ....

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام من بازم اومدم با بافتنی دومی که دو هفته پیش تمومش کردم و این دست دومم بود که بافتنی بافتم ...
البته در آینده بیشتر می بافم و میذارم واستون ....

این بافتنی یک ژیله مردونه است که یقه ش به صورت یقه هفت هست ....

اول از همه اینکه من با کاموای ترک بافتمش و رنگ کاموا زرشکی هست و برای بافتمن این ژیله جمعاً 5 تا کاموا مصرف شد ....

طرح بافتنی ساده هست و طرحش فقط به صورت زیر و رو هست .... ضمناً با میله بافتنی شماره 3.5 بافته شده ....

اول اینکه بسته به اندازه کمر آقاتون دونه سر میندازید ... بعد برای قسمت پایین بافتنی که تو شکل هم مشخصه ، اول به اندازه 8 الی 10 سانت تمام رج ها رو به صورت یکی زیر یکی رو می بافید ، بعد از اون برای اینکه طرح بافتنی به صورت مربع مربع یا همون چارخونه در بیاد ، در هر رج پنج تا زیر ببافید و بعدش پنج تای بعدی رو رو ببافید .... این کار رو تا بالای بافتنی یعنی قسمت یقه انجام میدیم ....
ضمنا حواستون باشه که در هر رج ، دونه اول رو رد کنید و نبافید یعنی همون رو مستقیما به میله مخالف منتقل کنید ...
برای قسمت حلقه آستین باید دونه ها رو دو تا یکی کنیم تا اون حلقه های آستین در بیاد ....
من خودم برای قسمت جلوی بافتنی به صورت چارخونه چارخونه طرح رو در آوردم ولی واسه قسمت پشت بافتنی همه رج ها رو رو زدم تا زودتر تموم بشه ...:خنده2: آخه اینجوری کمتر وقت میگیره .... ولی شما میتونید هر دو طرف جلو و پشت رو چارخونه چارخونه ببافید .... بعد از اینکه هر دو طرف رو بافتید باید لبه ها رو با چرخ خیاطی به هم بدوزید ....:گل:

شکل کامل ژیله :

1 Kamel.jpg
شکل یقه هفت از جلو :

2 Yaghe.jpg

طرح چارخونه چارخونه قسمت جلوی ژیله به همراه قسمت پایین بافتنی :

3 Tarhe 4 Khooneye Jolo.jpg

طرح ساده قسمت پشت ژیله به همراه فسمت پایین آن :

4Tarhe Sadeye Posht.jpg

baraniiiii

New member

baraniiiii

New member
یعنی هیچکس نیست!!!؟؟؟من مطمئنم خیلیا اینجا این مدلوبلدن.یعنی یه خاله دلسوزپیدانمیشه؟؟؟؟!!!!

بالا