• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
1. ای کاش ارسال پیام خصوصی ای که از طریق انتقال و ویرایش موضوع یا پست و ... توسط مدیر تالار مربوطه به شخص ارسال کننده تاپیک یا پستی در تاپیک ارسال میشه رو به طور کلی غیر فعال کنید ..

2. و اینکه در صورت امکان افراد آنلاین در هر یک از بخش های تالار رو بزنه که بدونیم کاربر مهمان در مثلا بخش گرامر زبان از کدوم موضوع مربوط به گرامر داره دیدن میکنه ..

(حالا چه بخواد فقط واسه مدیر تالار باشه یا برای کل کاربران فرق نمیکنه )

اینطوری میتونیم در بخش مربوطه مطالب بیشتر و مفید تری که بازدید بیشتری داره بزنیم و اون موضوع رو بسط بدیمش و گسترده ترش کنیم.:نیش:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ای کاش ارسال پیام خصوصی ای که از طریق انتقال و ویرایش موضوع یا پست و ... توسط مدیر تالار مربوطه به شخص ارسال کننده تاپیک یا پستی در تاپیک ارسال میشه رو به طور کلی غیر فعال کنید ..
امكان ارسال پيام مديريت شده به كاربران به دو دليل مفيد هست و بودنش رو لارم ميكنمه .

اول اينكه مديران بدونند هر عمل مديريتي كه انجام خواهند داد ديگران هم متوجه خواهند شد و به اين واسطه از مديريت هاي شخصي و بيجا اجتناب كنند ، و سعي كنند تايپيكهايي رو مديريت كنند كه بجا باشه و لازم .
دوم اينكه كاربري كه پستي رو ارسال كرده براش اطلاع رساني بشه و پيام اخطار براش ارسال بشه كه بدونه فلان پستي ره كه زده خلاف قوانين بوده و يا اشكالي داشته كه تصحيح شده و دفعه ي بعد اون مشكل رو دوباره تكرار نكنه .

2. و اینکه در صورت امکان افراد آنلاین در هر یک از بخش های تالار رو بزنه که بدونیم کاربر مهمان در مثلا بخش گرامر زبان از کدوم موضوع مربوط به گرامر داره دیدن میکنه ..
اين امكان الان هم فعال هست .
منتها هرچقدر سطح مديريتي بره بالاتر اين ابزار كامل و كامل تر ميشه كه در نهايت به نوعي عمل ميكنه كه مكان دقيق زمان دقيق و ريز مشخصات كاربران رو براي مديران سطح بالا نشون ميده .
امكان خوبي است ولي بنا به دلايل مهمي نميشه اون رو براي همه فعال كرد تا همه بدونند كاربران در حال انجام چه كاري و در كجا هستند چون باعث اتفاقات زيادي خواهد شد اين موضوع .

BLaDe

متخصص بخش زبان
بعله ممنون از علی خان بابت جوابشون:نیش:

خب اینها هم دلایل خوبی برای رد پیشنهاد اولم بید ؛

اما راجع به مورد دوم باید چه کار کنیم تا مدیر خوبی باشیم و سطحمون رو بالا ببریم تا بتونیم به مکان کاربران عادی یا مهمان دسترسی داشته باشیم و با خبر باشیم ؛ کمی در این مورد توضیح میدید ؟ ممنون ؛ به عبارت دیگه کی فعال میشه این مورد واسمون ؟

و اینکه با توجه به مواردی که گفتید میشه این قابلیت رو فقط به گروه مدیران و سطوح بالاتر محدود کنید تا مشکلی پیش نیاد ؛

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اما راجع به مورد دوم باید چه کار کنیم تا مدیر خوبی باشیم و سطحمون رو بالا ببریم تا بتونیم به مکان کاربران عادی یا مهمان دسترسی داشته باشیم و با خبر باشیم ؛ کمی در این مورد توضیح میدید ؟ ممنون ؛ به عبارت دیگه کی فعال میشه این مورد واسمون ؟

براي پيشرفت در سمت هاي كاربري فعاليت بالا و مستمر در انجمن همراه با حضور خوب و گرم حتماً سمت و رده هاي بالارو براي همه ي كاربراني كه به اين شكل عمل كنند خواهد داشت .
جهت مثال هم ميتونم مليكاي عزيز رو در بخش زبان كه شما هم در اون در حال فعاليت هستيد مثال بزنم .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
قبلاً ها كه وبلاگ نويسي ميكردم و هيچ فرومي فعاليت نداشتن كارم بود آموزش وبلاگ نويسي و بحث و مقاله ها و هرچيزي كه مربوط به وبلاگ نويسي و خدمات به وبلاگ نويسان باشه .
بعدها كه با فروم آشنا شدم (انجمن ايرانيان) به فكرم اومد همون فعاليت هارو كه تو وبلاگ ميكردم بيارم توي فروم هرچقدر جستجو كردم هيچ فرومي رو پيدا نكردم توي سطح اينترنت سايتهاي ايراني كه تالاري به عنوان تالار وبلاگ نويسان داشته باشه .
اولش بعيد ميرسيد ولي بالاخره تالار وبلاگ نويسان رو توي انجمن ايرانيان راه اندازي كرديم كم كم اين تالار رو براي دوتا فروم ديگه هم راه اندازي كردم و حدود دو ماه پيش گروهي برام پيام زدند و ازم راهنمايي و مشاوره خواستند براي راه اندازي انجمني به عنوان فروم وبلاگ نويسان ، من هم از هيچ كمكي دريغ نكردم تا اين اتفاق خوب بيفته .
الان راه اندازي شده و خدارو شكر پيشرفت خيلي خوبي رو داره و اگر ادامه بند پيشرفت بهتري رو هم ازشون به عنوان اولين انجمن وبلاگ نويسان خواهيم ديد .
اين آدرسش :آدرس پاك شد
خلاصه الان خدارو شكر طوري شده كه كم كم داره اين تالار جايي رو براي خودش بين تالارهاي فروم هاي ايراني باز ميكنه .

خب همه ي اينهارو گفتم يه پيشنهادي رو بدم كه با كمك و راهنمايي آقا هوشنگ شكل ميگيره .
كه اگر تمايل داشته باشند و خودشون هم حوصله داشته باشند ، چرا تالار فرهنگ رانندگي رو با كمك هم و توي ايران انجمن فرومي نكنيم ؟ و چرا از مخزن و اطلاعات و تجربه ي خوب آقاهوشنگ در اين زمينه استفاده نكنيم ؟
مدتي هست كه تصميم به اين پيشنهاد داشتم ولي مجال بيانش پيش نميومد .
آقا هوشنگ اگر تمايل و علاقه براي اين كار داشتين با توجه به اطلاعات و تجزبه ي كاملي كه خودتون در اين مورد داريد بخش بندي بخش فرهنگ رانندگي رو ارسال كنين تا تالار فرهنگ رانندگي رو براي اولين بار بين انجمن هاي ايراني راه اندازي كنيم .
كه انشاالله روزي شاهد گسترش اين تالار هم بين انجمن هاي ايراني باشيم .

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به پیشنهاد استادانه ادمین عزیز خواهش میکنم عزیزان در بخش بندی آموزش فرهنگ رانندگی به من کمک نمائید.موفقتر باشید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
براي اينكه شروعي باشه و يا حداقل بتونه جرقه اي در فكر دوستان ايجاد كنه من در حد يك شروع كوچك كه فقط حكم كلنگ زني اين بخش رو داشته باشه:شاد: اين رو ميگم كه :
تالار فرهنگ رانندگي ميتونه شما بخش هايي چون بخش آموزش رانندگي . بخش علائم رانندگي . بخش قرهنگ رانندگي در ايران در كورهاي ديگر و ... باشه .

عرض كردم اين پيشنها رو من براي شروع كار و ايده عرض كردم مطمئنن خلي ناقص و سطحي هست .
انشاالله با كمك دوستان و تجربه ي خود اقا هوشنگ بخش بندي عالي رو شاهد خواهيم بود .

rahnama

پدر ایران انجمن
ب1- بخش آئینامه راهنمائی و رانندگی
2- بخش آموزش علائم رانندگی
3- شرایط ثبت نام : گواهینامه موتورسیکلت , پایه دو , پایه یک
4- روانشناسی رانندگی
5- لینک های مرتبط
6- سئوالات شما
لطفا نظرتان را اعلام فرمائید.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
با پیشنهاد خوب ادمین عزیز کلا بررسی و ادغام و موضوعات مفید انتخاب شود.

rahnama

پدر ایران انجمن
آموزش رانندگي
بخش علائم رانندگي
بخش فرهنگ رانندگي
روانشناسی رانندگی
لینک های مرتبط

سئوالات شما
تا کنون با ادغام پیشنهاد خوب ادمین عزیز این بخشها مورد نظر است. لطفا برای اضافه و یا کم کردن بخشها نظرتان را اعلام فرمائید

.:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
آموزش رانندگي
بخش علائم رانندگي

بخش فرهنگ رانندگي
روانشناسی رانندگی
لینک های مرتبط

سئوالات شما
خاطرات شما از رانندگی

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام

ببخشید من هم یه نظری داشتم و اون این هست اگر یه بخش بزنید به اسم دست نوشته های راهنما خیلی خوب میشه این طوری همه نوشته هاتون رو اونجا آرشیو میکنید و دیگه نمیخواد برای پیدا کردن خاطره اولین مدالتون 4 صفحه از بخش سرگرمی و طنز رو جستجو کنید .

این فقط یه پیشنهاد بود حالا هر طور خودتون صلاح میدونید :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
ممنون :گل: اگر ادمین عزیز موافقت کند , زحمتش برای شما خواهد بود.

:گل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
یا میتونیم اگه این کار قراره انجام شه یه چیز کلی تر باشه
دست نوشته های اعضای ایران انجمن
و تو این بخش فقط دست نوشته های خود اعضا قرار داده شه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب به سلامتي تالار فرهنگ رانندگي با مديريت آقا هوشنگ عزيز راه اندازي شد .
انشاالله كه موفق باشند و ما هم بتونيم در اين تالار كمكشون كنيك تا اين بخش بتونه جايي براي خودش بين فرومهاي ايراني باز كنه و به همين واسطه فرهنگ رانندگي ايران كه الان يكي از مشكلات بزرگ جامعه امون است بهتر و بهتر بشه لااقل بتونه تاثيري در بين خود اعضاي ايران انجمن داشته باشه و در اين بهتر شدن ما هم با اين تالار سهمي هرچند كوچك داشته باشم .

بحث مهمي كه ميخوام عرض كنم اين هست كه اين تالار رو من براي شروع ايجاد كردم و به خود آقا هوشنگ هم عرض كردم هر تغييري در اينده لازم بود از قبيل ويرايش و يا اضافه و حذف كردن بخشي بگن تا من انجام بدم .
دوستان ديگه هم هر پيشنهادي داشتند كماكان ميتونن به آقا هوشنگ پيشنهاد بدند تا ايشون تصميم گيري كنند و بگند تا اجرا كنيم .

با اميد موفقيت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا