• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

«ابوالفضل پورعرب درگذشت» تکذیب شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پانته آ

متخصص بخش
ابوالفضل پورعرب ـ بازيگر سينما و تلويزيون ايران ـ در 51سالگي از دنيا رفت.

پانته آ

متخصص بخش
» سرویس: فرهنگي و هنري - سينما و تئاتر
کد خبر: 91071710992
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۹

ابوالفضل پورعرب ـ بازيگر سينما و تلويزيون ايران ـ در 51سالگي از دنيا رفت.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين خبر را دقايقي پيش، احمد ميرعلايي ـ مديرعامل بنياد سينمايي فارابي ـ اعلام كرد.

مهدي احمدي، تهيه‌كننده سينما، هم با تاييد اين خبر به خبرنگار ايسنا گفت: اين اتفاق صبح امروز در بيمارستان افتاده است و پيگير برپايي مراسم‌هاي اين بازيگر هستيم.

گفته مي‌شد، پورعرب به سرطان مبتلاست.

چند روز پيش، عكس‌هاي تكان‌دهنده‌اي كه از ابوالفضل پورعرب، سوپراستار دهه‌‌هاي 60 و 70 منتشر شد، مخاطبان را متأثر كرد.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=2]«ابوالفضل پورعرب درگذشت» تکذیب شد
خبر فوت ابوالفضل پورعرب و مرگ آن در بيمارستان كذب محض است.

پوريا پورعرب پسر ابوالفضل پورعرب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: پدرم در حال حاضر حالش خوب بوده و در خانه در سلامت كامل به سر مي برد.

وي افزود: از شنيدن اين خبر شوكه شدم و متاسفم از اينكه چرا يك خبرگزاري بدون هيچ اطلاع موثقي چنين خبري را منتشر مي كند و من قطعا از اين خبرگزاري شكايت خواهم كرد.

منابع :
خبرگزاری تابناک

باشگاه خبرنگاران جوان

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان من بارها تأکید کردم که خبر های چنین رو قبل از چک کردن از چندین منبع معتر و ذکر منبع معتبر منتشر نکنید.
انتشار این نوع خبر ها در دنیای اینترنت توسط افراد خاص برای اهداف خاصی صورت میگیره.
نباید ابزار دست این افراد بود.

تاپیک بسته شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا