• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
تو این هفته یه بازار چه غذا تو دانشگاه برگزار شد بنفع مردم زلزله زده آذربایجان
به این صورت که افرادی داوطلبانه انواع مختلف خوراکی ها و نوشیدنی هایی رو در منزل آماده کرده بودن و برای فروش توی این بازارچه کوچولووو!!! قرار داده بودن. خوراکی های خیلی محبوب و البته مدرن:تعجب:
چند تا عکس گرفتم ... گفتم شاید شما هم دوس داشته باشید ببینید:بله::1:

این قبل از چیدمان!

اینا هم هنگام فروش و شلوغیه جمعیت:62:

:آه:

امیدوارم این حرکت ها بتونه گرهی رو باز کنه :64:

دیگه قضاوت با شما... :گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
امروووووووووووووز عصر راهی بهبهان میشم و فردا صبح می رسم خوووونه:شاد2:

بعد از حدود دو ماه و نیم قراره خانوادموووووووووووو ببینم:13::14::84::شاد:

خدانگهدارتون دوستای گلم:بغل::بای::39:

kamrang

New member
سلام میخواستم بگم چرا تو این انجمن جای شهدا خالیه ؟ هیچ قسمتی برای معرفی شهیدامون وجود نداره ؟

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
سلم
چطورید یا همونطوری؟
52186_52.gif

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
خیلی جالبه که رکورد کاربران آنلاین شکسته شده ولی انگار همه خوابن:25::25::25::25::25::25:
خوب یه تکونی حرکتی اهنی! کاربران گرامی خیلی بیحال شدینااا :مشکوک:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خیلی جالبه که رکورد کاربران آنلاین شکسته شده ولی انگار همه خوابن:25::25::25::25::25::25:
خوب یه تکونی حرکتی اهنی! کاربران گرامی خیلی بیحال شدینااا :مشکوک:

اره دیگه سرباز نشدی بفهمی از صبح ظرف شستی الان حال داری فردام کهنه بچه:سوت:
چرا حال نداشته باشی:شاد2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام به همگی دوستان عزیز و :گل: این یکی دو روزی که نبودم بدلیل مشکل وایمکسم بود. این نمیدونم از پریشب مشکلی براش بوجود اومد که چراغهاش روشن نمی شدند ، یعنی اینکه سه تا روشن میشدن اما چشمک میزدن. تا اینکه زنگ زدم پشتیبانی و موضوع رو گفتم کلی حرف زد :نیش: بعدشم که گفت یه منطقه دیگه تست کن ببین چراغها روشن میشه یا نه. منم الان مودم رو گذاشتم توی حیاط و اونجا داره میگیره :نیش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام به همگی دوستان عزیز و :گل: این یکی دو روزی که نبودم بدلیل مشکل وایمکسم بود. این نمیدونم از پریشب مشکلی براش بوجود اومد که چراغهاش روشن نمی شدند ، یعنی اینکه سه تا روشن میشدن اما چشمک میزدن. تا اینکه زنگ زدم پشتیبانی و موضوع رو گفتم کلی حرف زد :نیش: بعدشم که گفت یه منطقه دیگه تست کن ببین چراغها روشن میشه یا نه. منم الان مودم رو گذاشتم توی حیاط و اونجا داره میگیره :نیش:

:غش2:
حیااااااااااااااااااااااااط:10:
بپا سرما نخوری احمد:نیش2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

پتو میکشیدی روش، یه وقت نچاد!

ahmadfononi

معاونت انجمن
حیااااااااااااااااااااااا اط
بپا سرما نخوری احمد

سلام
خودم که تو حیاط نبودم مودم بود :نیش:

پتو میکشیدی روش، یه وقت نچاد!

گذاشته بودم توی مکان بالایی :نیش: بدبخت :نیش:
الان رئیس شرکت ایرانسل سرما خورده حتما :50:
گذاشتمش تو حیاط درست شد :50:

بالا