مریم خانم واقعا بنر زیبایی شده
ایول داری
خیلی خوشحال شدم که بقیه هم دارند کارهای خودشون رو نشون میدند
امیدوارم که هر روز شاهد کارهای بیشتر دوستان گل باشیم
:گل:
سلام به دوستان عزیز و گل
به گفته سمیه خانم مربوط به طرح هدر ماه محرم ، بال های اسب رو حذف کردم و برای طبیعی شدن طرح برای اسب یک دم اضافه کردم
باز هم اگه در طرح مشکلی میبینید اعلام کنید تا درستش کنم ، همچنین روی هر کدوم از سه طرحی که نشون دادم میتونید بگید تا همین تغییراتی که سمیه خانم گفت رو انجام بدم
انشاالله بنر محرم هم فردا شب آماده میکنم ، البته اگه مشکلی برام به وجود نیاد و به این کار هم برسم
موفق و سربلند باشید :گل:
از زحمات و تلاش های همه ی دوستان تشکر میکنم ، چه دوستانی که طراحی میکنند و چه دوستانی که سعی میکنند با نظراتشون در طراحی ها و پیشرفت کار دوستان و در نتیجه ارائه کار بهتر کمک داشته باشند ، که همین طور هم هست .
نکته ای که به نظرم مفید اومد برای بیان و در اینجا عرض میکنم این است که هدر فعلی سایت ، به عنوان هدر ثابت اصلی و هویتی سایت انتخاب شده و نصب شد که امکان تغییر دائم آن طبق روال سابق نخواهد بود .(تغییرات در این هدر جزئی و در مرور زمان در جهت زیباتر شدن آن خواهد بود)
طرح ها زیبا و قابل تقدیر هستند که در صورت انتخاب به عنوان بنر و یا لوگو در این ایام نصب خواهند شد .
برای آسیب نرسیدن به موضوع و محتوای این تایپیک و همچنین احتمال علاقه ی دوستان برای بحث در رابطه با موضوع مطرح شده، پست های به گفتگوی آزاد منتقل شد : http://www.iranjoman.com/thread-176.html
سلام به دوستان عزیز
خوب دیگه از بحث هدر خارج میشیم ،ما فقط خواستیم کمکی کرده باشیم ،نه اینکه بگیم هدر فعلی مشکلی داره ،فقط فکر کردم انجمن برای ماه محرم یه هدر جدا احتیاج داشته باشه و دوباره بعد از محرم از همین هدر فعلی استفاده کنه ، خوب تصمیم با مدیران هست من فقط کاری که از دستم ساخته بود انجام دادم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب طبق گفته های قبلی قرار بود برای محرم اینجا دوستان بنر طراحی کنند و هر کدوم بهتر بود استفاده بشه
پس یه کاری کنید دیگه
محمد آبی دل گل ، آرش عزیز ، مریم خانم گل
و بقیه دوستان آشنا به طراحی
منتظریم
-------------------------------------------------------------------------------------------------
منتظر طرح های بقیه هم هستیم
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
موفق و سربلند باشید :گل: