[FONT="Book Antiqua"]
خ خلیج همیشه پارس کاربر ويژه 2012 , August 23 #3 سلام خب این یک نمونه هست که با توجه به زمان هست ولی خیلی از کارت دعوت عروسی در همون زمان دهه شصت دیدن اصلا اینطوری نیست ... در اون برهه از زمان طبق عقاید هر فرد تنظیم میشده ولی همه هم اینطوری نیست ...
سلام خب این یک نمونه هست که با توجه به زمان هست ولی خیلی از کارت دعوت عروسی در همون زمان دهه شصت دیدن اصلا اینطوری نیست ... در اون برهه از زمان طبق عقاید هر فرد تنظیم میشده ولی همه هم اینطوری نیست ...
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 23 #4 تاپیک از آرشیو مطالب قدیمی گفتگوی آزاد به بخش جالب و خواندنی منتقل شد.:1:
H helia20 کاربر ويژه 2012 , August 23 #6 باز خوبه یه تنوعی داشته نه مث الان رویتین... یکمی جذابه متفاوت باشه...:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2012 , August 23 #7 charming گفت: باز خوبه یه تنوعی داشته نه مث الان رویتین... یکمی جذابه متفاوت باشه...:نیش: کلیک کنید تا باز شود... چار مینگ منظورت روتینه دیگه نه؟؟؟؟....روووووووتین:نیش:
charming گفت: باز خوبه یه تنوعی داشته نه مث الان رویتین... یکمی جذابه متفاوت باشه...:نیش: کلیک کنید تا باز شود... چار مینگ منظورت روتینه دیگه نه؟؟؟؟....روووووووتین:نیش:
H helia20 کاربر ويژه 2012 , August 24 #8 mahdis گفت: چار مینگ منظورت روتینه دیگه نه؟؟؟؟....روووووووتین کلیک کنید تا باز شود... دقیقا عزیزم... دیشب قاطیه کنکور بود اونقده غلط املایی و گفتاری داشتم که خودم مونده بودم...هرچند الانم دارم قربونت برم یاد آوری کردی...:نیش::خجالت2::خجالت2::خجالت2:
mahdis گفت: چار مینگ منظورت روتینه دیگه نه؟؟؟؟....روووووووتین کلیک کنید تا باز شود... دقیقا عزیزم... دیشب قاطیه کنکور بود اونقده غلط املایی و گفتاری داشتم که خودم مونده بودم...هرچند الانم دارم قربونت برم یاد آوری کردی...:نیش::خجالت2::خجالت2::خجالت2: