• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آرسنال به يوفا درخواست تجديد نظر نمي دهد

ahmadfononi

معاونت انجمن
توپچي ها نسبت به حکم محروميت مربي و ستاره فرانسوي تيمشان درخواست تجديد نظر نمي دهند.


آرسن ونگر و سمیر نصری، مربی و ستاره فرانسوی آرسنال از سوی یوفا، برای یک جلسه از همراهی تیمشان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا محروم شده اند و این طور به نظر می رسد که سران آرسنال تصمیمی برای ارائه درخواست تجدید نظر نسبت به این حکم ندارند.

علاوه بر این جریمه ای 10 هزار یورویی نیز برای ونگر در نظر گرفته شده است. مربی و بازیکن فرانسوی آرسنال به خاطر رفتارنادرست با ماسیمو بوساکا، داور سوئیسی مسابقه بارسا- آرسنال،با این محرومیت مواجه شدند. در پایان این مسابقه بود که آرسنال از گردونه رقابتها حذف شد.

کارت زرد دومی که ماسیمو بوساکا به روبین فان پرسی نشان داد و منجر به اخراج ستاره هلندی آرسنال شد، دلیل اصلی اعتراضات توپچی ها بود.فان پرسی ثانیه ای پس از آنکه داور اعلام آفساید کرده بود، به توپ ضربه زد. توپچی ها نیمه دوم بازی را ده نفره بازی کردند و با نتیجه 1-3 مغلوب شدند.پیش از ونگر تاکید کرده بود که نسبت به محرومیتش اعتراض خواهد کرد ولی سران آرسنال تصمیم گرفتند تا نسبت به این حکم درخواست تجدید نظر ندهند.
 
بالا