• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کسب در امد با سایتهای ptc مطمئن که دلار میدن

chemist-turk

New member
چرا من با کلیک روی یکی از عکس ها به حساب کاربری شما منتقل میشم؟
http://www.keobux.com/?ref=chemistturk
چرا به سایت اصلی که دقیقا مشابه همین صفحه شماست منتقل نمیشم؟

من منظورتنو بطور کامل نفهمیدم عزیزم ولی اگه شما رو این لینک کلیک کنین به سایت کسب درامد keobux میرین
اگه جوابتون این بود که هیچ :) اگه نبود لطفا واضح تر بپرسین ببخشین

Mahdi Askari

مدير فنی
من منظورتنو بطور کامل نفهمیدم عزیزم ولی اگه شما رو این لینک کلیک کنین به سایت کسب درامد keobux میرین
اگه جوابتون این بود که هیچ :) اگه نبود لطفا واضح تر بپرسین ببخشین

سایت اصلی با این آدرس هست: http://www.keobux.com/
اما با کلیک روی بنر هایی که شما گذاشتید به این آدرس میریم : http://www.keobux.com/?ref=chemistturk
دقیقا صفحات مشابه هم هستند
یعنی ما با هر کلیک روی بنر های شما به حساب شما پول میریزیم درسته؟
طرز کار این سیستم همینه؟
طرز محاسبه پول رو هم میگید؟
مثلا به ازای چند کلیک چقدر پول میدن؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
الان خود دولت و سیستم بانکی هم برای مبادلات بانکی بین المللی با مشکل مواجه هستند دوست عزیز!

chemist-turk

New member
سایت اصلی با این آدرس هست: http://www.keobux.com/
اما با کلیک روی بنر هایی که شما گذاشتید به این آدرس میریم : http://www.keobux.com/?ref=chemistturk
دقیقا صفحات مشابه هم هستند
یعنی ما با هر کلیک روی بنر های شما به حساب شما پول میریزیم درسته؟
طرز کار این سیستم همینه؟
طرز محاسبه پول رو هم میگید؟
مثلا به ازای چند کلیک چقدر پول میدن؟

اولا خیلی ممنون واسه واضح تر بودن سوالتون
ثانیا اگه لطف کنین با لینک بنده برین یعنی همین لینک http://www.keobux.com/?ref=chemistturk ممنون میشم چون هم واسه من سود داره هم واسه شما ببینید اساس کار این سایت ها قبلا هم عرض کردم (انگار مطالعه نکردین) با تبلیغات هستش یعنی این سایت ها به شما یه سری تبلیغات میدن و شما روشون کلیک میکنین و واسه هر کلیک مبلغی رو میگیرن که واسه هر تبلیغات فرق میکنه این مبلغ که کل مبلغ همه این تبلیغات واسه هر سایت متفاوت هستش مثلا preferbux روزانه 0.06 دلار واسه همه تبلیغاتش میده اگه ثبت نام کنین میبینین خوب وقتی شما زیر مجموعه بنده بشین تو اکثر سایت ها واستون یه ماه پروموشن premium میده واسه همینم مبلغ روزانتون فقط یه ماه از 0.06 به 0.07 افزایش پیدا میکنه البته این مثال بود زدم بازم واسه هر سایت متفاوت هستش بعضی سایت ها درامد روزانتونو افزایش میده واسه یه ماه بعضی سایت ها یه چیز دیگه خلاصه واسه شما اینوری سود داره ولی واسه منم سود داره که شما اگه رویه این تبلیغات کلیک کنین (مثلا تو سایت keobux) واسه هر کلیک شما به من 0.001 دلار بهم میده
بازم سوال داشتین در خدمتم

parisa

متخصص بخش
سلام .. کسب درآمد از طریق اینترنت هرچی باشه.. باید پای کامپیوتر روی صندلی باشی.. بخاطر همین من که اصلا تمایلی ندارم..:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
اولا خیلی ممنون واسه واضح تر بودن سوالتون
ثانیا اگه لطف کنین با لینک بنده برین یعنی همین لینک http://www.keobux.com/?ref=chemistturk ممنون میشم چون هم واسه من سود داره هم واسه شما ببینید اساس کار این سایت ها قبلا هم عرض کردم (انگار مطالعه نکردین) با تبلیغات هستش یعنی این سایت ها به شما یه سری تبلیغات میدن و شما روشون کلیک میکنین و واسه هر کلیک مبلغی رو میگیرن که واسه هر تبلیغات فرق میکنه این مبلغ که کل مبلغ همه این تبلیغات واسه هر سایت متفاوت هستش مثلا preferbux روزانه 0.06 دلار واسه همه تبلیغاتش میده اگه ثبت نام کنین میبینین خوب وقتی شما زیر مجموعه بنده بشین تو اکثر سایت ها واستون یه ماه پروموشن premium میده واسه همینم مبلغ روزانتون فقط یه ماه از 0.06 به 0.07 افزایش پیدا میکنه البته این مثال بود زدم بازم واسه هر سایت متفاوت هستش بعضی سایت ها درامد روزانتونو افزایش میده واسه یه ماه بعضی سایت ها یه چیز دیگه خلاصه واسه شما اینوری سود داره ولی واسه منم سود داره که شما اگه رویه این تبلیغات کلیک کنین (مثلا تو سایت keobux) واسه هر کلیک شما به من 0.001 دلار بهم میده
بازم سوال داشتین در خدمتم

چند تا سوال دیگههم دارم :خجالت2:
1- یعنی اگه من زیر مجموعه شما نباشم اون اکانت پریمیوم به من داده نمیشه؟
2- یجورایی هرمی میشه تقریبا
چند نفر میان زیر مجموعه من و احتمالا به ازای هر نفر یکم حقوقم میره بالا
درسته؟
3- یعنی به عبارتی هر هزار کلیک یک دلار
اینم یعنی هر هزار کلیک 4000 تومان
در عکس ها هم فک کنم برای هر ماه بود درسته اونها؟

شاگرد بقالی سر کوچه ما روزی 10 تومن کاسب میشه:نیش:
قصد بی احترامی ندارم و نظر شما برای خودتون و فعالیت در این وبسایت ها محترم
ما پشیمون شدیم:نیش:

chemist-turk

New member
الان خود دولت و سیستم بانکی هم برای مبادلات بانکی بین المللی با مشکل مواجه هستند دوست عزیز!

نه ادمین جان اینجوری نیست چجوری بهتون مثال بزنم انگار من یه حساب تو بانک ملت دارم(همون حساب خارجی) و یه حساب تو بانک ملی (همون حساب داخلی) خوب شما هم همین حساب ها رو دارین حالا میخواین که از حسابتون تو بانک ملت به حسابه من(بانک ملت) پول بریزین واز من میخواین که من این پولو به حسابتون تو بانک ملی واریز کنم خوب منم میام از حسابم تو بانک ملی (حساب داخلی) به حسابتون تو بانک ملی میریزم یعنی من به ایران دلار وارد نکردم دلاری که شما واریز کردین تو حسابم تو لیبرتی رزرو میمونه و در عوضش معادل همون دلار ریال از حسابم تو بانک ملت به حساب شما تو بانک ملت منتقل میشه
متوجه شدین داداشم؟

chemist-turk

New member
چند تا سوال دیگههم دارم :خجالت2:
1- یعنی اگه من زیر مجموعه شما نباشم اون اکانت پریمیوم به من داده نمیشه؟
2- یجورایی هرمی میشه تقریبا
چند نفر میان زیر مجموعه من و احتمالا به ازای هر نفر یکم حقوقم میره بالا
درسته؟
3- یعنی به عبارتی هر هزار کلیک یک دلار
اینم یعنی هر هزار کلیک 4000 تومان
در عکس ها هم فک کنم برای هر ماه بود درسته اونها؟

شاگرد بقالی سر کوچه ما روزی 10 تومن کاسب میشه:نیش:
قصد بی احترامی ندارم و نظر شما برای خودتون و فعالیت در این وبسایت ها محترم
ما پشیمون شدیم:نیش:

1-بله تو اکثر سایت ها از یه مزایایی نمیتونین استفاده کنین
2-بله ولی تو بعضی هرمی ها شما پول میدین به این سایت ها ولی اینا اینوری نیست مفتکی پول در میارین
3-بله-نه اون عکس ها واسه یه ماه نبود یعنی اگه زیر مجموعتون زیاد بشه مثلا 10 نفر و تو سایت حداقل 10 تا تبلیغات باشه یعنی
10*10*0.001=0.1 دلار + درامد خودتون در روز 0.06 =0.16 و اونم *30روز =4.8 دلار و در نتیجه حاصل حداکثر 10 دقیقه کار در روز 4.8*3400=16320 تومان در ماه البته از یک سایت اگه این کار رو تو پنج سایت انجام بدیم 16320*5=81600 تومان تو ماه واسه من که خوبه
بعدش هم اینا رو بصورت حداقل حساب کردم بعدش هم یه چیز رو هم بگم بعضی ها 400 دلار تو ماه در میارن

chemist-turk

New member
سلام .. کسب درآمد از طریق اینترنت هرچی باشه.. باید پای کامپیوتر روی صندلی باشی.. بخاطر همین من که اصلا تمایلی ندارم..:گل:

هر جور صلاحتونه عزیز اجباری نیست این یه فرصت که براتون پیشنهاد کردم من همه صاحب اختیارن
همه مثل من فقیر نیستن که :خنده2:

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
آدم باید کلی وقت بذاره دنبال زیرمجموعه باشه مثل همین دوست عزیزمون که داره این همه وقت میذاره تا ما بریم و زیر مجموعه ش بشیم
چون سود اصلیش همین زیرمجموعه های فعال هستن
من تو این زمین چند سال پیش خیلی فعالیت کردم و حتی تو paypall هم حساب داشتم ولی دیدم اصلا نمیصرفه برام
البته اگه بتونین زیرمجموعه فعال تو زمان کوتاه پیدا کنین خوبه در غیر اینصورت براتون خیلی سخت و زمانبر میشه

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

خب اینکه مثل گلد کوئیست هست همون هرمی که زیر مجموعه ها پولهاشونو تو جیب بالایی ها می ریزن و اگه اون پایی نی ها نتونن کسی رو پیدا کنن تکلیف چیه؟

Mahdi Askari

مدير فنی

خب اینکه مثل گلد کوئیست هست همون هرمی که زیر مجموعه ها پولهاشونو تو جیب بالایی ها می ریزن و اگه اون پایی نی ها نتونن کسی رو پیدا کنن تکلیف چیه؟

تکلیف همون سوالهایی بود که من پرسیدم وجواب گرفتم
پایینی ها باید وقت بذارن برای بالایی ها

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
خب این مثل قمار می مونه و قمار باز می خواد که کار هر کسی نیست

باید دلشو داشته باشی تا بدبختی خودت و یا دیگران رو ببینی

chemist-turk

New member

من نمیدونم چرا ملت ایران علاقه ای به مطالعه ندارن من تو پست های قبلی هم نوشتم که هیچکس با عضو شدن تو این سایت ها هیچ پولی نمیده ولی شما بیهوده هی رو حرفتون اسرار دارین من بازم میگم هر کس اطلاع نداره لطفا نظر نده هر کی تو این سایت ها عضو میشه هیچ گونه سرمایه گذاری نمیکنه و هیچ پولی ازش کم نمیکنن که بدن به من

آخرین ویرایش:

chemist-turk

New member
من تو این تاپیک بازم واسه اون افرادی که اهل مطالعه هستند عرض میکنم هیچ اسراری نیست که تو این سایت ها ثبت نام کنین، من یه پیشنهادی دادم هر کس هم مشتاق هست بیاد تا یادش بدم من خودمم هم تو این سایت ها موفق به دریافت پول شدم فیشش رو هم به درخواست ادمین عزیز اونجا گذاشتم یه مطلب دیگه هم بگم که تو این کار کسایی ادمو خسته میکنن که بدون هیچ اطلاعی دارن نظر میدن هر کی بره تو اون سایت هایی که پیشنهاد کردم و نتیجه نبینه اونوقت میتونه نظر بده

آخرین ویرایش:
بالا