• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوارديولا:با هيچ تيمي مذاکره نخواهم کرد

ahmadfononi

معاونت انجمن
او گفته که حاضر نيست به رايگان مربي برشا شود.
00027857.jpg

پپ گواردیولا، مربی بارسلونا اخیرا گفته دوران حضورش در بارسلونا دارد به پایان نزدیک می‌شود.
او گفت: «من از رسانه‌ها خسته شده‌ام. روزنامه‌نگاران مرتبا همان سوال همیشگی را می‌پرسند. هنگامی که زمان رفتن فرابرسد، به آنها هم خبر خواهم داد، همان طور که در دوران بازی این کار را کردم.»
او درباره این که به میلان یا اینتر می‌رود هم گفت: «احترام فوق‌العاده زیادی برای بارسلونا قائلم، تا حدی که به خودم اجازه ندهم هنگامی که با آنها قرارداد دارم با باشگاه‌های دیگر صحبت نکنم. اما هنگامی که لحظه رفتن فرابرسد، از باشگاه به دلیل موفقیت‌ها و این که من را قوی ساخت تشکر می‌کنم. سپس اوضاع بستگی به این دارد که چه حسی داشته باشم. هنگامی که آزاد باشم با باشگاه‌ها می‌توانم صحبت کنم، اما تا زمانی که این‌جایم هرگز به خودم اجازه مذاکره با دیگر باشگاه‌ها را نمی‌دهم.
اینتر بنیتس را داشت که مربی بزرگی بود ولی اوضاع خوب پیش نرفت. آنها حالا لئوناردو را دارند. آلگری هم در میلان است و در تابستان بخت آشنایی با او را یافتم. این دو تیم بزرگ اروپایی بازیکنان بزرگی هم دارند.
موراتی مربی بزرگی در تیم خود دارد.

او گفته بود حاضر است به صورت رایگان مربی برشا شود: «خب من باید به پسرم نان بدهم. معلوم است که شوخی کردم! همه چیز بستگی به باشگاه دارد و به افرادی که می‌خواهید با آنها کار کنید.»

بالا