• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام:11:
تا 21، 22، 23... :نیش2: مهرماه در کنارتون نیستم. میرم سفر خدمت امام رضا و دریا:12:
دلم نرفته براتون تنگ شده.:گل:
خدانگهدارتون گلای قشنگ.:بای:

rahnama

پدر ایران انجمن
دوبار عزیزان انجمن را دعوت به دیدن این تایپیک و پست نگین عزیز کردم ولی متاسفانه هیچ عزیزی توجه نکرد.از همگی شما ممنونم.

Negin

کاربر ويژه
ببخشید من نمی تونستم بیام برای درس و مشق و همگی هم میدونید ولی ظهر ها من در خدمتتون هستم:گل:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
این همه گفتیم : خواهرم ، حجابت! یه بارم بگیم : برادرم ، نگاهت...

خیلی معنی داره...خیلی

این خطاب به اونایی که همش میگن خواهر حجابت...خواهر حجابت...و خودشون چشمشون رو پاک نگه نمیدارن....
:خنده2:درویش کن چشاتو برادرررررر...(خطاب به همونیی که گفتم):احترام:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
جالبه یه خاطره ی کوتاه بگم...

چند روز پیش با دوستام بیرون بودیم...نزدیکای باشگام بودیم..صدای مربیمون میومد که میگفت 6.5.4.3.2.1:شاد2:صدای آهنگ خیلی خیلی کم میومد بیرون بیشتر صدای مربیمون بود..اصلا هم ناز و عشوه نداشت...محکم میگفت 3.2.1....

منم چون کفشام خیلی اذیتم میکرد... ( اون خیابون خیلی شلوغ و پر از دانشجو بود) داشتم میرفتم تو باشگاه که بندشو درست کنم یهو یه پسره جوون گفت خواهشا بهشون بگین یواش تر داد بزنن...من اینجوری شدم:تعجب2::تعجب2::تعجب2:(چی میگه؟)

گفتم خوبه دارین میگین داد...داد که یواش نمیشه!!!بعد گفتم هه...:خنده2:

از لحن و عصبانیت اون پسره فهمیدم از اوناست که صدای زن نباید بشنوه...:سکوت:تازه صدای مربی ما که اصن ناز و عشوه ای توش نبود....بسی بسیار قاطی کردم و وقتی بیرون اومدم دم در مغازش بود...با نگاهی غضبناک اخم کردم و رد شدم!!!
خیلی ناراحت شدم از این برخورد و این حرف...تفکر خیلی بدیه این تفکر...بد بین میکنن بقیه رو اینجور آدما...:سوت: بسه دیگه..خیلی حرص خوردم:خنده2:...

اگه از حرفام خوشت اومد....بزن لایکو:شاد2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
:خنده2: اینجوریاست.....:خنده2:

خیلی از آقایون چش ندارن موفقیت خانومارو ببین و حضور فعالشون رو تو جامعه...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلاممممممم دوستان ایران انجمن :95:
اومدم بگم که دعوت شدیم برای زیارت امام رضا به همین خاطر از فردا تا سه شنبه نیستم در خدمتتون
امیدوارم آخر هفته خوبی رو در حال سپری کردن باشید.
به قول سنجد عروسکی برنامه کودک زود بر میگردم هــــــــــه :خنده2:

:گل:

Negin

کاربر ويژه
سلاممممممم دوستان ایران انجمن
اومدم بگم که دعوت شدیم برای زیارت امام رضا به همین خاطر از فردا تا سه شنبه نیستم در خدمتتون
امیدوارم آخر هفته خوبی رو در حال سپری کردن باشید.
به قول سنجد عروسکی برنامه کودک زود بر میگردم هــــــــــه
التماس دعا:خجالت2:

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز با عزیزان انجمن میلیاردهای جوان بازدید نمایشگاه رفتیم. جای همگی خالی.انشالله اگر عمری باقی باشد جمعه 21 در خدمت شما عزیزان خواهم بود.

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
نوشته اصلی توسط mitra mehr
امروز با عزیزان انجمن میلیاردهای جوان بازدید نمایشگاه رفتیم. جای همگی خالی.انشالله اگر عمری باقی باشد جمعه 21 در خدمت شما عزیزان خواهم بود.
انشاالله
عزیزم این نوشته آقا رهنما هست:خنده2:

بالا