کاردستیام و نی نی هام خوب این جغد مونه که بیشتر شبیه طوطی شده :نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #1 کاردستیام و نی نی هام خوب این جغد مونه که بیشتر شبیه طوطی شده :نیش: آخرین ویرایش: 2012 , July 8
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #2 خوب اینم خرگوشمونه سلام بده به دوستان :احترام:ببینید چه با ادبه خوب اینم ماهی خوشگلمه :خنده2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #3 خوب اینم که قوی تقریبا زیبای آبهای آرام :تعجب2: اینم بید یه نوع حشره می باشد
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #4 اسب حیوان نجیبی ست :شاد2: خوب اینم نوشته بود اروگامیه موش ولی هرچی دقت کردم شبیه فیله بیشتر :تعجب2:
اسب حیوان نجیبی ست :شاد2: خوب اینم نوشته بود اروگامیه موش ولی هرچی دقت کردم شبیه فیله بیشتر :تعجب2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #6 اینم سنجاب پرنده هستش :38: اینم یه دست بولیز شلوار شیک :87::78:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #7 اینم جناب کوالا خرس درختی :83: اینم کفتر کاکول به سر البته این چون حجم داره نشد قشنگ عکس بگیرم :خجالت2:
اینم جناب کوالا خرس درختی :83: اینم کفتر کاکول به سر البته این چون حجم داره نشد قشنگ عکس بگیرم :خجالت2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #10 خوب اینا جیگرای منن سمت راستی پانیذ و سمت چپی آتنا :19:دختر دائی دختر عمه هستن اینم امیر علیمه عشقه منه می میرم براش :8::8::8:
خوب اینا جیگرای منن سمت راستی پانیذ و سمت چپی آتنا :19:دختر دائی دختر عمه هستن اینم امیر علیمه عشقه منه می میرم براش :8::8::8:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #11 خوب اینا هم خواهر برادر هستن وای آتیشن :قاطی: ولی بازم عاشقشونم :7: معرفی هم کنم عطرین خانوم :گل: و آقا علیرضا :گل: اینم عکس تکیه عطرین خانوم
خوب اینا هم خواهر برادر هستن وای آتیشن :قاطی: ولی بازم عاشقشونم :7: معرفی هم کنم عطرین خانوم :گل: و آقا علیرضا :گل: اینم عکس تکیه عطرین خانوم
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 8 #12 اینم نی نی کوچولومون که خیلی جدیه تازه زبون باز کرده بهم امروز گفت شیم خا :شاد2::شاد2::شاد2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 10 #14 خوب این نقاشی از چوپان دروغگو هستش و اون گوسفنده زخمی بیچاره قربانی دروغ های این چوپان نا به کار :تنبیه: این نقاشی خونه امام رضا ست اگه دقت کرده باشید سقفشو ببینید گنبدی شکله وقتی دیدم واقعا لذت بردم :دست:
خوب این نقاشی از چوپان دروغگو هستش و اون گوسفنده زخمی بیچاره قربانی دروغ های این چوپان نا به کار :تنبیه: این نقاشی خونه امام رضا ست اگه دقت کرده باشید سقفشو ببینید گنبدی شکله وقتی دیدم واقعا لذت بردم :دست:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 10 #15 این منم :خجالت2: اینم منم :نیش2: شک نکنید اونی که گل دستش منم دارم میرم خونه نقاش این نقاشی مهمونی :6::16:
این منم :خجالت2: اینم منم :نیش2: شک نکنید اونی که گل دستش منم دارم میرم خونه نقاش این نقاشی مهمونی :6::16:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 10 #16 این یه پرنده ست تو قفس آرزو داره. بعد هوا هم شبه ماه و ستاره در آسمان :ایده: اینم نقاشیه خودمه از هر انگشتم یه هنر می باره :راز::خجالت::بله:
این یه پرنده ست تو قفس آرزو داره. بعد هوا هم شبه ماه و ستاره در آسمان :ایده: اینم نقاشیه خودمه از هر انگشتم یه هنر می باره :راز::خجالت::بله:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 10 #17 اینم فیله خودم درست کردم :8::12::70: اینم ماهی هستش :16:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 10 #18 اینم دوستان با لوگو کیک تولد پختن معرفی: از سمت دخمل خانوم محیا داداشیش مهدی و دوسشون محمد
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , July 10 #19 پستایه اول با کاغذ رنگی کاردستیایه جالبی درست کرده بودی میشه آموزششم بزاری تا منم با نی نیم درست کنم ؟
پستایه اول با کاغذ رنگی کاردستیایه جالبی درست کرده بودی میشه آموزششم بزاری تا منم با نی نیم درست کنم ؟