• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آرسن ونگر: شکست در فينال جام اتحاديه آغاز ناکامي هاي ما بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي آرسنال گفت شکست تعجب برانگيز در فينال جام اتحاديه مقابل بيرمنگام، آغاز ناکامي هاي تيمش در اين فصل بود.
00020221.jpg

توپچی ها پیش از شکست 2-1 مقابل بیرمنگام در فینال جام اتحادیه می توانستند در 4 جام مختلف به قهرمانی برسند اما بعد از این شکست همه جام ها را از دست دادند.
آنها در چمپیونزلیگ مقابل بارسلونا شکست خوردند و حذف شدند و در جام حذفی نیز مغلوب منچستریونایتد شدند.
اکنون آنها در لیگ برتر هم با منچستریونایتد 9 امتیاز فاصله دارند و حتی ممکن است مکان دوم جدول را نیز در نهایت به چلسی واگذار کنند.
ونگر گفت: من احساس می کنم تیم در دو ماه اخیر مشکلات زیادی داشت. از زمانی که در فینال جام اتحادیه مقابل بیرمنگام شکست خوردیم، همه چیز علیه ما شد. وقتی در همه جام ها حضور داشتیم، تیم خیلی خوب می جنگید. من احساس می کنم بعد از جام اتحادیه، باید به همان روند ادامه می دادیم. اما بعد از آن شکست ما اندکی از اعتماد به نفس مان را از دست دادیم. این باعث ناامیدی بازیکنان شد زیرا شما می دانید همه چیز علیه شما پیش می رود.
پیش از شکست هفته گذشته آرسنال مقابل بولتون، توپچی ها 16 بازی بود که نباخته بودند اما با این وجود تساوی های متعدد باعث از دست رفتن امتیازات زیادی شد اما ونگر معتقد است تیمش شایسته قهرمانی در لیگ برتر را داشت.

بالا