• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پی سی لرد | مرجع آموزش های رایانه ای

gorg nama

متخصص بخش
پس از یک ماه تلاش ، انتظار ، خستگی وبسایت پی سی لرد شروع به کار کرد. مفتخرم که چند کلمه ای رو در باره ی این وبسایت براتون شرح بدم.
وبسایت پی سی لرد قصد دارد در راستای آموزش کامپیوتر قدم بگذارد و برای شما عزیزان آموزش های در رابطه با ;

1. سیستم عامل ها

2. نرم افزار ها
3. شبکه
4. اینترنت
5. سیستم های مدیریت محتوا
6. طراحی وب ، برنامه نویسی و … قرار دهد.

اما این وبسایت ویژگی خاصی نسبت به هم نوعانش دارد که این ویژگی بخش اموزش های تصویری و آموزش ها آنلاین آن میباشد ، که بر روی آن هم نیز توجه داشته ایم و بعد از گذشت مدتی این سرویس هم راه اندازی خواهد شد تا کاربران بتوانن به صورت انلاین آموزش های مد نظر خودشون رو یاد بگیرند.

لوگو ها سایت:
mukocnh6l1mpgo4colr2.png

-​
bf3hen34j3we94btuc5a.png

پی سی لرد دارای انجمنی میباشد که میتوانید برای ورود به آن با آدرس اینترنتی : www.forum.pclord.ir اقدام به ورود کنید.

از شما دوستان خواهش مندم تا نظرات خودتون رو برامون ایمیل کنید یا تو همین پست مطرح کنین:(کلا نظراتتون رو در مورد قالب نحوه اموزش و همچی رو اینجا بگین ، ممنون)

info@pclord.ir

pclordweb@gmail.com

انشالله یک خط ارسال اسمس نیز برای سایت راه اندازی خواهد شد.

با امید رضایت و خوشنودی شما عزیزان.

Silver Star

مدير ارشد تالار
بهههههههههههههههههههههه چقدر خبرای خوب داریم این روزا :شاد2:
مهدی جان مبارک باشه :3:
امیدوارم در قله بدرخشی :39:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خیلی خیلی بهت تبریک میگم مهدی عزیز...:گل:

امیدوارم همیشه توو همه مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی...
:گل:

با یه عالمه آرزوهای قشنگ برای تو دوست خوبم...
:گل:

77f8ead1ac56923f5576ce5768a1c1d8.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آقای مهدی تبریک میگم ...:39:
این وبسایت باعث شد من اسم شما رو هم متوجه بشم :)

از شما دوستان خواهش مندم تا نظرات خودتون رو برامون ایمیل کنید یا تو همین پست مطرح کنین:(کلا نظراتتون رو در مورد قالب نحوه اموزش و همچی رو اینجا بگین ، ممنون)

انجمن در دست احداث میباشد.
چند روز دیگر مراجعه فرمایید.

چند روز دیگه نظرمو در موردش میگم :بدجنس::گل:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام

این بخش آموزش سئوت راه افتاد.
حتما حتما خبرم کن.

دمت گرم.

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام

این نظر من بید :

قالب بدک نیست ولی جای کار زیاد داره. من اینو دوست دارم : http://www.webtarget.ir/blog/

البته برای اول کار همین قالب خوبه. ولی بهتر بود که روی منوهای بالا بیشتر کار میشد و به قرار دادن یک لوگو در کنار دکمه ها بسنده نمی کردین.

بهتره که بالای سایت ، پر بازدید ترین مطالب و مطالب ویژه رو لیست کنین

بخش بندی ها خیلی خوب انجام شده.
اگر بخش ها بسته و باز میشد ، خیلی بهتر بود. (Tree Menu) اینجوری یکم توهم توهمه

بخش سئو عالبه و باید زود زود استارت بشه :شاد:

آموزش های تصویری خیلی عالیه ولی یه مشکلی داره و اون اینه که سئو رو کم می کنه مگر اینکه توی پست حسابی توضیحات در وکنین.
مشکل دیگش اینه که ملت میان زود دانلود می کنن و میرن و زمان ماندن در سایتشون کم وشد >> تو سئو تاثیرات داره

البته من زیاد سئو بلد نیستم.... :(

ولی خوبیش اینه که تجربه ساخت فیلم آموزشی ، ثابت کرده که هیچی مثل فیلم آموزشی نیست. (LearnCD.Biz)
مطلبی که تو 100 صفحه نمیشه خوب به کاربر تفهیم کرد ، با نیم ساعت فیلم به راحتی میشه به کاربر یادش داد

بازدید رو ببری بالا ، تبلیغ بنری افقیتو خودم بصورت اختصاصی 6 ماهه می خوام. (به شرط اینکه مخاطبت در زمینه شبکه زیاد باشه :) )

در مورد انجمن :

انجمنا یه مشکلی که دارن ، اینه که بعد از یه مدت ، پر میشن از تاپیکای تکراری ....

راه حل :

یک بخش آرشیو آموزشی درست کنین که فقط مدیر بتونه توش تاپیک بزنه و پست بده .
این بخش هم کاملا دسته بندی بشه .

بعد تاپیکای سوالی که کاربر اومده و یه سوال خوب پرسیده و جوابشو بصورت کامل دادین رو توی بخش آرشیو قرار بدین.

اینجوری من که یه سوال شبکه دارم ، به جای گشتن در کل انجمن و پیدا کردن 1000 تا تاپیک مشابه که نصفشون بی پاسخند یا ارجاع به تاپیک دیگری داده شده اند.
به راحتی میرو آرشیو رو می گردم.

خیلی پیش میاد که جستجو می کنیم و 10 تا تاپیک لیست میشه ، بعد وارد اولین تاپیک میشیم و می بینیم که 20 صفحه است و سوال توی صفحه اوله و جواب توی صفحه 15 و بقیه همش اسپم و .... است..

با وجود سیستم آرشیو ، مدیر تاپیکای خوب رو دست چین می کنه و فقط سوال و جواب کاملشونو تو بخش آرشیو میزاره و تاپیک رو هم حذف می کنه.

البته این نظر منه.

اینجوری بعد از یه مدت بخش آرشیو انجمن ،خودش به یک منبع بزرگ آموزشی تبدیل میشه

یک منبع سوال و جواب توپ.

دسته بندی بخش آرشیو هم بهتره که اینجوری باشه :

کامپیوتر :
- برنامه نویسی :
1- سی شارپ
2- سی پلاس پلاس
و ....
- شبکه :
1 - مایکروسافت
2- سیسکو
- گرافیک دو بعدی
- گرافیک سه بعدی

یجوری که زیر شاخه ای باشه و در سریع ترین زمان بشه موضوع دقیق مد نظرت رو پیدا کرد.

و این بود انشای من ! :خنده2:

gorg nama

متخصص بخش
سلام

این نظر من بید :

سلام حمید جان ممنون به خاطر نظراتت واقعا شادشدم. در مورد بخش سئو انشالله که به زودی راه اندازی میشه . در مورد انجمن ها هم حتما این کار رو میکنم و اینکه یه تیم مخصوص دارم کهه فقط به انجمن رسیدگی کنن . قالب هم که خودت گفتی هنوز اولشه بذار یکم بگذره.

در مورد بخش ویدئویی میتونم بگم سئو رو کم نمیکنه که هیچ بیشتر هم میکنه چون امروزه خیلیا دنبال اموزش های ویدئویی هستن به همین دلیل تو گوگل که سرچ کنی اگه سایتت واقعا خوب باشه در این زمینه بهتر ایندکس میشه و اینکه دیگه من هر پستی رو. که ارسال میکنم از هر نظر سئو یی برسیش میکنم بعد ارسال میکنم کگه انشالله پیشرفت کنیم. در مورد تبلیغات هم بر روی چشم اصلا شما سالانه تبلیغ کن پول 8 ماهه بده :نیش: بدو بدو بیا ببر تبلیغات مرغوب داریم :داغ:

gorg nama

متخصص بخش
بسمه تعالی
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و گرامی.
همانطور که میدانید وبسایت پی سی لرد یک وبسایت آموزشی میباشد که در رسته های اینترنتی و نرم افزاری و… فعالیت دارد. پس از گذشت زمان تیم مدیریتی پی سی لرد تلاش بر این داشت که یک انجمن گفتگوی تخصصی در رابطه با تمام نرم افزار ها ، سیستم عامل ها و هر چیزی که به کامپیوتر مربوط میباشد ایجاد کند ، تا شما عزیزان به راحتی بتوانید سوالات و مشکلات خود را مطرح کنید و یا دانسته های خود را به اشتراک بگذارید.
Header.gif
pclord forum header

پس از گذشت سه هفته متوالی و تلاش های مکرر این انجمن به اتمام رسید و در چندین بخش:
سیستم عامل ، نرم افزار ، سخت افزار ، اینترنت ، گرافیک و … شروع به کار خواهد کرد.
درضمن گروه اموزشی پی سی لرد تصمیم بر این داشت که هر فردی آموزش های مفید و کاملی که توسط خودش ایجاد شده را با ذکر نام وی و یا آدرس اینترنتی وبسایت و یا وبلاگش در صفحه نخستین سایت یا همان Home Page وبسایت قرار دهد تا تشویقی بر افزودن اطلاعات کاربران گردد.
برای رفتن به انجمن توسط این آدرس اقدام فرمایید: www.forum.pclord.ir
لطفا قبل از عضویت تمامی قوانین ما را بخوانید و به آن ها عمل کنید.

لینک اصلی این پست

gorg nama

متخصص بخش
[h=2]راه اندازی آپلود سنتر دائمی پی سی لرد
بسمه تعالی
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.
با پیشرفت هایی که وبسایت پی سی لرد در یک مدت بسیار کم داشته است ، تصمیم تیم مدیریتی پی سی لرد بر آن شد که آپلودسنتر عمومی و دائمی برای شما عزیزان راه اندازی کنیم. که این آپلود سنتر در حال حاظر شروع به کار کرده و شما میتوانید با کلیک بر روی دکمه آپلود سنتر در منوی بالایی سایت و یا با رفتن به آدرس ( www.up.pclord.ir ) وارد آپلود سنتر شوید.
do.php

در این آپلود سنتر تقریبا هر پسوند عمومی که مورد نظر شما باشد را میتوانید آپلود کنید ولی با حجم 3 الی 5 مگابایت ولی برای افزایش مقدار حجم آپلود شما باید در این آپلود سنتر عضو شوید تا میزان حجم آپلودی شما به 8 الی 10 مگابایت افزایش یابد.
با تشکر مدیر کل وبسایت پی سی لرد​

baroon

متخصص بخش ادبیات

و باز هم تبریک میگیم مهدی عزیز.:دست:
مثل همیشه و بیش از پیش موفق باشی.:گل:

بالا