• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

mohammadshamosi

کاربر ويژه
من هم واقعا با آقا هوشنگ استاد عزیز موافق هستم
شخصا که همیشه در مشکلاتم به استاد عزیز زحمت داده ام
واقعا ازشون تشکر میکنم
این بخش خیلی میتونه موثر و مفید باشه :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
فعلا این بخش ها مورد نظر است :

مقالات و مطالب در مورد مددکاری
مطرح کردن مشکلات
راهنمائی در انتخاب شغل
مطرح کردن مشکلات خصوصی با راهنما (توسط تلفن و ایمیل ) در این بخش بطور اختصار بدون اسم بردن از شخص مشکل مطرح و پاسخ داده خواهد شد تا افرادی که چنین مشکلی داشتند راه حل آن را مطالعه کنند.

:گل:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
واي بخش مددكاري بهترين كاري كه مي تونست در ايران انجمن انجام بشه . خيلي جالبهههههه

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بخش مددكاري به شكلي كه اقا هوشنگ ارائه داده بودند نه به عنوان بخش جزئي بلكه به عنوان زير بخش جدا و مستقل از روانشناسي در تالار علوم انساني با مديريت اقا هوشنگ زده شد .
هر گون تغيير و اصلاح و رفع ايراد و شماره بندي و اضافه شدن بخشي لازم بود لطفاً بفرماييد آقا هوشنگ تا انجام بشه .
با تشكر از پيشنهاد خوبتون

فعلا این بخش ها مورد نظر است :

مقالات و مطالب در مورد مددکاری
مطرح کردن مشکلات
راهنمائی در انتخاب شغل
مطرح کردن مشکلات خصوصی با راهنما (توسط تلفن و ایمیل ) در این بخش بطور اختصار بدون اسم بردن از شخص مشکل مطرح و پاسخ داده خواهد شد تا افرادی که چنین مشکلی داشتند راه حل آن را مطالعه کنند.

rahnama

پدر ایران انجمن
ممنون . با توجه به سابقه کاری امیدوارم بتوانم مفید واقع شوم. موفقتر باشی.

rahnama

پدر ایران انجمن
بسم الله الرحمان الرحیم
درب های تالارها را باز کردم . سالنها را آب پاشی و جارو زدم . شده دسته گل . حالا بایدیرم سرکار

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهادی دادم به ادمین عزیز , و اینک میخواستم نظر شما عزیزان را هم بدانم.
در تایپیک فرهنگ رانندگی بخشی را بگذاریم تحت عنوان (خاطرات شما از رانندگی)که می تواند مربوط به رانندگی خودتان باشد و یا افراد دیگر.

rahnama

پدر ایران انجمن
با تشکر از ادمین عزیز بخش اشاره شده در مورد خاطرات رانندگی دایر شد . منتظر خاطرات شما و یا دوستان و آشنایان شما هستیم.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
شخصی به شخصی گفت : مشکلات را چگونه می توان حل کرد؟
شخص دوم : مشکلت را به خدا بسپار و رهایش کن و کار روزانه ات را انجام بده
شخص اول : متوجه نشدم
شخص دوم : آی کیو (IQ) کمی فکرت را بکار بیانداز

عالی بود آقا هوشنگ من خودم همینطوری با مشکلاتم کنار میام ...

ممنون ... :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
وقنی در اولین فروم شروع به فعالیت کردم فکرم این بود در این دنیای مجازی اختلاف نیست. وقتی دیدم . تعجب کردم تا به این سایت آمدم. از خدا خواستم نباشد. خدا به حرف من توجه نکرد.
فرمود تابع حکمت من باش
من سجده کردم و اطاعت

سجده کردم و التماس شاید حکمتش تغییر کند.

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی دلم می گیرد تایپیک شخصی به شخصی.... را مرور می کنم.
وقتی خوشحالم تایپیک شخصی به شخصی .........را مرور می کنم.
وقتی می خوابم برای تهیه مطلب شخصی به شخصی ..... فکر می کنم.
وقتی با کسی صحبت میکنم از مطالب شخصی به شخصی ... استفاده می کنم.

خانم فردا برای نهار شخصی ب......
ببخشید . خانم (آخه همه اش تو ذهنم این تایپیکه ) قورمه سبزی بپز

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
این تاپیک اعلام تاریخ عضویت بهونه ایی شد که برم اولین صفحه پیغام های بازدیدکننده

همه صحنه ها و خاطرات یهو جلوی چشمم اومدن
چه روزهای خوبی بود و چه خاطرات خوبی در کنار شما دوستان گلم بله دقیقا منظورم با خود خود تو هستش برام رقم زده شده
:آه: زمان چه باسرعت میگذره ...............

rahnama

پدر ایران انجمن
ساعت 6 بعدازظهر گروه فیلمبرداری به منزل ما آمدند و مصاحبه حین کار با کامپیوتر شروع شد . یکساعتی طول کشید. یکی از سئوالات جالب بود:
- چرا بجای وبلاک مقاله و یا کتاب و ...ننوشتی؟
جواب من : مطالب من در وبلاک آموزش فرهنگ رانندگی بسیار کوتاه و از نظر مفاهیم در حد یک کتاب است. مصاحبه تمام شد . پذیرائی با چائی و میوه و خداحافظی. الان من چائی دوم را می خورم.

خانمی

کاربر ويژه
بله جالب بود هر چند تاثیری که کتاب در دریافت ها داره بسیار قوی تره ولی ارتباط از طریق نت به جهت اینکه شما تقریبا" زنده هم دهنده هستید هم گیرنده جذابیت دیگه ای داره.

خانمی

کاربر ويژه
با اجازه شما سروران گرامی 2 مطلب رو می خواستم به عرضتون برسونم:

1- در مبحث دکوراسیون داخلی تاپیکی ایجاد شد با عنوان ،كاغذ ديواري با سنسور گرمايي

خوب ببینید حتی کاغذ ها هم سنسورشون فعال شد ولی ما انسانها خیر در کل همه سنسوراتعطیل به قول مادر بزرگ سریال خوش نشین ها همه ریلکس ریلکس

رادیاتور ها رو باز میکنیم و گرممون که میشه پنجره ها گشوده میشه به عوض بستن شیر رادیاتور .

به خاطر دارم دبیرستان که بودم دبیر زیست میرفت به جای صندلی روی رادیاتور مینشست و مدام میگفت چقدر گرمه و پنجره ها رو باز میکرد و اینگونه آموزش مصرف بهینه میداد ایشون.

در هر حال لوب مطلب اینکه ما هم سنسور داریم از نوع عالی ،گرم که میشه قدری در مصرف انرژی صرفه جویی کنیم .در اندیشه ی خود جایی هم برای نسل های آتی بگذاریم.

خانمی

کاربر ويژه
و ما مطلب دوم.

2-در زیرگروه لپ تاپ ها تاپیکی ایجاد شده با این عنوان: مشکل داغ شدن باتری لپ تاپ

خوب متخصصین مربوطه پیشنهاداتی دادند و حقیر هم پیشنهادی داشتم که به عرضتون میرسونم:

اصلا" چه نیازی به لپ تاپ هست عزیزان شما هم مثل من داده ها رو در همین مغز گرامی نگهداری کنید که از خواص آن هر چه بگوییم کم گفته ایم و حداقل آن این است که به آلزایمر دچار نمی شوید.

خاصیت دیگر اینکه همیشه شارژ است و همراه بدون دغدغه

خاصیت دیگر این که ظرفیت که نگو هر چی دوست داری بریز توش و تازه پردازش عالی!!

و اما بعضی چیزای دم دستی که نیازی به حفظ اینچنین ندارد در گوشی همراه و یا دفترچه یادداشت کوچولو نگاشته که نوشتن با قلم را فراموش نکنید و همراه خود کنید.

ضمنا" 2 میلیون پول مبارک که معادل یک لپ تاپ متوسط است در جیب مبارک بگذارید و یا اوراق بها دار بخرید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
6bad4d5e-8f47-419d-af03-70cacc20f28c.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات
:تعجب:

شب همگی خوش ......................:گل:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت