سلام به دوستان عزیز
بهتره که توضیحاتی در مورد این هدر داده بشه که دوستان عزیز اشتباه برداشت نکنند
وقتی که من هدر رو به آرش جان دادم اون هم چیزی در این مورد بهم نگفت که توی فلان سایت از این هدر هم استفاده شده
از بد شانسی من هم سایتی که از این بکگراند استفاده کرده بود را تا الان ندیده بودم
که الان آدرس رو از آرش عزیز گرفتم و دیدم بله، این عکس هم اونجا استفاده شده
خوب این تا اینجا
همون طور که اطلاع دارید سایت هایی وجود دارند که ابزار و عکس های گرافیکی برای طراحان و افرادی که به گرافیک علاقه دارند قرار میدهند تا همه از این عکس ها در طراحی های خودشون استفاده کنند
خوب به نظرم که این کار اشتباهی نباشه
درسته؟
خوب این هم تا اینجا
این عکس رو من چند ماه پیش توی یک سایت گرافیک که ابزار طراحی قرار میده دیده بودم
این هم آدرسش:
www.forum.iran-ps.com
لینک دقیق تاپیکی که خود این عکس داخلش بود رو یادم نیست ، خیلی هم گشتم تا پیدا کنم ولی چیزی به دستم نیومد
این سایت هم مثل سایت های دیگه مثل ( مجید آنلاین ، ایران گرافیک ، پرشین گرافیک و .... ) ابزار گرافیک قرار میده
خوب توی این سایت طراحان زیادی عضو هستند ، و از این عکس برای طرحاشون استفاده کردند
خوب من هم از هیچ جا بی خبر که اون سایت طراحش از این عکس استفاده کرده من هم از این عکس استفاده کردم
خوب پس اگه اشتباه بوده چنین سایت های بزرگی برای کمک به طراحی ایجاد نمیشد و به کاربران خدمات عرضه نمیکرد
و طبیعی هم هست که طراحان هم از این امکانات استفاده کنند
درسته؟
پس به هیچ وجه از هیچ سایتی در نظر نبوده که کپی کنیم
از ملیکا هم تشکر میکنم که این موضوع رو مطرح کردند تا باعث بشه این توضیحات داده بشه
حالا اگه سوال یا مورد دیگه ای هست خوشحال میشم که مطرح بشه ، تا ابهاماتی وجود نداشته باشه
:گل:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان لینک سایتی که بهتون گفتم رو تصحیح میکنم:
http://forum.iran-ps.com