کنگره «پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا»، 30 بهمن ماه امسال به همت مرکز آموزش، مشاوره و خدمات رسانی از مزرعه تا غذا (Foodful) و با همکاری سازمان جهانی ایمنی غذا، وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، «تجزیه، تحلیل و ارزیابی خطر»، «روشهای بسته بندی، نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی»، «باقیمانده های دارویی و شیمیایی مواد غذایی و راههای تشخیص»، «بیماری ها و مسمومیتهای منتقله از راه آب و غذا به انسان»، «نقش طراحی کارخانجات مواد غذایی»، «غذاهای ارگانیک و سالم»، «نقش بهداشت محیط و فردی در سلامت غذا»، «فناوری نوین در تولید و نگهداری» و «نقش استانداردها و سیستم های مدیریت سلامت و ایمنی مواد غذایی» از جمله محورهای این کنگره محسوب میشوند.
بر اساس اعلام دبیرخانه کنگره، 20 دی ماه امسال آخرین مهلت ارسال مقاله به کنگره خواهد بود.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله به نشانی اینترنتی www.sfood.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 5-66576923-021 تماس بگیرند.
دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱
به گزارش سرویس علمی ایسنا، «تجزیه، تحلیل و ارزیابی خطر»، «روشهای بسته بندی، نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی»، «باقیمانده های دارویی و شیمیایی مواد غذایی و راههای تشخیص»، «بیماری ها و مسمومیتهای منتقله از راه آب و غذا به انسان»، «نقش طراحی کارخانجات مواد غذایی»، «غذاهای ارگانیک و سالم»، «نقش بهداشت محیط و فردی در سلامت غذا»، «فناوری نوین در تولید و نگهداری» و «نقش استانداردها و سیستم های مدیریت سلامت و ایمنی مواد غذایی» از جمله محورهای این کنگره محسوب میشوند.
بر اساس اعلام دبیرخانه کنگره، 20 دی ماه امسال آخرین مهلت ارسال مقاله به کنگره خواهد بود.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله به نشانی اینترنتی www.sfood.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 5-66576923-021 تماس بگیرند.
دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱