• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آخرین اخبار از تیم محبوب استقلال

eliza

متخصص بخش
روانخواه: به زودي براي استقلال به ميدان مي روم

بازيکن مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: خوشبختانه روند رهايي از مصدوميتم به خوبي پيش مي رود و بدون شک در اولين بازي پس از تعطيلات ليگ مي توانم براي آبي پوشان پايتخت به ميدان بروم.
00007328.jpg
''اميدرضا روانخواه'' روز سه شنبه اظهار داشت : شرايط بهبودي من وضعيت خوبي دارد و در حال حاضر در هر جلسه تمريني يک ساعت را با ساير نفرات تمرين مي کنم .
وي ادامه داد: خوشبختانه با توجه به نوع تمرينات که بسيار جدي و حرفه اي است هيچ مشکلي از نظر بدني نداشته و خود را آماده حضور در ترکيب تيم استقلال مي کنم.
وي گفت: با نظر کادر فني و براي آنکه از مصدوميت دوباره ام جلوگيري شود در تمرينات تحت فشار که امکان برخورد شديد بين بازيکنان وجود دارد شرکت نمي کنم تا دوران نقاهت خود را به خوبي سپري کنم.
هافبک تيم استقلال اظهار داشت: حدود شش ماه از عمل جراحي ام مي گذرد و با تعطيل شدن ليگ، از زمان بهترين بهره را برده و خودم را به ساير نفرات تيم رسانده ام .
روانخواه در خصوص بازي اين هفته استقلال مقابل سايپا گفت: بدون شک کسب سه امتياز اين بازي براي ما ارزش زيادي دارد چرا که تيم با روحيه اي بالا به تعطيلات مي رود.
وي تاکيد کرد: در طول تعطيلات ليگ بازيکنان مصدوم نيز شرايط بازي را پيدا مي کنند و اين باعث مي شود تا دست کادر فني براي چيدن ترکيب تيم بازتر شود تا استقلالي قوي تر و شاداب تر را پس از تعطيلات ليگ شاهد باشيم.​

eliza

متخصص بخش
مجيدي و ميداوودي ملي پوشان جديد تيم ملي

افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران 23 بازيکن را به اردوي تيم ملي دعوت کرد که از ميان آنان 20 نفر به اردن جهت شرکت در مسابقات قهرماني غرب آسيا اعزام خواهند شد.

00017950.jpg

اسامي دعوت شدگان به اردوي تيم ملي به شرح زير است:
دروازه بان‌ها: سيد مهدي رحمتي- ابراهيم ميرزاپور- عليرضا حقيقي
مدافعان: خسرو حيدري- هاشم بيک زاده- هادي عقيلي- محمد نصرتي- سيد جلال حسيني-حنيف عمران‌زاده
هافبک‌ها: احسان حاج صفي- آندرانيک تيموريان- فرزاد آشوبي- پژمان نوري -محمد نوري -ايمان‌مبعلي
مهاجمان: غلامرضا رضايي- ميلاد ميداوودي- ميلاد زنيدپور- هادي نوروزي- کريم انصاري فرد- محمدغلامي- مهرداداولادي- فرهاد مجيدي

از تيم فوتبال ذوب آهن به دليل در پيش بودن ديدار برگشت اين تيم با پوهانگ استيلرز کره جنوبي بازيکني به اين اردو دعوت نشده است.

پيش از اين اسامي 30 بازيکن به کنفدراسيون فوتبال غرب آسيا اعلام شده بود و بر اساس مقررات اين کنفدراسيون هر تيم بايد با 20 نفر(3 دروازه بان و 17 بازيکن) به اردن سفر کند. بر همين اساس 23 بازيکن از جمع آن 30 نفر به اردو دعوت شدند. البته از آنجا که امکان ادامه آسيب ديدگي محمد غلامي وجود دارد و چند بازيکن سرباز نيز با مشکل خروج از کشور مواجه هستند واز سوي ديگر هفته نهم رقابتهاي ليگ برتر هم روزهاي جمعه و شنبه برگزار مي شود، در صورت ضرورت، امکان جابجايي بازيکنان در فهرست نهايي 20 نفره اعزامي به اردن وجود دارد.

بازيکنان دعوت شده بايد حداکثر تا ساعت 12 روز دوشنبه 29 شهريور ماه خود را در محل هتل آکادمي فوتبال به کادر فني معرفي کنند.

تيم ملي روز دوشنبه تا چهارشنبه هفته آينده 4 جلسه تمرين در محل کمپ تيم‌هاي ملي خواهد داشت و عصر روز چهارشنبه عازم اردن خواهد شد. روز پنج شنبه نيز يک جلسه تمرين در امان برگزار مي شود تا تيم کشورمان خود را براي انجام نخستين بازي برابر بحرين در روز جمعه دوم مهرماه آماده نمايد.

eliza

متخصص بخش
هواداران استقلال در بازي با سايپا گلباران مي‌شوند

کانون هواداران باشگاه استقلال تصميم دارد در ديدار روز جمعه اين تيم مقابل سايپا به اجراي برنامه‌هاي فرهنگي بپردازد.

00002529.jpg
سعادتي مسئول کانون هواداران باشگاه استقلال در اين باره گفت: صبح امروز به مناسبت گراميداشت هفته دفاع مقدس جلسه‌اي را در بسيج سپاه برگزار کرديم. در اين جلسه مقرر شد در ديدار استقلال و سايپا يک بالگرد در ساعات پاياني روز تماشاگران استقلال را گلباران کند.
وي افزود: قرار است مثل بازي با سپاهان ايستگاه‌هاي صلواتي و سيستم صوتي ورزشگاه تقويت شود و برنامه‌هاي شاد و مفرحي در بين دو نيمه به اجرا درآيد. همچنين در بين دو نيمه از خانواده شهدا و جانبازان تجليل و جايگاه کوچکي براي خواندن فاتحه براي روح شهداي از دست رفته احداث مي‌شود.
سعادتي در خصوص اينکه کانون هواداران باشگاه استقلال در بازي با مس چه برنامه‌هاي را انجام داده بود عنوان کرد: به دليل اينکه قصد داشتيم مديريت هزينه انجام دهيم هيچ تماشاگري را به کرمان نفرستاديم و اينکه گفته مي‌شود اتوبوس به کرمان اعزام کرديم کذب است. متاسفانه در اين مسابقه عليه برخي از بازيکنان هتاکي و بي احترامي شد که اميدواريم با مسائل فرهنگي که در فوتبال بايد روي آن هزينه کرد شاهد چنين اتفاقاتي نباشيم.

eliza

متخصص بخش
استقلال همچنان رکوردار بیشترین تماشاگر در آسیا

استقلال تهران با 64 هزار و 840 تماشاگر در دیدار با الاهلی همچنان رکوردار بیشترین تماشاگر در آسیاست.

تیم الهلال عربستان در بازی چهارشنبه شب لیگ قهرمانان آسیا رکورد تماشاگران دیدارهای قبلی خود را شکست اما همچنان از حیث تعداد تماشاگر در یک بازی پایین‌تر از استقلال تهران قرار دارد.
الهلال که در ریاض 3 برصفر الغرافه را شکست داد، توانست 53 هزار و 241 نفر را به ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض بیاورد.
تا اینجای لیگ قهرمانان آسیا سال 2010 استقلال تهران با 64 هزار و 840 تماشاگر در بازی با الاهلی عربستان سعودی بیشترین تماشاگر در این فصل را به ثبت رسانده است.

در مجموع چهار بازی مرحله رفت یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان که چهارشنبه شب برگزار شد، 76 هزار و 643 نفر به استادیوم‌ها آمدند و در هر بازی بطور متوسط 25/3 گل به ثمر رسید.

eliza

متخصص بخش
برهاني اگر 7 گل ديگر به ثمر برساند عنوان بهترين گلزن تاريخ ليگ را از آن خود خواهد كرد

گل ـ آرش برهاني مهاجم استقلال براي تبديل شدن به بهترين گلزن تاريخ ليگ احتياج به زدن 7 گل ديگر دارد. در فوتبال ايران برهاني را به عنوان يك مهاجم گل نزن مي‌شناسند و اتفاقا اين بازيكن در بازي مقابل سايپا چند موقعيت گل را از دست داد ولي يكبار موفق به گلزني شد.

eliza

متخصص بخش
برهانى: هیچ کس به اندازه من از گل نزدن برهانى ضرر نکرده است!

آرش برهانى در بازى مقابل سایپا موقعیت هاى زیادى را از دست داد تا فردوسى پور او را گل نزن ترین مهاجم لیگ لقب دهند. او از ابتداى لیگ انتقادات زیادى را متوجه خود دیده اما خودش معتقد است عملکرد بدى نداشت و طى حضور در ۴ بازى، ۳ گل به ثمر رسانده است. آقاى گل ۲ فصل پیش رقابت هاى لیگ، امسال اما کار سخت ترى پیش رو خواهد داشت چون مجیدى و میداودى آماده، مهمترین رقباى او براى حضور در ترکیب ثابت هستند. اینکه چرا آقاى گل ۲ فصل گذشته هنوز نتوانسته انتظارات را برآورده کند و از او به عنوان مهاجم ناموفق یاد مى شود موضوعى است که در خصوص آن با آرش برهانى همکلام شدیم.
• یکى از مسائلى که خصوصاً بعد از بازى با سایپا، ذهن اکثریت هواداران را مشغول کرد از دست دادن موقعیت هاى صد در صد گل توسط تو بود. در این خصوص صحبت کن.
- من همیشه تلاش مى کنم تا در کارهاى هجومى تیمم حضور داشته باشم و بهترین جایگیرى ها را داشته باشم. به شخصه خودم هم دوست ندارم که موقعیت هاى مهمى که نصیبم مى شود را از دست بدهم اما در این میان بیشترین کسى هم که بابت از دست دادن این فرصت ها اذیت مى شود خودم هستم. من هیچ گاه کم کارى نمى کنم چون دوست ندارم بعد از بازى دچار عذاب وجدان شوم.
• برهانى در زمان قلعه نویى آقاى گل لیگ شد اما بعد از رفتن قلعه نویى دیگر نتوانست موفقیت هاى آن فصل را تکرار کند. این روند در زمان ناصر حجازى هم تکرار نشده. فکر مى کنى علت اصلى این موضوع چیست؟
- من در زمان قلعه نویى هم موقعیت خراب مى کردم اما چون آن زمان خوب گل مى زدم کسى این ایرادها را نمى گرفت. در سال حضور ناصرخان حجازى هم بهترین گلزن استقلال شدم. من نوک پیکان تیم بازى مى کنم و فکر نمى کنم این همه انتقادى که از عملکردم مى شود درست باشد.
• فکر مى کنى عملکرد خوبى دارى؟
- به نظر خودم الان هم موفق هستم. من در این فصل ۴ بازى براى استقلال به میدان رفته ام و ۳گل زده ام. پس با این آمار نمى توانم ناموفق باشم. آمار، عامل تعیین موفقیت یا عدم موفقیت یک مهاجم است و به نظر خودم با این آمارى که دارم عملکرد بدى نداشته ام.
• با این حال خراب کردن این همه موقعیت باعث شده تا انتقادات زیادى به عملکرد تو وارد شود!
- خب من همیشه سعى مى کنم از موقعیتى که نصیبم مى شود به بهترین شکل ممکن استفاده کنم. متاسفانه هیچ گاه آن شرایطى که من براى تصاحب توپ دارم لحاظ نمى شود و همیشه همه قسمت خالى لیوان را مى بینند. اینکه من در چه شرایطى صاحب توپ مى شوم و نحوه استفاده از آن را هیچ کس نمى بیند و همه به ضربه آخرى که مى زنم دقت مى کنند. چه خوب بود که آنهایى که انتقاد مى کنند و به من لطف دارند نیمه پر لیوان را هم بینند.
• خراب کردن ۳ موقعیت صد در صد طى چند دقیقه به نظرت چه توجیهى مى تواند داشته باشد؟
- من دنبال توجیه نیستم چون همیشه در این موقعیت ها بوده ام.
کارشناسان فوتبال من را به خوبى مى شناسند و همه دیدند در حالى که ۳ موقعیت را خراب کردم اما باز هم هواداران تشویقم کردند.
• به نظر مظلومى حمایت خوبى از تو در بازى مقابل سایپا داشت و اعتماد او باعث شد تا اجازه حضور بیشتر و گلزنى در این بازى را پیدا کنى.
اول از همه خوشحالم که شرمنده هواداران نشدم. من همیشه سعى مى کنم صحبت هاى مظلومى را به خوبى در زمین پیاده کنم. مظلومى نگاهش به فوتبال من مثل عامه مردم نیست و صحبت هاى او نقش بسیار زیادى در فوتبالم دارد و به من کمک مى کند. خدا را شکر که توانستم در پایان جواب اعتماد او را بدهم و در این بازى گلزنى کنم.
• تمرین خاصى هم براى این مشکلت انجام مى دهى؟
- من همیشه سعى مى کنم حتى در تمرینات بیشتر از سایرین تلاش کنم. من در تمرینات هم مشابه این اتفاقات را دارم اما نمى دانم چرا همه تنها لحظه آخر را مى بینند و حضورى که در جریان بازى و موقعیت سازى و عملکرد مفید دارم را کسى نمى بیند.
• البته بسیارى هم معتقدند آرش برهانى تمرکز ندارد و عجله او براى گلزنى باعث مى شود تا موقعیت ها را یکى پس از دیگرى از دست بدهد.
- نه با این موضوع که تمرکز ندارم موافق نیستم چون اگر تمرکز نداشتم حتى نمى توانستم در موقعیت گل قرار بگیرم. قبول دارم که شاید در زدن ضربات آخر یک ذره بى دقت هستم اما این موضوع هم به هیچ عنوان عمدى نیست و همانطور هم که قبلاً گفتم هیچ کس به اندازه من از این عدم موفقیت ناراحت نمى شود. اگر من آن ۳ موقعیت را از دست نمى دادم شاید حتى تیم گل هم نمى خورد.
• یعنى فکر مى کنى گل خوردن تیم تقصیر تو بود؟
- همان موقعیت هایى که من از دست دادم باعث شد گل بخوریم و کل تیم تمرکزش را از دست بدهد. شاید اگر من آن موقعیت ها را گل مى کردم دفاع تیم، روحیه اش حفظ مى شد و ما گلى در این بازى دریافت نمى کردیم.
• عملکرد تو در این بازى و از دست دادن موقعیت ها حتى باعث شد تا فردوسى پور هم نسبت به عملکردت با طعنه صحبت هایى انجام دهد.
- من هیچ گاه از صحبت هاى دیگران ناراحت نمى شوم. فردوسى پور همیشه به من لطف دارد و اگر هم چیزى گفته باعث ناراحتى من نمى شود.
• بسیارى معتقدند ترس از رقابت براى حضور در ترکیب در کنار ۲ مهاجم آماده یعنى میداودى و مجیدى باعث مى شود که تو چندان موفق عمل نکنى.
- نه اینطور نیست. ما وقتى مى توانیم استقلال واقعى شویم که از ۳ مهاجم استفاده کنیم. قدرت تهاجمى استقلال امسال بسیار زیاد است ضمن اینکه عملکرد بسیار خوبى نیز تا این مقطع از فصل داشته است. با اینحال فکر مى کنم رقابت براى حضور در میدان هیچ گاه باعث عدم موفقیت یک بازیکن نخواهد شد.

user_offline.gif

eliza

متخصص بخش
ميداودي:بازي پرسپوليس براي من اهميت بيشتري دارد

مهاجم شش گله استقلال که در بازي مقابل سايپا نتوانست گلي به ثمر برساند،گفت:حضور در بازي مقابل پرسپوليس براي من اهميت بيشتري دارد.

ميلاد ميداودي گفت:خوشحالم که در اين مسابقه به ميدان برگشتم هر چند نتوانستم گل بزنم اما گل زني بازيکنان استقلال مهمتر بود.
ميداودي،تصريح کرد:استقلال آنقدر بازيکن دارد که نبود من به تيم صدمه اي وارد نکند.
وي،در پايان خاطرنشان کرد:من نيز از تصميم عجيب فرهاد مجيدي به خاطر کناره گيري از تيم ملي تعجب کردم و به هر حال او چنين تصميمي را گرفته اما من نشان مي دهم که هيچ مشکلي ندارم و اين موقعيت را از دست نمي

eliza

متخصص بخش
فتح‌الله‌زاده و حجازي در اردوي كردان حضور يافتند

سرپرست و رئيس کميته فني باشگاه استقلال امروز در محل اردوي اين تيم در کردان حضور پيدا کردند.
00016335.jpg
ا توجه به تعطيلي ليگ و به دليل حضور تيم ملي در مسابقات غرب آسيا کادرفني استقلال به منظور آمادگي بهتر بازيکنان مقدمات برگزاري اردوي يک هفته اي در کردان کرج را فراهم کرده است.
آبي پوشان از روز گذشته اردوي خود را در اين منطقه آغاز کرده اند. صبح امروز علي فتح الله زاده و ناصر حجازي در محل اردوي استقلال حاضر شدند و تا پايان امروز نيز در کنار بازيکنان حاضر خواهند بود.
پيش از اين باشگاه استقلال قصد داشت اين اردو را در ترکيه برگزار کند که به دليل حضور ملي پوشان اين تيم در مسابقات غرب آسيا از رفتن به ترکيه منصرف شد.

eliza

متخصص بخش
اخبار كوتاه استقلال از اردوي كردان

بازيکنان تيم استقلال از غيبت و اخراج برهاني در اردوي کردان متعجب شده‌اند.
00017025.jpg
در حالي که استقلال از روز گذشته در اردوي کردان حاضر شده اما چند بازيکن اين تيم در اين اردو حاضر نيستند. غيبت آرش برهاني و خبر اخراج اين بازيکن باعث تعجب بازيکنان استقلال شد. آنها در تماس هاي مختلف پيگير اين خبر بودند. علاوه بر برهاني، مجتبي جباري در کردان حاضر نيست و به فيزيوتراپي پرداخت. اين بازيکن عصر امروز به ديگر بازيکنان اضافه مي شود.

*محسن يوسفي از ديگر غايبان اردوي استقلال است. اين بازيکن روز گذشته تحت عمل جراحي قرار گرفت.

*در طول برگزاري اردوي کردان بازيکنان طبق برنامه ريزي گروه پزشکي تغذيه مي کنند. اين برنامه در اردوي ابتداي فصل نيز اجرا شد.

* برنامه تمريني آبي پوشان در اين يک هفته روزي 2 جلسه تمرين خواهد بود و تنها يک روز، تمرين يک نوبته خواهند داشت.

eliza

متخصص بخش
فتح الله زاده: مقابل زياده خواهي برهاني ايستادم
سرپرست باشگاه استقلال درباره اخراج موقت برهاني از استقلال گفت: تابع نظم و قانون هستم و مقابل زياده‌خواهي برهاني ايستادم.

00014489.jpg
علی فتح الله زاده گفت: این بازیکن فکر می کرد چون برای بازی با صبای قم میلاد میداودی سه اخطاره و اسماعیل شریفات هم مصدوم است تیم به او نیاز دارد و می تواند از قوانین سرپیچی کند.
وی ادامه داد: برهانی تصور می کرد ما نسبت به این کار او چشم پوشی می کنیم به همین دلیل اعلام کرده که چون باید مبلغ بیشتری از چکش پاس شود به همین بهانه در اردو حاضر نشده است.
سرپرست باشگاه استقلال گفت: به برهانی 50 درصد قراردادش را پرداخت کردیم. من مقابل زیاده خواهی بازیکنان ایستادگی می کنم. کادرفنی هم از من خواست تا با او برخورد کنیم و باشگاه هم به شدت با وی برخورد خواهد کرد.
فتح الله زاده درباره مجازات برهانی نیز گفت: او بین 10 تا 25 میلیون جریمه نقدی خواهد شد.
وی ادامه داد: برهانی دیشب هم می خواست به اردو بازگردد که آقای مظلومی اجازه حضور وی را نداد و من هم تایید کردم.
سرپرست باشگاه استقلال تصریح کرد: برهانی زمانی می تواند به اردو بازگردد که کادرفنی بخواهد و به ازای هر روز نبودش در تمرین جریمه خواهد شد.

eliza

متخصص بخش
محسن يوسفي: دو ماه نمي توانم براي استقلال بازي كنم

هافبک مصدوم استقلال از دوري دو ماهه خود از ميادين فوتبال و عدم همراهي تيم استقلال در اين مدت خبر داد.

00015880.jpg

محسن يوسفي گفت: چند هفته به دليل مصدوميت از ميادين و تمرينات تيم دور و مشغول فيزيوتراپي بودم که سرانجام روز پنج شنبه هفته گذشته کشاله آسيب ديده را جراحي کردم.
وي با اشاره به دوري دو ماهه اش از ميادين فوتبال تاکيد کرد: با توجه به توصيه پزشکان، رسيدن به بهبودي کامل براي بازگشت به تمرينات تيم حدود دو ماه فرصت مي خواهد و بايد به استراحت بپردازم.
هافبک استقلال با اشاره به از دست دادن بازي مقابل پرسپوليس يادآور شد: نه تنها بازي با پرسپوليس که تعدادي از ديگر بازي هاي تيم را هم در چند هفته آينده از دست مي دهم و اميدوارم که تيم استقلال بتواند در اين بازي ها به خصوص در شهرآورد موفق عمل کند.
يوسفي در پايان درباره احتمال فسخ قرارداد يا خارج کردن اسمش از فهرست بازيکنان گفت: مسئولان باشگاه در گفتگو هايي تاکيد کردند که به هيچ عنوان تصميمي مبني بر خروج نام من از فهرست بازيکنان تيم ندارند و همان طور که گفتم پس از دو ماه مجددا در خدمت تيم خواهم بود.

eliza

متخصص بخش
بازگشت کوشکي به تمرينات استقلال
مدافع تيم فوتبال استقلال پس از جريمه از سوي باشگاه به تمرينات بازگشت.

00002684.jpg

بیژن کوشکی که در مصاحبه ای به شرایط بازی در فوتبال ایران انتقاداتی کرده بود در کمیته انضباطی باشگاه استقلال حاضر شد و این مصاحبه را تکذیب کرد.
باشگاه استقلال چون برای اولین بار بود که از کوشکی چنین مصاحبه ای منتشر شده بود وی را فقط جریمه مالی کرد و این بازیکن از دیروز در تمرینات آبی پوشان حاضر شد.

eliza

متخصص بخش
پورحيدري: جباري از فردا به تمرينات استقلال اضافه مي شود
سرپرست باشگاه استقلال گفت: مجتبي جباري از فردا به اردوي ما در کردان کرج اضافه مي شود و همراه ساير بازيکنان تمرين مي کند.
00014819.jpg

‌منصور پورحيدري گفت: متاسفانه مجتبي جباري به دليل تورم در ناحيه زانوي خود که پيش از اين آن را جراحي کرده بود، نتوانست ما را در تمرينات کردان همراهي کند و تصور مي کنم از فردا - يکشنبه - به جمع بازيکنان اضافه شود.
وي ادامه داد: تمرينات ما در کمپ کردان کرج طبق برنامه هاي کادر فني دنبال مي شود و بجز غيبت ملي پوشان و دو مصدوم هيچ مشکل خاص ديگري در تيم ما وجود ندارد.
سرپرست تيم استقلال تاکيد کرد: از روز پنج شنبه بعد از ظهر تمريناتمان را در کردان کرج آغاز کرده ايم و با توجه به زمان بندي انجام شده اين تمرينات تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.
پورحيدري همچنين در مورد حضور مجدد برهاني در تمرينات استقلال افزود: با توجه به اينکه برهاني بدون اجازه در تمرينات هفته گذشته حاضر نشد با درخواست کادر فني جريمه شد و از روز گذشته به ساير آبي پوشان پيوست تا تمرينات خود را دنبال کند.
وي خاطرنشان کرد: درجريان خواست هاي برهاني از مديريت باشگاه و صحبت هاي فتح الله زاده در اين مورد نيستم اما از نظر کادر فني اين بازيکن بايد بهاي غيبت در تمرينات تيم را بدون اجازه با جريمه مالي بپردازد.
سرپرست سابق تيم ملي فوتبال ايران در ادامه صحبت هايش در مورد بازي ايران مقابل بحرين گفت: متاسفانه به دليل حضور در تمرينات ، نتوانستم اين بازي را تماشا کنم اما نتيجه نشان مي دهد که ايران کاملا از حريف خود برتر بوده است.
پورحيدري در پايان گفت: چند سال برابر تيم بحرين نتايج مناسبي کسب نمي کرديم و براي پيروزي مقابل اين حريف به مشکل خورده بوديم. خوشبختانه شکست بحرين در بازي روز گذشته ما را از اين وضعيت روحي بيرون برد و اميدوارم کسب نتايج بهتر زمينه ساز موفقيت در جام ملت هاي آسيا شود.

eliza

متخصص بخش
اخبار كوتاه استقلال از اردوي كردان

بازيکن استقلال به دليل مصدوميت با اجازه مربيان محل اردوي اين تيم را ترک کرد.
00020188.jpg

تيم استقلال که دومين روز اردوي خود در دهکده ورزشي کردان را سپري مي کند با مشکل آسيب ديدگي بازيکنانش مواجه شده است. علاوه بر دوسانتوس و محسن يوسفي که با مصدوميت مواجه هستند اسماعيل شريفات بازيکن جديد اين تيم نيز از ناحيه کشاله ران دچار آسيب ديدگي شده و روز گذشته براي مراحل درمان از مربيان استقلال اجازه گرفت و اردو را ترک کرد. البته اين بازيکن امروز پس از انجام فيزيوتراپي به کردان باز مي گردد.
*مجتبي جباري که قرار بود روز گذشته به جمع ديگر بازيکنان اضافه شود در تماس با مربيان اعلام کرد تا روز دوشنبه بايد به فيزيوتراپي بپردازد و از همين رو تا دو روز ديگر در تمرينات استقلال غايب خواهد بود.
* پرويز مظلومي و فرهاد مجيدي شب گذشته اردوي استقلال را ترک کردند.اين 2 نفر براي انجام امور شخصي راهي منازل خود شده و صبح امروز به اردو بازگشتند.
*تيم استقلال در غياب بازيکنان ملي پوش و مصدوم خود در سالن وزنه دهکده ورزشي کردان به تمرينات بدنسازي پرداخت و بازيکنان پس از پايان تمرين صبح بازيکنان راهي استخر و سونا شدند.
* محور اصلي صحبت بازيکنان در سالن وزنه پيرامون بازي ديروز تيم ملي بود.
* آبي پوشان عصر امروز تمرين تاکتيکي خواهند داشت.

eliza

متخصص بخش
برهاني جريمه نقدي شد

باشگاه استقلال مهاجم خاطي خود را با جريمه نقدي روبرو کرد.
00001542.jpg
مسئولان باشگاه استقلال که پيش از اين اعلام کرده بودند آرش برهاني را به دليل عدم حضور در اردوي کردان با جريمه نقدي روبرو مي کنند، امروز رسما اين مهاجم را جريمه کردند. مسئولان باشگاه استقلال از آنجا که نمي خواستند مبلغ جريمه برهاني رسانه اي شود رقم دقيق آن را اعلام نکردند.
فتح الله زاده پيش از اين اعلام کرده بود اين بازيکن را از بين 10 الي 25 ميليون جريمه مي کند.
برهاني قرار بود امروز در محل باشگاه حاضر شود اما مسئولان اين تيم براي برهم نخوردن نظم اردوي کردان به وي اعلام کردند لازم به حضور در باشگاه نيست و به صورت تلفني مبلغ جريمه به وي اعلام شد.

eliza

متخصص بخش

2ff27a5d-9651-49fd-8e49-f14d9b46476b.jpg

تبريك به دستكش طلايي استقلال
تبريك روابط‌عمومي باشگاه استقلال به وحيد طالب‌لو.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌وحيد طالب‌لو، دروازه‌بان ارزشمند تيم فوتبال استقلال به جرگه متأهلين پيوست. روابط‌عمومي باشگاه استقلال اين وصلت فرخنده را به وي و همسر محترمه ايشان تبريك عرض نموده و از درگاه خداوند منان آرزوي بهروزي در تمامي ادوار زندگي را خواستار است.

eliza

متخصص بخش
fe700b42-dbad-4b73-803b-93b0b8f8152d.jpg

پيگيري تمرينات استقلال
تمرينات تيم فوتبال استقلال امروز بعدازظهر پيگيري مي‌شود.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، تمرينات تيم فوتبال استقلال امروز در نوبت صبح و بعدازظهر پيگيري مي‌شود. شايان ذكر است تمرينات بعدازظهر از ساعت 16 و 30 دقيقه در ورزشگاه صنايع دفاع آغاز خواهد شد كه حضور براي عموم بلامانع خواهد بود.

eliza

متخصص بخش
5573950b-519c-4835-823b-fd911cd38237.jpg

رجبي: در آينده نزديك صاحب بهترين پشتوانه‌ها مي‌شويم
مديرآكادمي باشگاه استقلال، از آخرين وضعيت تيم‌هاي پايه استقلال مي‌گويد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌رضارجبي مديرآكادمي باشگاه استقلال گفت: در مجموع شرايط تيم‌هاي پايه استقلال مطلوب و اميدوار كننده است. در رده اميدها تا به امروز حتي با يك تيم اميد هم بازي نكرده‌ايم و سعي كرده‌ايم با مسابقه دادن با تيم‌هاي بزرگ سال آنها را با شرايط سخت هماهنگ كنيم. آخرين بازي دوستانه اميدها مربوط به مسابقات چهارجانبه در كردان كرج بود كه با اقتدار به قهرماني رسيدند.

وي ادامه داد: جوانان استقلال پس از اردوي اردبيل تمرينات خود را پيگيري مي‌كنند و با انجام بازي‌هاي تداركاتي خود را براي مسابقه روز جمعه در زمين پيكان آماده مي‌كنند. نگاه ما بيشتر روي جوانان است تا در سه سال آينده بتوانيم بهترين پشتوانه‌ها راداشته باشيم.

رجبي در انتها گفت: تيم نوجوانان استقلال ديروز در اولين بازي رسمي خود موفق شد تيم پاراگ را با نتيجه دو بر يك مغلوب كند. تيم نوجوانان استقلال در آينده حرف‌هاي بسياري براي گفتن خواهد داشت هرچند نظر باشگاه و شخص آقاي فتح‌اله‌زاده هم صرف نتيجه‌گرايي نيست و مطمئن هستم در آينده باشگاه استقلال صاحب بهترين پشتوانه‌ها خواهد شد.

eliza

متخصص بخش
جباری به تمرین استقلال بازگشت/ آبی پوشان به دنبال حریف تدارکاتی

مجتبی جباری، هافبک تاثیرگذار تیم استقلال پس از 15 روز غیبت از امروز مراحل آماده سازی خود را در جمع آبی پوشان از سرگرفت. به گزارش خبرنگار مهر، بی شک مهمترین اتفاق تمرین عصر شنبه استقلال که از ساعت 16:30 در زمین چمن ورزشگاه صنایع دفاع آغاز شد، بازگشت مجتبی جباری به جمع هم تیمی‌هایش بود.
او که به علت مصدومیت 15 روز در تمرینات تیم استقلال شرکت نکرده بود، با پشت سرگذاشتن دوران نقاهت از امروز به جمع آبی پوشان پیوست. جباری جدا از سایر بازیکنان نزدیک به 20 دقیقه دور زمین دوید و پس از آن محل تمرین آبی پوشان را ترک کرد.
تیم فوتبال استقلال که به تازگی اردوی آماده سازی کردان کرج را پشت سر گذاشته است، قصد دارد تا پیش از برگزاری دیدارهای هفته دهم لیگ برتر یک بازی تدارکاتی را مقابل حریفی لیگ برتری یا دسته اولی برگزار کند.
در صورتی که حریف تدارکاتی مناسبی برای دیدار با استقلال اعلام آمادگی کند، آبی پوشان روز دوشنبه هفته جاری در ورزشگاه صنایع دفاع مقابل این تیم صف آرایی خواهند کرد.
تمرین عصر شنبه استقلال در غیاب بهتاش فریبا و چند بازیکن این تیم برگزار شد. علاوه بر بازیکنان ملی پوش (ایمان مبعلی، حنیف عمران‌زاده، میلاد میداودی و فرزاد آشوبی) فرهاد مجیدی، مهرشاد مومنی، هادی شکوری و محسن یوسفی نیز به علت آسیب دیدگی غایب بودند.
یعقوب کریمی، بازیکن جوان تیم فوتبال استقلال نیز به علت همراهی تیم فوتبال جوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا در تمرین امروز آبی پوشان شرکت نداشت.
بخش عمده تمرین امروز تیم فوتبال استقلال که یک ساعت و 30 دقیقه به طول انجامید، به بازی دستگرمی دورن تیمی اختصاص داشت. بازیکنان پس از دویدن دور زمین و انجام حرکات کششی و نرمش به دو تیم آبی و صورتی تقسیم شدند و به بازی فوتبال پرداختند. مظلومی در حین این بازی نکات لازم را به بازیکنان دو تیم گوشزد می کرد.
خبر دیگر از تیم استقلال به درگذشت یکی از لیدرهای هواداران این تیم مربوط می شود. داود جورابلو که طی چند سال گذشته از لیدرهای هواداران استقلال بود عصر امروز در بیمارستان بعثت تهران درگذشت. او صبح امروز در حادثه تصادف دچار مرگ مغزی شد و عصر امروز دار فانی را وداع گفت.
تیم فوتبال استقلال در هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به مصاف تیم صبای قم می رود

خانمی

کاربر ويژه
مظلومی :فتح الله زاده قادر حسن را از چنگ قطریها بیرون کشید

IMAGE633469743235156250.jpg

طی هفته گذشته ،یکی از روزنامه های ورزشی سعی وافری برای به حاشیه بردن استقلال به خرج داد .آنها حتی از قول ناصر حجازی مطالبی را منعکس کردند که اسطوره باشگاه استقلال در واکنش به این اقدامات اعلام کرد ،که دیگر مصاحبه نمی کند!

آخرین حرکت این دشمنان استقلال در ایجاد حاشیه، حرفهایی بود که از قول سرمربی آبی پوشان انعکاس یافت و نوشته شد که پرویز مظلومی با بازیکن پیشنهادی حجازی مخالف است!با مظلومی در مورد مسائل مطرح شده در روزنامه 90

گفت و گوی کوتاهی انجام دادیم وی به سایت رسمی باشگاه استقلال گفت:

واقعاًتعجب می کنم که مسائلی اینگونه مطرح می شود.البته این بار اول نیست که برخی از دوستان ظاهراً چندان از موفقیتهای استقلال خوشحال نیستند

و به اشکال مختلف سعی دارند برای ما حاشیه درست کنند . من قبلاًهم به این موضوع اشاره کرده ام که ما اینجا در باشگاه استقلال در مورد جذب بازیکن حرفهایمان را زده ایم ، نه امروز که اول فصل با هم در این موارد به نتیجه رسیده ایم و پس از آن

هم در موارد بعدی جزئیات را با هم مرور کرده ایم و هیچ اختلاف نظری در این زمینه نداریم.مظلومی افزود:متاسفم که عده ای آشکارا از موفقیت تیم مردمی استقلال ناراحتند و حاضرند برای نشان دادن ایده های خود ،به هر وسیله ای

متوسل شوند و اگر نه در این باشگاه نسبت به آنچه که در ابتدای فصل به ما تحویل داده شد و همه کارشناسان نگران آینده آن استقلال بودند ،امروز وضعیت بسیار خوبی داریم و نتایج خوبی گرفته ایم و قدمهای مثبتی برداشته ایم که متاسفانه

دوستان نمی بینند چون دوست ندارند.

در مورد بازیکن پیشنهادی حجازی باید بگویم که قادر حسن بازیکن بسیار خوبی است من سی دی های او را دیده ام.آقای فتح الله زاده این بازیکن را از چنگ قطریها بیرون کشیده است ، البته بازیکنان خارجی در فوتبال ایران باید در ابتدا کمی آبدیده

شوند و بعد راندمان واقعیشان را به نمایش بگذارند.مظلومی در پایان گفت: ناصر خان بزرگ ما است و ما هیچ مشکلی با هم نداریم ، من این بازیکن را پسندیده ام و امیدوارم در فوتبال ایران موفق شود.

بالا