• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آتسوتو اوچیدا: نمی خواهیم مقابل منچستریونایتد شکست بخوریم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
آتسوتو اوچیدا: نمی خواهیم مقابل منچستریونایتد شکست بخوریم

آتسوتو اوچیدا، مدافع ژاپنی شالکه، معتقد است تیمش باید با پیروزی در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد، خود را در موقعیت خوبی برای رسیدن به فینال قرار بدهد.
این مدافع 23 ساله با حضور در دیدار امشب شالکه مقابل منچستریونایتد به اولین بازیکن ژاپنی تبدیل می شود که در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی کرده است اما او رویاهای بزرگتری دارد.
او در کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:" من بازیکن شالکه هستم و بازی کردن برای این تیم را بسیار دوست دارم. ما نمی خواهیم شکست بخوریم. هدف ما رسید به فینال است. امیدوارم بعد از دیدار رفت در موقعیت خوبی باشیم. "
اوچیدا همچنین از اینکه می تواند مقابل منچستریونایتد بازی کند، بسیار خوشحال است.
" وقتی در ژاپن بودم، بازی های زیادی از منچستریونایتد دیدم و اکنون بسیار خوشحالم که می توانم مقابل آنها بازی کنم."
اوچیدا از اینکه همه خانواده اش از او حمایت می کنند خوشحال است هرچند آنها نمی توانند این دیدار را ببینند.
" اختلاف ساعت بین اروپا و آسیا ممکن است برای والدینم مشکل ساز شود. این به آن معنی است که آنها باید خیلی زود از خواب بیدار شوند. اما مهمترین مسئله این است که من از بودن در اینجا خوشحال هستم. این افتخار بزرگی برای من است."

بالا