• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کسب در امد با سایتهای ptc مطمئن که دلار میدن

chemist-turk

New member
بهترین سایتهای کسب درامد با درامد خوب

این
چهار تا که فوق العاده هستند

اینها هم تازه هستند ولی کارشون درسته

آخرین ویرایش:

chemist-turk

New member
پانته ا خانوم این سایت ها اساسشون اینه که براتون یه سری تبلیغات میدن و شما به عنوان کاربر روشون کیلیک میکنین و به ازای کلیکتون پول دریافت میکنین به همین راحتی اگه شما یا هر کس دیگه تمایل دارین میتونین به این ادرس مراجعه کرده و شرایط طرز کار کردن تو این سایت ها رو از اونجا مطالعه کنین و آی دی خودمو تو یاهو و نیم بوز میزارم تا اگه سوال و اشکالی داشتین در خدمت باشم.این سایت ها جدا پول میدن و مطمئن هستند من خودم ازشون پول دریافت کردم
این ادرسه وبلاگم www.best20sites.blogfa.com شرایط و اموزشه این سایت ها اینجاست
واین هم ادرسه نیم بوز : bestbest68
و این ادرسه یاهو:mhdi_mani

نیم بوز=nimbuzz

آخرین ویرایش:

chemist-turk

New member
اقای امید من بهتون حق میدم بعضی از سایت ها کلاه بردارن ولی بعضی هاشون مطمئن هستند مثلا این سه تا سایت اول یعنی keobux و preferbux و baklanaclix مطمئن هستن و ازشون پول گرفتم چندین بار ولی بقیه جدیدن و بر اساسه تجربم حدس میزنم که مطمئن باشن من تو اون سه سایت مطمئن کار میکنم اینها هم روش اگه پول که میدن خوبه اگه ندنم که واسم فرق نمیکنه من از اون سه تا باز دارم پول میگیرم

chemist-turk

New member
ادمین جان منظورتونو دقیق نفهمیدم ، ببینین اگه جوابتون اینه که هیچ اگه نبود پس خواهشا واضح تر بپرسین
جواب:شما یه حسابی تو یه بانک بین المللی و اینتزنتی (لیبرتی رزرو) باز میکنین به اون حسابتون ریخته میشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب شما یک صورتحساب یا اسکن از فیش پرداختی که تا حالا داشتین رو اینجا برای ما قرار میدید؟

صرافی اینترنتی دقیقا چی هست؟! دقیقاً چه کاری رو برای انتقال پول به سیستم بانکی ایران انجام میده؟!

chemist-turk

New member
خب شما یک صورتحساب یا اسکن از فیش پرداختی که تا حالا داشتین رو اینجا برای ما قرار میدید؟

صرافی اینترنتی دقیقا چی هست؟! دقیقاً چه کاری رو برای انتقال پول به سیستم بانکی ایران انجام میده؟!

بله حتما ادمین جان فقط یه مشکل دارم من تو این فروم ها زیاد کار نکردم نتونستم عکسو وارد کنم یعنی قسمت insert image میرم اونم لینک میخواد اگه میشه یا یادم بدین یا بیاین تو یاهو یا نیم بوز بهتون بدم فیشو باشه؟

chemist-turk

New member
آره من با ادمین موافقم شما یه سری توصیح بیشتربده بهتر متوجه بشیم ممنون

پانته ا خانم اگه علاقه دارین بیاین تو چت تا راحت تر صحبت کنیم یا اینکه حداقل سوال یا اشکالاتی که تو ذهنتون تو این مورد هست رو از من بپرسن تا جواب بدم مثل ادمین ولی بازم میگم هرکی بیاد چت من راحت ترم چون جواب زود ردو بدل میشه :)
ممنون

chemist-turk

New member
این فیش پرداختی سایت keobux به حسابم تو لیبرتی رزرو هست
www.iranimg.ir
[/IMG]

chemist-turk

New member

این فیش پرداختی سایت preferbux به حسابم تو لیبرتی رزرو هست

www.iranimg.ir
[/IMG]

این فیش پرداختی سایت balkanikaclix به حسابم تو لیبرتی رزرو هست

[
I

این فیش پرداختی سایت omegabux به حسابم تو لیبرتی رزرو هست

کافیه ادمین جان؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب تشکر از شما منتها جای اصلی کار رو فراموش کردید دوست عزیز! :
فیش پرداختی به حساب شما در ایران!

chemist-turk

New member

صرافی اینترنتی کارش اینه که پول(دلار) رو که تو حساب های خارجیتون (paypal,payza,liberty reserve,perfectmoney,webmoney ) هست رو به حسابتون (ملت،سامان) میریزه البته به ریال یعنی هم انتقال میده هم تبدیل میکنه یعنی در واقع اونا تو این بانکها هم خارجی هم داخلی حساب دارن و شما پولتونو به حساب اونا میریزین و اونا معادل پول واریز شده از شما رو به حسابتون تو ایران واریز میکنن فقط همین

بالا