• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

«مارتين اسكورسيزي» به روزهاي بازنشستگي نزديك مي شود

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]«مارتين اسكورسيزي» به تازگي فيلم «گرگ وال استريت» را به پايان رسانده و قرار است كريسمس امسال اكران شود.
20131210110149_movies_golden_globes_2012_press_room_15.jpg

گروه بين الملل ؛ سينما خبر – دوران فيلمسازي و كارگرداني «مارتين اسكورسيزي» به روزهاي پاياني زندگي حرفه اي خود نزديك مي شود.
«اسكورسيزي» كه اخيرا به عنوان رئيس هيئت داوري جشنواره فيلم مراكش انتخاب شده بود در مصاحبه با پايگاه (Q & A) گفت : هميشه مي خواستم فيلمهاي زيادي بسازم و وقتي تمايل فيلمسازي در من شدت يافت ، فهميدم كه فقط چند فيلم ساخته ام . ولي هم اكنون 71 سال دارم و فقط يك يا دو پروژه ديگر تا بازنشستگي فاصله دارم. زماني كه توانايي ساخت فيلمهاي متعدد را داشتم زمان را از دست دادم و موفق به انجام بخشي از آن شدم . اجبارهايي همچون خانواده و پيري مي تواند تا حد زيادي مرا از فيلمسازي جدا كند. به احتمال زياد فقط 2 فيلم ديگر بسازم .
وي افزود: وقتي پير مي شوي ، توليد و كارگرداني يك فيلم از نظر فيزيكي مشكل است و همچنين از نظر مالي ، چرا كه پول زيادي براي توليد يك فيلم لازم است و يك فرد پير را تحت فشار قرار مي دهد.
«اسكورسيزي» از كارگردانان بزرگ سينما است فيلمهاي مطرحي همچون «دار و دسته نيويوركي» ، «هوانورد» و «جدا مانده» را در كارنامه دارد . او از كارگرداناني است كه موجب اعتبار بازيگري «دي كاپريو» شده است.
«مارتين اسكورسيزي» به تازگي فيلم «گرگ وال استريت» را به پايان رسانده و قرار است كريسمس امسال اكران شود. وي در نظر دارد قبل از بازنشستگي فيلم زندگي «فرانك سيناترا» را روي پرده ببرد.

بالا