• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

18 ساعت ترس ودلهره با ماشين گل‌زده عروس

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
هرگاه از جلوی این مغازه می‌گذشتم خودروی آزرای سفید رنگ جلب توجه می‌کرد. خیلی دوست داشتم یک روز سوار آن شوم. هر روز به نمایشگاه می‌رفتم تا خودروی مورد علاقه‌ام را از نزدیک ببینم. بارها همسرم و دوستانم را به بهانه خرید خودرو به آنجا می‌بردم تا اینکه نقشه سرقت آزرای سفید را کشیدم.

دزد ماشین عروس 18 ساعت پس از اینکه با خودروی مدل بالای گل‌زده و در خیابان‌های تهران می‌چرخید، بازداشت شد. این دزد تصور نمی‌کرد در ترافیک پایتخت از سوی پلیس شکار شود.

صبح 24 فروردین‌ماه سال‌جاری، مرد نمایشگاهدار وقتی کرکره مغازه‌اش را بالا کشید و به حیاط پشتی آن که محل نگهداری خودروها بود رفت، با تعجب دید خودروی آزرای سفید رنگ به سرقت رفته است. این خودروی مدل بالا شب پیش از سرقت از سوی تازه عروس و دامادی به اجاره برده شده بود و در حالی که هنوز تزئینات گل روی بدنه‌اش بود به نمایشگاه بازگردانده شده بود. تحقیقات میدانی نشان می‌داد دزدان از در پشتی نمایشگاه خودروی سفید رنگ را به سرقت برده‌اند. در ابتدا این فرضیه پیش روی ماموران قرار گرفت که دزد آشنایی زیادی به نمایشگاه و حیاط پشتی داشت و بدون گذاشتن هیچ ردی از خود گریخته است. همزمان با تحقیقات پلیس، شماره پلاک ماشین عروس در کامپیوتر پلیس ثبت شد تا گشت‌های خیابانی در صورت مشاهده آن راننده‌اش را بازداشت کنند. هنوز 18 ساعت نگذشته بود که ماموران به خودروی آزرایی برخوردند که گل‌های پژمرده شب عروسی روی آن دیده می‌شد و در حالي كه راننده موجوگندمی با رفتارهای غیرعادی سعی داشت خود را از چشمان تیزبین ماموران پنهان کند، در منطقه یافت‌آباد مشاهده شد. با توجه به اطلاعاتی که در رایانه دستی ثبت شده بود مشخص شد این آزرا روز گذشته به سرقت رفته و دزد آن حتی به خود زحمت نداده گل‌های شب عروسی را از روی آن بکند.

خودروی آزرا در ترافیک از سوی پلیس متوقف شد و راننده ناباورانه چاره‌ای جز اعتراف ندید و پرده از جزئیات نقشه سرقت از نمایشگاه خودرو برداشت. کارآگاهان وقتی مرد نمایشگاهدار را پیش روی دزد خودرو قرار دادند متوجه شدند این مرد چندین بار به بهانه‌های مختلف به نمایشگاه رفته است و به موقعیت جغرافیایی آنجا کاملا آشنایی دارد. مرد لاغراندام پیش روی بازپرس عمرانی از شعبه 3 یافت‌آباد قرار گرفت و گفت: مدتی است که به نزدیکی نمایشگاه در خیابان یافت‌آباد اسباب‌کشی کردیم.

هرگاه از جلوی این مغازه می‌گذشتم خودروی آزرای سفید رنگ جلب توجه می‌کرد. خیلی دوست داشتم یک روز سوار آن شوم. هر روز به نمایشگاه می‌رفتم تا خودروی مورد علاقه‌ام را از نزدیک ببینم. بارها همسرم و دوستانم را به بهانه خرید خودرو به آنجا می‌بردم تا اینکه نقشه سرقت آزرای سفید را کشیدم.

مرد 52 ساله در ادامه افزود: شب قبل پیش از دزدی خود را از دیوار به پشت حیاط نمایشگاه رساندم. می‌دانستم در پارکینگ از پشت قفل نیست اما آن شب ماشینی در کار نبود و نتوانستم نقشه سرقت را عملی کنم، تصور کردم آن را فروخته است اما صبح روز بعد که برای گفت‌وگو به نمایشگاه رفتم، دیدم که خودرو را با گل تزئین کرده‌اند و در حیاط پارک است. نیمه‌های شب بود که بار دیگر به سمت حیاط نمایشگاه رفتم و خودرو را زمانی که همه خواب بودند براحتی از در پارکینگ بیرون آوردم و به سرقت بردم. از آن لحظه در خیابان‌های تهران می‌گشتم تا اینکه در دام ماموران پلیس افتادم. با ادعاهای این مرد 52 ساله بازپرس پرونده متهم را با قرار وثیقه قانونی راهی زندان کرد.

بالا