الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
ميگو 500 گرم
كنسرو ذرت يك قوطي
فلفل دلمهاي يك عدد
فلفل چيلي يك قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
برنج چهار پيمانه
پياز يك عدد
سير دو حبه
طرز تهيه:
قابل توجه خانم صداقتزاده از يزد كه درخواست يك ميگو پلو جانانه كرده بودند، من هم مثل شما با يك ميگوپلو البته اين بار به سبك مكزيكي موافقم اميدوارم از طبخ و مزه اين ميگوپلو لذت ببريد.
برنج را به همراه شش پيمانه آب ولرم روي حرارت ميگذاريم در اواخر طبخ كه آب برنج ته كشيد و مغز آن پخته شد يك قاشق سوپخوري نمك و نصف پيمانه روغن اضافه ميكنيم و آن را به هم زده حرارت را ملايم ميكنيم تا به مدت 30 دقيقه به صورت كته دم بكشد. پياز، سير و فلفل دلمهاي را در كمي روغن تفت داده سپس ميگوها را كه قبلا تميز كردهايم به آن ميافزاييم. فلفل چيلي و ذرت را داخل بقيه مواد ريخته و حرارت را خاموش ميكنيم. يك ليوان در وسط ديس گردي قرار ميدهيم و برنج را دور ليوان ميكشيم سپس ليوان را برداشته و ميگوها را در قسمت وسط پلو ميريزيم.
نكته:
زماني كه ميگو به صورت دايره در آمد پخته شده و بيشتر از آن ميگو سفت ميشود.
راز درست كردن يك كته خوب در ميزان آب آن است به اين صورت كه به ازاي هر پيمانه برنج يك و نيم پيمانه آب ميريزيم البته برنجي كه لعابش زياد باشد كتهاش خوب نميشود و متاسفانه برنج شفته ميشود.

كنسرو ذرت يك قوطي
فلفل دلمهاي يك عدد
فلفل چيلي يك قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
برنج چهار پيمانه
پياز يك عدد
سير دو حبه
طرز تهيه:
قابل توجه خانم صداقتزاده از يزد كه درخواست يك ميگو پلو جانانه كرده بودند، من هم مثل شما با يك ميگوپلو البته اين بار به سبك مكزيكي موافقم اميدوارم از طبخ و مزه اين ميگوپلو لذت ببريد.
برنج را به همراه شش پيمانه آب ولرم روي حرارت ميگذاريم در اواخر طبخ كه آب برنج ته كشيد و مغز آن پخته شد يك قاشق سوپخوري نمك و نصف پيمانه روغن اضافه ميكنيم و آن را به هم زده حرارت را ملايم ميكنيم تا به مدت 30 دقيقه به صورت كته دم بكشد. پياز، سير و فلفل دلمهاي را در كمي روغن تفت داده سپس ميگوها را كه قبلا تميز كردهايم به آن ميافزاييم. فلفل چيلي و ذرت را داخل بقيه مواد ريخته و حرارت را خاموش ميكنيم. يك ليوان در وسط ديس گردي قرار ميدهيم و برنج را دور ليوان ميكشيم سپس ليوان را برداشته و ميگوها را در قسمت وسط پلو ميريزيم.
نكته:
زماني كه ميگو به صورت دايره در آمد پخته شده و بيشتر از آن ميگو سفت ميشود.
راز درست كردن يك كته خوب در ميزان آب آن است به اين صورت كه به ازاي هر پيمانه برنج يك و نيم پيمانه آب ميريزيم البته برنجي كه لعابش زياد باشد كتهاش خوب نميشود و متاسفانه برنج شفته ميشود.