• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پرسش و پاسخ در مورد کلیه مسائل و مشکلات مربوط به محصولات تحت سیستم عامل اندروید

Alireza

کاربر ويژه

In his Name

تو این تاپیک میتونید سوالات و مشکلاتی که در استفاده با سیستم عامل اندروید باهاش روبرو میشیم رو بپرسید و در مدت زمان نسبتا کمی پاسختون رو بگیرید

nj1gksy7fhwq0hfjxlnx.jpg

سوالات میتونه در گستره ی وسیعی باشه و شما میتونید از مشکلاتتون در مورد هنگ بودن و حتی مسائل خیلی کوچیکتر مطرح کنید تا مسائل پیچیده و تخصصی سیستم عامل اندروید از جلمه ریست و آنلاک و روت و ...

همچنین خوشحال میشیم اگر تجربه ی شخصی ای در این موارد دارین و بتونین با بقیه اون رو در میون بگذارید اگر میدونید میتونه مطلب ناب و یا جالبی باشه ...

بنده تا جایی که اطلاعاتم جواب بده در زمانی که در توانم باشم پاسخگو خواهم بود

ex8vf8qcinj72rs5nglw.png

Alireza

کاربر ويژه

خب برای اولین پست یه توضیحاتی بدم کلا در مورد اندروید سیستم عامل هوشمند

اندروید چندتا مشخصه داره ...

ورژن !

اول اینکه چطور ورژن اندروید رو تشخیص بدین ...
تو گوشی های مختلف پیدا کردن این موضوع متفاوته ... اول اینکه وارد settings میشین و بعد در قسمت about phone وارد
software information میشین
Android version چیزیه که ما دنبالشیم ...
ورژن های مختلف اندروید امروزه از 2.1 به بالا هستن و آخرینش هم 4.1 هست ...
baseband , ... هم هست تو این قسمت که خیلی برای کاربرای عادی مهم نیست دونستنش ...
software number هم تو این بخش اهمیت داره دونستنش که شامل ورژن تعداد آپدیت و باند گوشی هست ...
بعنوان مثال 415 برای خاورمیانه هست و 401 برای اروپا و ...

تفاوت ورژن اندروید ها در قابلیت ها و آپدیت اونا هست همونطور که واضحه و اینکه باگ های قبلی و امنیت سیستم رو بهبود میبخشن و برای بدست آوردن ورودی مالی جدید توسط برنامه های بروز از طریق مارکت ها برنامه ها طوری طراحی میشن که بعضا قابلیت هماهنگی رو با ورژن بالاتر داشته باشن

وقتتون خوش

Alireza

کاربر ويژه
سر یسری اتفاقات و ... امروز رفتن سر پروژه ام کنسل شد و فرصت شد یکم در خدمت باشم ...

هممم , خیلی از مردم و بخصوص کسانی که گوشی داشتن و دارن حداقل یکبار با لغت flash کردن گوشی آشنا شدن ...
کلا فلش چیه و چه اتفاقی تو این پروسه میوفته رو میخواستم امروز توضیح بدم ...

گوشی ها برای مشکلات مختلف , از نقص های نرمافزاری که عواملش مثل ویروس ها و باتری و برق و مشکلات سخت افزاری و ضربه و آب خوردگی ممکنه دچار مشکلاتی مثل : هنگ دائم , هنگ قسمت خاص , مشکلات بلوتوث یا رادیو و یا خاموشی و یا ریست کردن و .. بشن ... %80 موارد مشکل نرم افزاری هست !! و درمان اون فلش گوشیه ... در مورد اپل این موضوع میشه UPDATE/RESTORE ...

خب فلش کردن یعنی چی !؟

اول اینکه اگه میز یه نرم افزار کارموبایل رو دیده باشید { اگه فرصت شه چندتا عکس از میز خودم میذارم :دی } چندتا قطعه شبیه Hub usb/lan رو میتونید ببینید ...
مثل :

nfy5hysqv2o744zuvrc.jpeg

به این وسیله میگن Box ...
باکس وسیله ایه که رابط بین تلفن همراه شما و کامپیوتر هست , طرز کار مخصوص خودشو داره و بعضا واقعا پیچیده میتونه باشه ...
خب ...

یه اشتباهی در عوام هست و اینکه فکر میکنن فلش خطرناکه و ...
برای من که در روز حدودا 10-20 بار گوشی های مختلف رو فلش و آدیت میکنم این کار نه تنها مشکلی زا نیست بلکه خیلی هم برای گوشی لازمه در مواقعی ...
فلش کردن در دو بخش صورت میگیره ...
وایپ کردن کل اطلاعات ... همون خالی کردن اطلاعات عاملی
نصب داده های عاملی جدید که شامل بخش های :
OS , Modem , PDA , Code , App , Boot و ... میشه ... که بخش های مختلف گوشی رو تشکیل میدن ...

گوشی های مختلف دارای باکس های مختلفی هستن و رابط اونها هم میتونه در قالب دو رابط باشه : کابل پشت باتری و usb گوشی ...

امیدوارم این اطلاعات واستون مفید واقع بشه ...

romanse

New member
با عرض سلام وخسته نباشید..:گل:
اقا یه سوال داشتم خیلی هم جوابش برام حیاتیه امییییییییدوارم کمکم کنین.
من گوشی xperia x8 دارم گوشی روت شدست و مدتیه که رامشو عوض کردم و این رامو ریختم stornmix_2.5.0 خیلی هم ازش راضییم. مشکل من فقط روی اگاه شدن اس ام اس است یعنی گاهی اوقات اس میاد اما دریغ از این که گوشی صدا بخوره...!
بذار بهتر بگم با استفاده از نرم افزار Titanium_Backup_root نرم افزار اس ام اس فابریک گوشی رو حذف کردم و نرم افزار Go Sms Pro رو جایگزین کردم. اونم به این دلیل حذف کردم چون هنگام اومدن مسیج دو بار صدا میخورد و این تداخل ایجاد میکرد.
حالا سوالم از شما اینه که چرا گاهی اوقات گوشی هنگام مسیج اومدن صدا نمیخوره !؟ باید وارد خود نرم افزار شد تا اس جدید رو خوند...
خواهشا کمک کنین
مرسی.... :گل:

Alireza

کاربر ويژه
با تاخیر فراوان ... : )

نوتیفای تو قالب خود نرم افزار GO SMS و ... هست که از طریق نرم افزار میتونید چکش کنید ...
کار بهتر اینه که بجای GO SMS از نرم افزاری مثه CHOMP استفاده کنید که هم فلشر داره هم بهترین نوتیفایر های اندرویدی رو ساپورت میکنه ...

بالا