• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کتلت گیاهی وگن

پانته آ

متخصص بخش



● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:


سیب‌زمینی متوسط: چهار عدد
پیاز متوسط: یك عدد
آرد لپه: چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یك قاشق غذاخوری
آردنخودچی: یك قاشق غذاخوری
سویا: یك پیمانه
نمك و فلفل: دو قاشق چای‌خوری
زیره سیاه و زرد چوبه: دو قاشق چای‌خوری
سبزیجات معطر خشك(ترخون، مرزه:) یك قاشق غذاخوری
روغن مایع: یك دوم پیمانه




● طرز تهیه:


ابتدا سویا را به خوبی تفت داده و آماده می‌كنیم. سیب زمینی و پیاز خام را پوست گرفته همراه با سویا چرخ می‌كنیم و سپس آرد لپه، آرد سوخاری، آردنخودچی، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را اضافه كرده، خوب ورز می‌دهیم به طوری كه حالت چسبندگی پیدا كند، آنگاه در دستمان به صورت گرد یا مستطیل درست می‌كنیم. در مرحله بعد هر دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ كرده و بعد همراه لیموترش، خیار شور، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی سرخ شده سرو می‌كنیم.
● نكته:


می‌توانید نصف مایه را با سبزیجات معطر مخلوط نموده و سپس آن را سرخ نمایید.در ضمن زمان طبخ این كتلت ۳۰ دقیقه است1326.jpg
 

پانته آ

متخصص بخش
کتلت گیاهی_1_online.jpg
مواد لازم :
بلغور گندم: ۲ پیمانه که از قبل خیس خورده و چرخ شود.

سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ، یکی را می پزیم و یکی را به صورت خام نگه میداریم و همه را رنده می کنیم.
پیاز: ۲ عدد خرد شده و تفت داده شده
زیره: ۱ ق. چایخوری
نمک: ۱ ق. غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ ق. چایخوری
زعفران: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
همه این مواد را با هم چرخ می کنیم و بعد به آن شکل دایره یا بیضی میدهیم و در روغن سرخ می کنیم.
توضیح: این غذا برای ۴ نفر کافی است و همراه با نان و سبزی، کاهو، ترشی، گوجه، خیارشور و... سرو میشود
 

پیوست ها

  • 1326.jpg
    1326.jpg
    52.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1
بالا