سر یسری اتفاقات و ... امروز رفتن سر پروژه ام کنسل شد و فرصت شد یکم در خدمت باشم ...
هممم , خیلی از مردم و بخصوص کسانی که گوشی داشتن و دارن حداقل یکبار با لغت flash کردن گوشی آشنا شدن ...
کلا فلش چیه و چه اتفاقی تو این پروسه میوفته رو میخواستم امروز توضیح بدم ...
گوشی ها برای مشکلات مختلف , از نقص های نرمافزاری که عواملش مثل ویروس ها و باتری و برق و مشکلات سخت افزاری و ضربه و آب خوردگی ممکنه دچار مشکلاتی مثل : هنگ دائم , هنگ قسمت خاص , مشکلات بلوتوث یا رادیو و یا خاموشی و یا ریست کردن و .. بشن ... %80 موارد مشکل نرم افزاری هست !! و درمان اون فلش گوشیه ... در مورد اپل این موضوع میشه UPDATE/RESTORE ...
خب فلش کردن یعنی چی !؟
اول اینکه اگه میز یه نرم افزار کارموبایل رو دیده باشید { اگه فرصت شه چندتا عکس از میز خودم میذارم :دی } چندتا قطعه شبیه Hub usb/lan رو میتونید ببینید ...
مثل :
به این وسیله میگن Box ...
باکس وسیله ایه که رابط بین تلفن همراه شما و کامپیوتر هست , طرز کار مخصوص خودشو داره و بعضا واقعا پیچیده میتونه باشه ...
خب ...
یه اشتباهی در عوام هست و اینکه فکر میکنن فلش خطرناکه و ...
برای من که در روز حدودا 10-20 بار گوشی های مختلف رو فلش و آدیت میکنم این کار نه تنها مشکلی زا نیست بلکه خیلی هم برای گوشی لازمه در مواقعی ...
فلش کردن در دو بخش صورت میگیره ...
وایپ کردن کل اطلاعات ... همون خالی کردن اطلاعات عاملی
نصب داده های عاملی جدید که شامل بخش های :
OS , Modem , PDA , Code , App , Boot و ... میشه ... که بخش های مختلف گوشی رو تشکیل میدن ...
گوشی های مختلف دارای باکس های مختلفی هستن و رابط اونها هم میتونه در قالب دو رابط باشه : کابل پشت باتری و usb گوشی ...
امیدوارم این اطلاعات واستون مفید واقع بشه ...