به نظر من که خوبه بازیابی نرم افزار های زیادی داره و بیشتر دوستان دنبالش هستناگر به نظرتون مفید میرسه ، به زودی اون رو ایجاد میکنیم .
یکم تخصصی بشه بخش ها خوبه
به نظر من که خوبه بازیابی نرم افزار های زیادی داره و بیشتر دوستان دنبالش هستناگر به نظرتون مفید میرسه ، به زودی اون رو ایجاد میکنیم .
اینو بکنین 10 !
- در این انجمن باید بین ارسال دو پست 30 ثانیه فاصله باشد. لطفا" از این لحظه 16 ثانیه صبر کرده سپس مجددا سعی کنید.
جواد جان به ثانیه هست ها :تعجب: 30 ثانیه :تعجب: و نرمال ترین فاصله بین دو ارسالدر این انجمن باید بین ارسال دو پست 30 ثانیه فاصله باشد. لطفا" از این لحظه 16 ثانیه صبر کرده سپس مجددا سعی کنید.
اینو بکنین 10 !
با آخرین اطلاعاتی که من دارم امکان پیوست در انجمن فعال نشده هنوزحجم فایل های پیوست رو بیشتر کنید خواهشاً
50 مگا بایت کنید تا بتونم اکشن و براش هـایی که خودم زدم رو آپلود کنم
با این پیشنهاد عالی موافقم که شمارش پستها در بعضی قسمتها باید خاموش باشهیه پیشنهاد دیگه:
یه انجمن خودمونی بزنید که بچه هــا باهم صمیمی تر باشن
و شمارش پستشو خاموش کنید
بازم خیلی زیاده ! و روی اعصابه !جواد جان به ثانیه هست ها :تعجب: 30 ثانیه :تعجب: و نرمال ترین فاصله بین دو ارسال
سلام ادمین جان اگه امکان داره بخش جدید به نام اخبار درست کن حیفه نباشه
اخبار
آخرین اخبار ایران
آخرین اخبار اقتصادی
آخرین اخبار هنری
آخرین اخبار جهان
آخرین اخبار علمی
آخرین اخبار ورزشی
اخبار حوادث
زیر مجموعه انجمن : طراحی و گرافیک
یک انجمن به نــام : گرافیک سه بعدی ایجاد کنید
با تشکر
پریسا !
دیروز که توی VBIran چرخ میزدم دیدم یه هـک بـود کـه اواتـار آنـلـایـن میـساخـت ، فکـر میکـنم جـالب بـاشه !این قابلیت روی انجمن در اوایل نصب شده بود ، ولی هکی که نصب شده بود دچار چند مورد خاص بود که خوب جواب نمیداد .
اگر مورد دیگه ی خوبی در این باره گیرم اومد حتما نصب خواهم کرد .