• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرسش و پاسخ در رابطه با همستر

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
پست هاي شماره 1 الي 17 اين تاپيك برگرفته از http://hamsterkocholo.blogfa.com است .

[FONT=Vazir, times, serif]سوال نرگس خانم : [FONT=Vazir, times, serif]ما حدود یه ماهه که یه همستر گرفتیم اما تا حالا اصلا محل بهمون نداده و خیلی بدش میاد توی دستمون بگیریمش فروشنده هم بهمون نگفت چند ماهشه اما به نظر میرسه یه سالو داشته باشه . حالا ما باید چی کار کنیم؟؟

[FONT=Vazir, times, serif]سلام نرگس جون . ببين عزيزم همسترو بايد تو دستت آزاد بگيري نبايد فشارش بدي فقط با يه دست بايد هايلشو داشته باشي که رو زمين پرتاب نشه چون اگه سرش ضربه ببينه ميميره بعد وقتي تو دستت ميگيري يه خوراکي مثل بيسکويت يا يه برش سيب بهش بده تا به تدريج باهات دوست بشه وقتي داره خوراکي ميخوره آروم سرشو نوازش کن گاهي اوقات بذار تو اتاق بگرده اما مواظب باش پشت وسايل خونه يا جاهاي غير قابل ديد نره که گم بشه چون پيدا کردنش برات سخت ميشه و ممکن آسيب ببينه يا اينکه سيم برق يا تلفنو بجوه که خب اين براش خيلي بده . با آرومي و ملايمت باهاش رفتار کن و سعي کن به تدريج بهت عادت کنه در اين مورد عجله نکن چون بعضي از همسترها هستن که دير با صاحبشون دوست ميشن البته به رفتار صاحبشونم بستگي داره . موفق باشي عزيزم
24.gif

آخرین ویرایش:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
[FONT=Vazir, times, serif]سوال طلا خانم : [FONT=Vazir, times, serif]ما یه همستر داریم به اسم Pombe
4.gif
( یعنی مال خواهرمه ولی چون اسباب کشی دارن چند روزی اومده خونه ما) از موقعی که اومده خونه ما توی جای خوابش جیش میکنه در حالی که قبلا توی ظرف مخصوصش این کارو میکرد. من روزی 6 دفعه مجبورم جای خوابشو بشورم. باید چیکار کنیم که دیگه این کارو نکنه؟ راستی چجوری میشه همسترو شست ؟ چون بوی بدی گرفته. در ضمن چند روزیه گوشه ی دهنش زخم شده. باید ببرمش دکتر یا اینکه خودش رفع میشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.

سلام طلا جون . این کاری که pombe انجام میده بخاطر جابجاییه شما اون ظرف مخصوصو بر دارین تا خودش یه جا برای جیشش پیدا کنه و حتما اونو جدای از جای خوابش انتخاب می کنه . اصلا همسترو نباید شست چون از این کار خوشش نمیاد و عصبی میشه . شما باید خرده چوبهای کف ظرفشو به کلی عوض کنید وقتی این کارو انجام بدین خودش شروع میکنه به حمام کردن و بوی بدش از بین میره اگه از خرده چوب استفاده نمیکنید حتما این کارو انجام بدین چون برای همستر از همه چیز بهتره . بهترین کار اینه که همسترو یه جای مطمئن بذارید کل ظرفشو بشورید خرده چوب تمیز بریزید بعد همسترو بذارید توی ظرفش بعد خودتون میبینید که همستر شروع میکنه به حمام کردن و دیگه بوی بد نمیده . در مورد زخم کنار دهنش من یه راهکار بهتون میگم اما اگه خوب نشد حتما ببرینش دکتر که هم زخمشو ببینه و هم قطره ضد انگل بهش بده چون با این شرح حالی که شما گفتین نیاز داره . شما به نسبت یک پنجم بتادین با آب رو قاطی کنین یعنی یک قاشق چایخوری بتادین و پنج قاشق آب رو با هم قاطی کنید بعد با یک پنبه تمیز اونو به آرومی روی زخمش بمالید روزی دو بار این کارو انجام بدین اگه خوب نشد به دکتر مراجعه کنید . موفق باشی عزیزم
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
[FONT=Vazir, times, serif]سوال آنیتا خانم [FONT=Vazir, times, serif]: سلام من یه همستر دارم که دندون جلوییش افتاده میخواستم بدونم دوباره در میاد؟ من قبلا هم این سئوال رو پرسیدم ولی جواب ندادید. ممنون میشم اگه جواب بدید ومنو از نگرانی در بیارید
سلام آنیتا جون . من یادم نمیاد قبلا همچین سوالی پرسیده باشی عزیزم شایدم اشتباه از من باشه در هر صورت عذر خواهی میکنم . تا اونجایی که من دیدم و تجربه دارم همستر اگر دندونش بیوفته تا چندین بار هم دوباره دندون در میاره
03.gif
( مثل این ) و جای نگرانی نیست
01.gif
موفق باشی عزیزم
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال فاطمه خانم : [FONT=Vazir, times, serif]من 2 تا همستر کوتوله دارم
1.gif
اونا اولش خیلی خوب باهام کنار اومدن اما نره تازگیا گوشه گیر شده و ماده بد خلق
6.gif
حالا باید چیکار کنم؟
16.gif
در ضمن از کجا میفهمیم حامله اند؟
12.gif
بوی بدی هم میدن!
19.gif
ممنون میشم کمک کنید!
7.gif

[FONT=Vazir, times, serif]سلام فاطمه جون . عزیزم همستر نر و ماده نباید کنارهم باشن چون بعد از یه مدتی که بزرگتر میشن به هم آسیب میزنن . حداکثر باید تا یک ماهگی پیش هم باشن و بعد از اون باید از هم جدا بشن چون اگه ماده تو یک ماهگی حامله بشه به علت لگن کوچیکش نمیتونه زایمان کنه و خودشو بچه هاش حتما میمیرن . اگه جفت گیریشونو دیده باشی و مدتش هم طولانی بوده حتما حامله شده و اگه هم ندیدی باید ۶ تا ۷ روز صبر کنی اگه پهلوهاش برآمده شد حامله هست . الانم پهلوهاشو نگاه کن اگه حالت بر آمدگی داره و وقتی دست میزنی یه کم سفته حتما حامله هست اگه برآمدگی زیاد باشه زایمانش نزدیکه اما اگه کم باشه ۶ تا ۸ روز دیگه زایمان میکنه . اگه جاش کاملا تمیز باشه و حداقل هفته ای یکبار جای اونو تمیز کرده باشی بوی بد مربوط دوران قاعدگی ماده یا ترشحات دوران بارداریه . موفق باشی عزیزم

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال گل اطلسی : [FONT=Vazir, times, serif]سلام : بهار جون همستر من تمام روز رو خوابه البته میدونم که باید خواب باشه ولی مشکل اینه که وقتی بیدار میشه فقط 4-3 ساعت بیدار میمونه البته وقتی باهاش زیاد بازی میکنم اونم بیشتر بیدار میمونه ولی وقتی میخوابم و نصف شب بیدار میشم اون خوابه! آیا مشکلی داره؟ یا فقط از بی حوصلگیه ؟ چی کار کنم ؟ ممنون
[FONT=Vazir, times, serif]سلام گل اطلسی . عزیزم نگران نباش این حالت عادیه از بی حوصلگی هم نیست همستر وقتی شبها بیداره بعد از چند ساعت که بستگی به خود همستر داره دوباره میخوابه و یه استراحت کوتاه میکنه و باز دوباره بیدار میشه دوباره یه کم بازی و یه کم خواب و این تا صبح ادامه داره که از اون به بعد صبح کاملا میخوابه و فقط برای آب و غذا بیدار میشه اونم با چشمای بسته که یه وقت خسته نشه
03.gif
و این کاملا طبیعیه و جای هیچ نگرانی نیست . موفق باشی عزیزم
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
[FONT=Vazir, times, serif]سوال مهسا خانم : [FONT=Vazir, times, serif]سلام بهار جون من 3 هفته است یه همستر خریدم ولی اصلا نمیاد تو دستم (از دستم غذا میگیره واجازه میده که نازش کنم)باید چه کار کنم؟ یه مشکل دیگه هم دارم یه جای خاصی پی پی نمیکنه؟هر دفعه هم میره یه گوشه جیش می کنه چه کارش کنم؟ در ضمن همش میخواد بیاد بیرون و تمام چرخ و فلکشم جویده!!! ببخشید زیاد سئوال پرسیدم ولی واقعا نمیدونم چه کنمّّ .مرسی از وبلاگ خیلی خوبت دستت هم خیلی خیلی درد نکنه ...
[FONT=Vazir, times, serif]سلام مهسا جون ببین عزیزم توباید همسترو به آرومی تو دستت بگیری دو تا دستتو کنارهم قرارنده همسترو تو یه کفه دست و دست دیگتو به صورت حایل پشتش قرار بده تا بتونه بیرونو ببینه و احساس امنیت کنه بعد با انگشت اشاره به آرومی سرشو ناز کن بذار با بوی دستت آشنا بشه چندین بار این کارو انجام بده حتی اگه مدتش کوتاه باشه اگه دیدی نا آرومی میکنه بذار تو جای نگهداریش و توی همون جا سرشو به آرومی ناز کن فقط زیاد این کارو نکن که کلافه بشه مدتش کوتاه و با فاصله باشه بعد سعی کن با دست خودت و توی دستت یه خوراکی مثل بیسکویت ( پتی بورمینو از همه بهتره ) یا یه دونه کشمش سبز و با یه برش کوچولو سیب یا یه کم شادونه خام و یا نخودی که نرم شده باشه ( ببین کدومو بیشتر دوست داره ) بهش بده اگه علاقه نشون نداد بهش کاری نداشته باش ولی چند وقت یه دفه این کارو تکرار کن امتحان کن ببین کدومو دوست داره تا علاقه نشون بده . وقتی چیزی از دستت بگیره معلومه که میخواد باهات دوست بشه . اکثرا همسترا یه جای خاص مدفوع نمیکنن اما یک گوشه از چهار گوشه ی محل زندگیشونو برای ادرار انتخاب میکنن و جای دیگه ای این کارو انجام نمیدن و این حالت کاملا طبیعیه که میتونی با یه دستمال اون قسمتو برداری تا دیرتر بو بگیره و یا هفته ای یکبار بکلی جاشو عوض کنی که این ضروریه . اون حالت پرشی که به خودش میگیره و ما فکر میکنیم که میخواد بیاد بیرون درسته همه همسترا همین طورهستن اما بعنوان سرگرمی هم این کارو انجام میدن میتونی چند دقیقه بیاریش بیرون تو اتاق بگرده بعد دوباره بذاری سر جاش اما بعد یه مدت میبینی همون حالت پرشو داره و این اصلا جای نگرانی نیست چون همه همسترا به همین صورت رفتار میکنن . جویدن هم که کار اصلیشونه بعضی از همسترا خیلی دوست دارن چرخ و فلکشونو بجون و حتی دایره ی دور چرخ و فلک رو از محورش جدا میکنن برای این جور همسترا باید چرخ و فلک فلزی گذاشت این همسترا اگه تو خونه آزاد باشن حتی سیم تلفن , سیم برق , پایه های صندلی رو هم میجون و باید کاملا مراقبشون باشین این هم کاملا طبیعیه و نشون میده همستر شما خیلی فعال و شیطونه و جای بسی خوشحالیست که کاملا سلامته . موفق باشی عزیزم
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال گل اطلسی : [FONT=Vazir, times, serif]سلام بهار جون همین الان یه اتفاق بد افتاد همسترم یه جیغ آروم زد رفتم ببینم چی شده تو تاریکی بودم درست نفهمیدم چی شد ولی دیدم همسترم با سرعت فوق العاده بالایی دوید داشتم از ترس می مردم چراغ رو که روشن کردم دیدم سالمه ولی مشکل اینجایت که من خیلی نگرانشم چون امروز ما سمپاشی داشتیم ! لطفا راهنماییم کن خیلی نگران جرجعلی کوچولو هستم .
سلام گل اطلسی این حالت جیغ و دویدن گاهی برا همسترا پیش میاد چیز مهمی نیست اما باید اونو از محل سمپاشی دور کنی چون ممکن مسموم بشه موفق باشی
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
[FONT=Vazir, times, serif]سوال ایلین : [FONT=Vazir, times, serif]سلام بهار جون من حدود 3 هفته ست که یه همستر گرفتم.نمی دونسم بارداره...7 تا بچه آورد که 4 تاش مردن ....اون 3 تا تقریبا 10 روزه هستن راه می رن و غذا بر می دارن ,شیرم می خورن نمی دونم باید چی بهشون بدم؟(چون کوچیکن) مادزشونم اصلا نمی زاره بهش دست بزنم گازم میگیره منم دیگه می ترسم بهش دست بزنم....... Mer30 Az blOge Khoobet
[FONT=Vazir, times, serif]سلام ایلین همون چیزهایی که من تو قسمت غذای همستر نوشتم بریز توی ظرف غذا و بهشون بده البته خودشون میرن برمیدارن الان دیگه جای نگرانی نیست چون ۱۰ روزه هستن اما بهشون دست نزن ۷ روز دیگه هم از شیر بگیرشون و از مادرشون جدا کن توی ظرف آبشون هم یه کم مولتی ویتامین بریز حدودا ۱۰ قطره . راستی جوی پرک از همه براشون بهتره چون نرمه و راحت تر میتونن بخورن . موفق باشی

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
[FONT=Vazir, times, serif]سوال المیرا خانم : [FONT=Vazir, times, serif]سلام بهار جان مطالبت واقعا عالی بود یه سوال داشتم من یه جفت همستر دارم الان بچه دار شدن من کلادو (نره) رو از اکواریوم در اوردم همش بی تابی می کنی این دوتا از اولی که خریدمشون با هم بودن هیچ مشکلی هم نداشتن الان نزدیک سه ماهه بهم گفتن کلادو بردار وگرنه مادهه بچه هاشو از بین می بره حالا من موندم چیکار کنم یه سوال دایگم که داشتم اینکه قطهر ای رو که گفتی رو من چه جوری بهشون بدم بخورن براشون اب گذاشته بودم اصلا سراغشم نرفتن وقنتی می ره طرف اب دستشو می زنه توش بعد انگار چندشش شده باشه دستشو تکون تکون می ده حالا من چیکار کنم

[FONT=Vazir, times, serif]سلام المیرا جان باید بگم که نر و ماده بعد از یک ماهگی باید حتما از هم جدا بشن چون احتمال آسیب دیدن هردوشون زیاد میشه که خوشبختانه در مورد همسترای شما این طور نبوده اما اکثرا همین طورند و مال شما استثنا بوده . ماده هم تا وقتی بچه هاش بزرگ نشدن تقریبا تا 14 روزگی اگه نر پیشش باشه هم نرو میکشه هم بچه هاشو میخوره اگه این طور هم نشه حتما بچه هارو از بین میبره بعد از اینکه بچه ها بزرگ شدن و از شیر گرفتین فقط میتونید برای جفت گیری اینارو پیش هم بذارید و گرنه حتما با هم دعوا میکنن و زخمی میشن بعدم شما قطره رو با قطره چکون تو دهنش بریزید یه کم سخت هست اما سعی خودتونو بکنید فقط زیاد فشارش ندید بمیره
03.gif
موفق باشی
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
[FONT=Vazir, times, serif]سوال مینا خانم : [FONT=Vazir, times, serif]salam bahar jan khubid?bebakhshid ye soal dashtam un ghatraro ke umadam behesh bedam be mahze inke dahanesh behesh khord kheili sari farar kard va raft gusheii halate tadafoii gereft o tarsid!!va soale dg yeki az gushash labash ye juraii shode engari sukhte lazeme ke be pezeshk morajee konam?(ghablan behesh deghat nakarde budam nemidunam jadide [FONT=Vazir, times, serif]ya ghabalanam bud) ba tashakor az shoma

سلام مينا جان . ببين عزيزم همسترهم عينه بچه ي آدمه از دارو خوردن خوشش نمياد
23.gif
يه کم بايد محکم بگيريش که در نره اما نه در حدي که له بشه
26.gif
همسترهاي منم همين طورند من يه کم با زور بهشون ميدم اما خب له شون نميکنم اما در مورد سوال دومت بايد بگم من بايد همستر رو ببينم اما ميدونم که برات امکان نداره اما خب حدسهايي رو که ميزنم بهت مي گم اگه همسترت سفيد رنگ باشه و وقتي خريدي بچه بوده و حالا بزرگ شده علت اينه که همسترهاي سفيد و اصلا همه همسترها با گذشت زمان و با بالا رفتن سن گوش هاشون به سمت خاکستري تيره ميره و لبه هاي گوش به سياهي ميزنه مثل لبه کاغذی که سوخته باشه و اين در همسترهاي سفيد بيشتر مشخصه و تو چشم میاد ولي کلا همه همسترها لبه گوششون تيره تر از خود گوششون ميشه حالا اگه همسترت سرتاسر لبه ی گوشش اين طوري شده ماله بزرگ شدنشه که به مرور تيره تر ميشه اما اگه فقط يه قسمت از گوشش سياه شده و به صورت خال سياه ديده ميشه بايد ببريش دکتر. موفق باشي عزيزم
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال فاطمه خانم :سلام من اون کارایی رو که گفتید کردم ماده 2 هفته است که شکمش بزرگ شده اما نزاییده و وقنی از هم جداشون میکنم بیقراری میکنند نره مریض به نظر میرسه چه کنم؟
سلام فاطمه جان . دوران حاملگی همسترها از ۱۶ تا ۲۱ روز است بستگی به نوع همستر ٬ نژاد و عامل وراثت داره اگه ۲ هفته هست که بارداره پس ۱۴ روزشه . راستی نگفتی سن مادت چقدره ؟ اگه سنش کم باشه یعنی کمتر از ۵/۱ یا ۲ ماه شاید نمیتونه زایمان کنه البته بستگی به جثه هم داره اگه جثش درشت باشه مشکلی نداره . بعدم اونی که میگی بیقراری نیست یه حس طبیعی بین نر و ماده هست . به هر دوشون قطره مولتی ویتامین بده . بعدم نره چه علائمی داره که میگی مریض به نظر میرسه ؟ . موفق باشی عزیزم

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال سها خانم : سلام همستر ماده ی من دوباره که داره باردار میشه اما هر بار بچه هاش رو میخوره
6.gif
من چی کار کنم؟
16.gif

سلام سها جون . علت عمده خورده شدن بچه ها توسط مادرکمبود آهن و ویتامینه . شما میتونید قطره آهن و مولتی ویتامینو از داروخانه تهیه کنید و به همان صورت که درپاسخ سوالات بالا گفته شده به آن بخورانید . موفق باشی عزیزم

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال گلی خانم : سلام بهار! من 2 تا همستر 2ماه و نیمه دارم ولی هنوز نمی دونم چطوری دستیشون کنم ! میشه کمک کنی؟
سلام گلی جون . ببین عزیزم من در قسمتهای بالا توضیح دادم اگه اونارو با دقت بخونی میتونی جوابتو پیدا کنی ولی باز یه توضیح کوچولو هم میدم اونارو باید به آرومی بگیری یک کف دست زیر بدن و کف دیگر دست به صورت حایل پشت اون قرار بگیره تا بتونه به راحتی بیرونو ببینه و احساسه امنیت کنه بعد یه خوراکی مثل یک تیکه بیسکویت یا یه برش سیب به اون بده وقتی در حال خوردنه به آرومی سرشو نوازش کن همستر حیوونیه که خیلی زود به صاحبش عادت میکنه و دستی میشه حتی کمتر از دو روزتعجب میکنم که شما هنوز نتونستید با اونا رابطه دوستی بر قرار کنید نکنه یه کم میترسید یا از این کار واهمه دارید ؟
11.gif
. موفق باشی عزیزم
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال طلیعه خانم : سلام بهار جون همسترای من یک ماهه هستن می خواستم بپرسم قطره مولتی ویتامین لازم دارن ؟اگه آره میشه تو ظرف آبشون بریزم؟ و اگه ظرف آبشون نصفه باشه(از همون ظرفای آب خودتون) چند قطره اضافه کنم؟ و چند وقت یکبار ؟ یه سوال دیگه اینکه اونا به شدت میوه وسبزیجات و.. دوست دارن هرروز حداکثر چقدر می تونم بهشون از این غذاها بدم؟ اگه لطف کنی مقدار دقیقشو بگی خیلی ممنون میشم
20.gif
1.gif

سلام طليعه جون . ميتوني هفته اي يکبار بهشون قطره مولتي ويتامين بدي . هم میتوني با قطره چکون بدي هم ميتوني تو آبشون بريزي . اگه با قطره چکون خواستي بدي هفته اي 2 قطره بهشون بده اگرم تو ظرف آبشون ميخواي بريزي 7 قطره و ظرف آبشونم بعد 24 ساعت عوض کن
22.gif
. ميوه و سبزيجات براشون خيلي خوبه اما مقدارش به نوعش بستگي داره مثلا کاهو و خيار اگه زياد باشه باعث اسهال ميشه . کاهو اگه از لحاظ طولي و عرضي اندازه 2 انگشت دستت باشه خوبه براش مشکلي ايجاد نميکنه خيار هم فقط يه برش حلقوي که قطرش زياد نباشه . سيب بهترين ميوه براي همستره که ميتوني روزي يک الي دو برش بهشون بدي . از بين سبزيجات گشنيز از همه بهتره و اکثر همسترا به اون علاقه دارن . اما اگه سبزي ديگه اي هم دوست دارن ميتوني بهشون بدي موردي نداره مقدارشم 4 يا 5 ساقه باشه کافيه . خوش بحال همسترات که صاحبي به اين خوبي دارن
04.gif
که ميخواد همه چيزو دقيقو حساب شده بهشون بده . موفق باشي عزيزم

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
salam aval az hame mamnon ke bara kare mofidi ke kardi.
man 3ta hamster kochik gereftam ke nemidonam chan vagteshone alan 1 haftas ke daste mane va baham negareshon midaram .2 ta soal daram .aval inke hamsteraye man to 24 saat fagatse char saat bidaran vali be nazar marizham nemian.badesh hamstera to zamane khasi az mah ya sak goft giri mikonam va chejori bayad befahman vagteshe? bazham azat mamnunam.

سلام آقا امیر ممنون از لطفتون . و حالا در مورد همسترها باید بگم که اگر قدشون از 8 سانتی متر بیشتره بالای یک ماه سن دارن و باید نر و ماده رو از هم جدا کنید . این طور که من حدس میزنم باید هنوز بچه باشن که زیادتر میخوابن . اما اگر شما باهاشون بازی کنید و سرگرمشون کنید بیشتر بیدار میمونن . ولی اینم بگم شبها کاملا بیدارنیستن و هر چند وقت یکبار میخوابن و یه استراحت کوتاه میکنن اما تا وقتی که شما باهاشون سر گرم باشید اونا بیدار میمونن . همستر در طیبعت در فصل مشخصی جفت گیری داره اما چون این همسترها خونگی هستند زمان مشخصی برای جفت گیری ندارن . هر وقت که همسترا بالغ بشن گاهی اوقات خودشون اعلام جفت گیری میکنن به این صورت که همستر ماده دم خودشو به سمت بالا میگیره و تقریبا عمود میشه اما بیشتر اوقات این کارو انجام نمیده و زمانی به این حالت در میاد که کنار همستر نر باشه و آماده برای جفت گیری باشه . شما میتونید هر شب مو قع غروب همستر ماده رو کنارهمستر نر بذارید تا ببینید چه موقع همستر ماده اعلام آمادگی میکنه . اگر تمایل به جفت گیری داشته باشه به همون حالت که گفتم در میاد و اگر تمایل نداشته باشه به دنبال همستر نر راه میوفته و نزدیک دم اونو بو میکنه که بعد منجر به حمله میشه و همستر نرو گاز میگیره که میتونه خیلی خطرناک باشه قبل از اینکه این بو کردن منجر به حمله بشه باید اونارو در همان زمان بو کردن از هم جدا کنید. همستر ماده در زمان جفت گیری نباید سنش کمتر از ۵/۲ تا 3 ماه باشه چون اگر در کمتر از این سن بادار بشه بخاطر لگن کوچکی که داره نمیتونه زایمان کنه و حتما میمیره یعنی هم خودش هم بچه هاش. همستر ماده در موقع بارداری , زایمان و شیر دهی به هیچ عنوان نباید در کنار همستر نر قرار بگیره چون حملات همستر ماده منجر به مرگ همستر نر میشه و حتی اگه منجر به مرگ آنی نشه زخمهای عمیقی در روی بدنش ایجاد میشه که عفونت میکنه و بعد از زجر طولانی میمیره البته میشه براش دارو تجویز کرد اما گاهی اوقات دارو هم تاثیر نمیکنه . همستر یکی از دوستان من همین مشکل براش پیش اومده بود که من براش سفالکسین به مقدارمعین تجویز کردم و خدارو شکر به دارو جواب داد و الان حالش خیلی بهتره . اما این مشکل با توجه و دقت ما پیش نمیاد و همستر بیچاره هم زجر نخواهد کشید . امیدوارم موفق و پیروز باشید
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال طلیعه خانم : بهار جون بابت توضیحات دقیقت به سوال قبلیم واقعا ممنون یه سوال دیگه دارم همسترای من هردوشون نر هستن ولی چندبار در روز با هم دعوا می کنن و همدیگرو گاز می گیرن و جیغ می کشن
16.gif
با وجود این تا حالا ندیدم زخمی شن البته شاید هم بازی می کنن نمی دونم
4.gif
می خواستم بدونم خطرناک نیست؟
16.gif
مرسی

سلام طليعه جون . خواهش می کنم قابلی نداشت
10.gif
همسترا از ۲۰ روزگی بازیگوشی شون شروع میشه الان همسترات یک ماهه هستن همسترا تو این سن به قول معروف با هم کشتی میگیرن
30.gif
و از این کار لذت میبرن در میون کشتی هم برا هم جیغ میکشن و حتی وسط کشتی خوابشون هم میبره
03.gif
که این یکی از صحنه هایی که من خیلی دوست دارم
04.gif
و تو این سن اصلا هم خطر ناک نیست . نگران نباش . موفق باشي عزيزم
24.gif

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سوال مهسا خانم : salam bahar jun khubi azizam?merc az javabt azizam kheili lotf mikoni,bahar jun man mikham hamestramo ke 1.5 mahe ast ba ye hamestre madeie 1 sale joft ebndazam ,mikhastam bebinam alan barash zud nis?va inke un azash bozorgtare aziatesh nemikone akhe az un kheili rize mize tare
9.gif

merc az lotfet azizam movafagh bashi
10.gif
7.gif
10.gif
20.gif

سلام مهسا جون نظر لطفته عزیزم . نر باید دو ماهه باشه تا بتونه ماده رو بارور کنه بعدم اگه نسبت به ماده خیلی کوچیک باشه نمیتونه با ماده جفت گیری کنه چون هم خودش اذیت میشه هم ماده . باید صبر کنی بزرگتر بشه حداقل دو ماه و نیم یا سه ماه تا یه کم جثه اش درشت تر بشه. موفق باشي عزيزم
24.gif

amirara

New member
سلام دوست عزیز من تاحاتا چندین بار همستر گرفتم ولی هر بار بعد ازچند روز میمیرند محل نگهداری انها قفس فلزی مخصوص همستر است غذای انها بیشتر کاهو . تخمه افتابگردون . سیب . سیب زمینی اب پز میباشد لطفا اگرممکنه علت را به من بگویید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام و خوش آمدگویی خدمت شما دوست عزیز
amirara عزیز همانطور که در پست اول هم اشاره شده است منبع پرسش و پاسخ های موجود در این تایپیک وبلاگ http://hamsterkocholo.blogfa.com/ می باشد .
با توجه به تخصصی که نویسنده ی این وبلاگ در رابطه با موضوع مطرح شده دارد در صورت در میان گذاشتن سوال خود با خود ایشون مطمئنن راهنمایی مفیدی دریافت میکنید.

سلام دوست عزیز من تاحاتا چندین بار همستر گرفتم ولی هر بار بعد ازچند روز میمیرند محل نگهداری انها قفس فلزی مخصوص همستر است غذای انها بیشتر کاهو . تخمه افتابگردون . سیب . سیب زمینی اب پز میباشد لطفا اگرممکنه علت را به من بگویید

amesteris

New member
سلام ... همستر یک ساله نیمه ای داشتم به اسم موهیوک نر بود اما سه روزه پیش مرد:( یه غده بزرگ زیر گلوش به وجود اومده بود که اخرین روز زندهبودنش حتی نمیتونست تکون بخوره و همش می افتاد چشاش حالتشو از دست داده بود ینی صورتش باد کرده بود و بزگ شده بود ... این بیماری اسمش چی هس ؟ و چی باعث میشه اینبیماری به وجود بیاد و آیا مسری هس ممکنه همسترای دیگه هم بگیرن ابته جدا از هم نگهداری میشن ... ممنون :گل:

بالا