• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

° طرز تهیه آلـبالــو پلــو °

ZahRa-Gh

متخصص بخش
مواد اولیه :




  • برنج 500 گرم
  • آلبالو و شکر از هر کدام يك كيلوگرم
  • مرغ 750 گرم يا يك كيلوگرم
  • زعفران ساييده شده دو قاشق مرباخوري
  • روغن 200 گرم
  • خلال پسته و بادام از هر كدام 50 گرم
  • نمک و زردچوبه به ميزان لازم


آلــــبالـــو پلــو


طرز تهيه: خدايي يكي از خوشمزه ترين غذاهاي ايراني است، به اين شرط كه به خوبي آن را تهيه كنيد و يه وقت به جاي آلبالو، گيلاس به آن اضافه نكنيد، اگر مي خواهيد طرز تهيه اين غذاي خوشمزه را بدانيد بخوانيد كه من چي كار مي كنم، شما هم همان كار را انجام دهيد.
ابتدا شكر را روي آلبالوهاي تميز و هسته گرفته شده ريخته و مي گذاريم يك ساعت در ظرفي دردار در دماي آشپزخانه بماند، سپس آن را روي حرارت ملايم قرار داده تا كاملا قوام بيايد و غليظ شود. برنجي را كه قبلا خيس كرده ايم آبكش مي كنيم و زمان دم كردن يك مقدار برنج و مقداري از مرباي آلبالو مي ريزيم (به صورت مرحله اي ريخته تا مواد تمام شود). مرغ را در قابلمه اي ديگر با پياز، كمي نمك، زردچوبه و كمي زعفران مي گذاريم بپزد تا آبش تمام شود. بعد از اين كه برنج پخته شد هنگام سرو برنج را در ديس كشيده و مقداري از شربت آلبالو را كه كنار گذاشته ايم روي برنج ريخته و از خلال پسته و بادام براي تزيين استفاده مي كنيم و مرغ ها را در ظرف ديگر يا دور برنج گذاشته و سرو مي كنيم.
 
بالا