:icestar: پانی جوون تولدت مبارک :icestar: :darya: با ارزوی بهترین ها :darya:
I ice star مدیر بخش زبان انگلیسی 2013 , August 13 #21 :icestar: پانی جوون تولدت مبارک :icestar: :darya: با ارزوی بهترین ها :darya:
Z zomorrod کاربر ويژه 2013 , August 13 #22 فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی همه انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم … پانته آ جان تولدت مبارک انشاالله که120ساله بشی. برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستارم . اینم کادوی من
فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی همه انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم … پانته آ جان تولدت مبارک انشاالله که120ساله بشی. برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستارم . اینم کادوی من
R rain bow girl کاربر ويژه 2013 , August 13 #23 دوست عزيز منم تولدتو تبريك ميگم و اميدوارم هميشه موفق وشاد باشي :گل::گل::گل:
پانته آ متخصص بخش 2013 , August 13 #24 وای دوستان خیلی ممنون ذوق زده شدم انتظارشو نداشتم دوستای خوبم اینم تقدیم شما
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , August 13 #29 تولدت مبارک پانته آجونم:گل: آرزوی بهترینها برای شما دوست عزیز:atish::بغل:
س سایه کاربر ويژه 2013 , August 13 #30 به به تولد پانته آ جونه:شاد: تولدت مبارک دوست خوبم:39: انشالله همیشه شاد ، موفق و سربلند باشی گلم:بغل:
به به تولد پانته آ جونه:شاد: تولدت مبارک دوست خوبم:39: انشالله همیشه شاد ، موفق و سربلند باشی گلم:بغل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 14 #32 :احترام:پانته آ جان!:احترام: :دوست:دوست مهربانم!:دوست: :تولد: سالروز تولدتون رو صمیمانه تبریک عرض میکنم:تولد: :گل: امیدوارم همیشه، سالم و شاد و موفق باشی.:گل: :گل::iranjoman::گل:
:احترام:پانته آ جان!:احترام: :دوست:دوست مهربانم!:دوست: :تولد: سالروز تولدتون رو صمیمانه تبریک عرض میکنم:تولد: :گل: امیدوارم همیشه، سالم و شاد و موفق باشی.:گل: :گل::iranjoman::گل:
G goldstar متخصص بخش راهی تا خدا 2013 , August 15 #33 پانته آ ی عزیزم تولدت مبـــــــــــــــــــــــــــــارک بهترین ها رو برات آرزو میکنم امیدوارم به هر چی که آرزوشو داری برسی:141:
پانته آ ی عزیزم تولدت مبـــــــــــــــــــــــــــــارک بهترین ها رو برات آرزو میکنم امیدوارم به هر چی که آرزوشو داری برسی:141: