• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یک آزمایش ذهنی جالب:)

...seda

کاربر ويژه
لطفا به سوالات زیر به سرعت پاسخ دهید:
۲+۲
۴+۴
۸+۸
۱۶+۱۶
حال خیلی سریع عددی بین ۱۲ تا ۵ انتخاب کنید.
انتخاب کردید؟
حالا به پایین صفحه مراجعه کنید
...

...

عدد انتخابی شما ۷ بود؟
این آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا، پروفسور “مک کین” انجام شده.در این آزمایش با طرح ۴ سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین ۱۲ تا ۵ ابتدا ذهن این دو عدد را جمع می کند یعنی ۱۷ ولی ۱۷ بین دو عدد ۱۲ تا ۵ نیست. ذهن اتوماتیک به عدد ۷ می رسد که از ۵ هم بزرگتر است.این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آن چیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما می رسد ایجاد کرده است.طبق نتیجه تحقیقات، مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هر کس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش.

msmsoft

کاربر ويژه
باحاله کلا !
من چون اطلاع کامل داشتم از این دچار شرطی شدن ذهن نشدم ولی خیلیا 7 رو انتخاب میکنن

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
:8: خوبه...:ایول:
ولی من 3 گفتم:سوت:
سوختی رفیق:15:
منظورم دماغت بود:15:

shakira

متخصص بخش پزشکی
ذهن بنده هم بیشتر به سمت عدد 6 رفت.:احترام:

کلا" هیچوقت 7 رو انتخاب نمی کنم. چرایش را نمیدانم.
:ناراحت:

T I N A

کاربر ويژه
ولی رفقااااا من گفتم 7....صباااافــــــــــــــــــــــک کن ...درموردمن یکی جواب داد:نیش2:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
3 که بین 5 و 12 نیست!!! :سوت: :نیش:

حالا میدونین چرا من 6 رو انتخاب کردم؟ :نیش: :قلیون:
:غش::غش::غش::غش:
داداش:غش2::غش2:
داداش ببین نه من حواصم بود نه صبا:10::10::10:
عجب سوتی:10::10::10:
خب چرا؟؟:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی

:غش::غش::غش::غش:
داداش:غش2::غش2:
داداش ببین نه من حواصم بود نه صبا:10::10::10:
عجب سوتی:10::10::10:
خب چرا؟؟:نیش:

بیشتر دقت کن :نیش:

چرا؟؟؟:بدجنس:

چون کلا ما پرسپولیسی ها با این عدد 6 خاطرات خوشی داشتیم و داریم واسه همین سریع این عدد به ذهنمون میاد :بله: :قلیون: :نیش:

بالا