• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یکی منو راهنمایی کنه..لطفا.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
عزیزم فک کنم خودت تو تنظیماتت رفتی بستیش ..من اولا زیاد از اینکارا میکردم...همش ور میرفتم الکی ببینم چی میشه!!!:خنده2: برو تنظیمات یه بار دیگه ور برو :دوست:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
سلام دوست گلم
به قسمت کنترل پنل برو بعد به قسمت تنظیمات اختصاصی پروفایل و در قسمت پیغام بازدید کنندگان کلمه همه رو انتخاب کن،تا پروفایلت برای همه نشون داده بشه

موفق باشی گلم:گل:

shant

کاربر ويژه
دوستان عزیزم و آدمین محترم خواهشا کمکم کنید تنظیمات پروفایلم همه گزینهاش رو همه استو اما نمیتونم وارد پیجم بشم .من این انجمن رو خیلی دوست دارم نمیخوام به خاطر این مشکل مجبور به ترکش بشم.:ناراحت::ناراحت:

shant

کاربر ويژه
مشکلم حل شد صمیمانه از همه ی دوستانی که بهم توجه کردند متشکرم .این گلها تقدیمتان:گل::گل::گل:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام میخواستم از یکی از مدیران سایت کمک بگیرم بعضی از عکسها برام باز نمیشه میخواستم کمکم کنید شرمنده من خیلی ناشی ام خیلی چیزها رو بلد نیستم:خجالت2::خجالت2::خجالت2:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام میخواستم از یکی از مدیران سایت کمک بگیرم بعضی از عکسها برام باز نمیشه میخواستم کمکم کنید شرمنده من خیلی ناشی ام خیلی چیزها رو بلد نیستم:خجالت2::خجالت2::خجالت2:

یکم بیشتر توضیح بدید دوست عزیز
مدیران فنی هستند کمکتون می کنند
در چه بخشی؟
در چه تاپیکی؟
بعضی از عکس ها که پیوست شده اند و هنوز تایید نشدند نشان داده نمیشه و بعضی از عکس ها که در خارج انجمن آپلود شده بودند از بین رفته اند
بازم بیشتر توضیح بدید مدیران کمکتون میکنند:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

در هر موضوعی که عکس ها باز نمیشه پستی ارسال کنید و درخواست بدید و منتظر باشید تا مدیر بخش مربوطه عکس هارو ترمیم کنه.

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام میخواستم از یکی از مدیران سایت کمک بگیرم بعضی از عکسها برام باز نمیشه میخواستم کمکم کنید شرمنده من خیلی ناشی ام خیلی چیزها رو بلد نیستم
سلام معصومه بانو جان
یه سری از تصاویر چون تو انجمن پیوست نشدند عکسها رو نشون نمیده باید تصاویر رو ما پیوست کنیم:گل:
پست مدلهای فشن 2012
عزیزم لطفا لینک تاپیک رو بده تا عکسها رو پیوست کنم :گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

توی همون تاپیک ادمین هم جواب دادند.

بخاطر این عکس ها رو نشون نمیده چون تصاویر فیــلتر هستند .

بالا