• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک سیب هلندی

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۱۷۵ گرم
وانیل : نصف قاشق چایخوری
کره : ۸۵ گرم
شیر : ۷۵ میلی گرم
آرد : ۱۲۵ گرم
دارچین : نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
خامه : ۷۵ میلی گرم
سیب : ۲ عدد
طرز تهیه :
فر را از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد، یا شماره ی ۴ گاز، گرم کنید.
تخم مرغ ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ آن قدر هم بزنید تا مایه ی خمیری سفت و ضخیمی به دست آید.
کره را با شیر در یک قابلمه حرارت دهید. سپس آن را درون مایه ی تخم مرغی بالا بریزید و هم بزنید.
آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به آرامی داخل مخلوط بالا بریزید.
مخلوط را درون قالب کیک‌ چرب شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.
سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا کرده و به برش های نازک تقسیم کنید. سپس آن ها را روی خمیر کیک بچینید (موقع چیدن به ته فرو می روند(.
یک قاشق چایخوری شکر روی خمیر کیک بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فر حرارت دهید.
سپس حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر حرارت دهید یا تا زمانی که مایه کیک بالا بیاید و طلایی رنگ شود.
کیک را از فر خارج کرده و بگذارید در قالب سرد شود. سپس آن را به قطعات مربع شکل تقسیم کنید و همراه با خامه میل کنید.
 
بالا