ترجمه ویرایش تایپ : جعفر پاک نیت
تحقیقات پی برده که آبجو منبع غنی برای تقویت سیلیکون استخوان است
به نقل از webmd
8 فوریه 2010 -- ممکن است نوشیدن آبجو برای ساخت و ساز، بهتر از فقط خوردن برای شکم باشد. مطالعه جدید نشان می دهد که نوشیدن آبجو بدلیل وجود سیلیکون بالا در آن، ممکن است به ساخت بهتر استخوان کمک کند.
با توجه به موسسات ملی بهداشت و درمان ، رژیم غذایی سیلیکون بشکل محلول orthosilicic acid (OSA) ممکن است برای رشد و نمو استخوان و بافت همبند و کمک به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان (بیماری نازک شدن استخوان) مهم باشد.
بر اساس این یافته ها، برخی از مطالعات پیشنهاد کرده اند که نوشیدن آبجو در حد متوسط ممکن است به مبارزه با پوکی استخوان کمک کند، اما محققان می گویند سیلیکون آبجو تا کنون هرگز به خوبی مورد ارزیابی قرار نگرفته است. نتایج نشان می دهد که براستی آبجو منبع قابل توجهی از سیلیکون استخوان سازی به شکل OSA است.
این مطالعات، 100 آبجوی تجاری موجود را برای محتوای سیلیکون آن مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و دریافته است که به طور متوسط در هر آبجو 6.4 - 56.5 میلی گرم در هر لیتر (میلی گرم / لیتر) سیلیکون وجود دارد.
هیچ توصیه ای برای مصرف روزانه سیلیکون وجود ندارد. اما پژوهشگران میگویند متوسط مصرف روزانه 20-50 میلی گرم سیلیکون ،یعنی 2 لیتر آبجو در روز است. در برخی موارد ، 1 لیتر آبجوممکن است کافی باشد.
استخوان سازی آبجو؟
پژوهشگر چارلز بمفورت ، دکترای DSc ، از گروه علوم مواد غذایی و فن آوری در دانشگاه کالیفرنیا ، در انتشار یک خبر می گوید ، آبجو حاوی سطوح بالایی از مالت جو است و بنظر میرسد سرشار از سیلیکون باشد. "گندم کمتر از جو حاوی سیلیکون است ، چون پوست جو از این عنصر غنی است. در حالی که در طول روند آبجو سازی، بیشتر سیلیکون در پوست باقی میماند، با این حال مقادیر قابل توجهی از سیلیکون به مخمر و بسیاری از این بقایا به آبجو منتقل میشود. "
نتایج نشان داده که آبجوی نوع India Pale Ale سیلیکون بیشتری دارد، زیرا به طور سنتی قوی تر است و سیلیکون آبجوی "hoppier" مالت غنی و افیون بیشتری دارد.
محققان در مجله علمی غذا و کشاورزی مینویسند "در مقابل ، گندم مبتنی بر آبجو حاوی سیلیکون کمتری است ، که به نظر می رسد به سطوح پایین تر سیلیکون در مالت گندم ارتباط داشته باشد، علاوه بر این ، آبجوی گندم با افیون کمتری نسبت به سایر آبجوهای سبک تولید میشود."
محققان متذکر میشوند، آبجوی نارس سبک نیز احتمالا به دلیل استفاده از ذرت در طی روند آبجوسازی، سیلیکون کمتری دارد.
در مقایسه ، منابعی از سیلیکون در رژیم های غذایی دیگری وجود دارد مانند غلات گرانولا ، فیبر بالای سبوس گندم ، بلغور جوی دوسر و خرمای خشک شده.
تحقیقات پی برده که آبجو منبع غنی برای تقویت سیلیکون استخوان است
به نقل از webmd
8 فوریه 2010 -- ممکن است نوشیدن آبجو برای ساخت و ساز، بهتر از فقط خوردن برای شکم باشد. مطالعه جدید نشان می دهد که نوشیدن آبجو بدلیل وجود سیلیکون بالا در آن، ممکن است به ساخت بهتر استخوان کمک کند.
با توجه به موسسات ملی بهداشت و درمان ، رژیم غذایی سیلیکون بشکل محلول orthosilicic acid (OSA) ممکن است برای رشد و نمو استخوان و بافت همبند و کمک به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان (بیماری نازک شدن استخوان) مهم باشد.
بر اساس این یافته ها، برخی از مطالعات پیشنهاد کرده اند که نوشیدن آبجو در حد متوسط ممکن است به مبارزه با پوکی استخوان کمک کند، اما محققان می گویند سیلیکون آبجو تا کنون هرگز به خوبی مورد ارزیابی قرار نگرفته است. نتایج نشان می دهد که براستی آبجو منبع قابل توجهی از سیلیکون استخوان سازی به شکل OSA است.
این مطالعات، 100 آبجوی تجاری موجود را برای محتوای سیلیکون آن مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و دریافته است که به طور متوسط در هر آبجو 6.4 - 56.5 میلی گرم در هر لیتر (میلی گرم / لیتر) سیلیکون وجود دارد.
هیچ توصیه ای برای مصرف روزانه سیلیکون وجود ندارد. اما پژوهشگران میگویند متوسط مصرف روزانه 20-50 میلی گرم سیلیکون ،یعنی 2 لیتر آبجو در روز است. در برخی موارد ، 1 لیتر آبجوممکن است کافی باشد.
استخوان سازی آبجو؟
پژوهشگر چارلز بمفورت ، دکترای DSc ، از گروه علوم مواد غذایی و فن آوری در دانشگاه کالیفرنیا ، در انتشار یک خبر می گوید ، آبجو حاوی سطوح بالایی از مالت جو است و بنظر میرسد سرشار از سیلیکون باشد. "گندم کمتر از جو حاوی سیلیکون است ، چون پوست جو از این عنصر غنی است. در حالی که در طول روند آبجو سازی، بیشتر سیلیکون در پوست باقی میماند، با این حال مقادیر قابل توجهی از سیلیکون به مخمر و بسیاری از این بقایا به آبجو منتقل میشود. "
نتایج نشان داده که آبجوی نوع India Pale Ale سیلیکون بیشتری دارد، زیرا به طور سنتی قوی تر است و سیلیکون آبجوی "hoppier" مالت غنی و افیون بیشتری دارد.
محققان در مجله علمی غذا و کشاورزی مینویسند "در مقابل ، گندم مبتنی بر آبجو حاوی سیلیکون کمتری است ، که به نظر می رسد به سطوح پایین تر سیلیکون در مالت گندم ارتباط داشته باشد، علاوه بر این ، آبجوی گندم با افیون کمتری نسبت به سایر آبجوهای سبک تولید میشود."
محققان متذکر میشوند، آبجوی نارس سبک نیز احتمالا به دلیل استفاده از ذرت در طی روند آبجوسازی، سیلیکون کمتری دارد.
در مقایسه ، منابعی از سیلیکون در رژیم های غذایی دیگری وجود دارد مانند غلات گرانولا ، فیبر بالای سبوس گندم ، بلغور جوی دوسر و خرمای خشک شده.