ahmadfononi
معاونت انجمن
ستاره بايرن مونيخ گفته نميتواند به ليگ اروپاي فصل بعد فکر کند.
آرین روبن، ستاره بایرن مونیخ فاش کرده که نمیتواند تصور کند تیمش فصل بعد را در لیگ اروپا بگذراند. او گفته این لیگ برای او معنایی ندارد.
آنها در جدول بوندسلیگا چهارم هستند و دو امتیاز با هانوفر، تیم سوم فاصله دارند.
بایرن باید حداقل دوم شود تا بتواند به مرحله گروهی لیگ قهرمانان برسد و سوم شدن آنها را به پلیآف لیگ قهرمانان میرساند.
او گفته است: «نمی توانم تصور کنم که فصل بعد را در لیگ اروپا میگذرانم. این بدترین چیزی است که میتواند اتفاق بیفتد. همان بهتر که اصلا در لیگ اروپا بازی نکنیم. حتی اگر قهرمان شویم هم برای من هیچ معنایی ندارد.
این آن قهرمانیای نیست که بخواهم. این بازیها استانداردی که من میخواهم را ندارد.»
روبن سپس گفت که از حضور در بایرن خوشحال است و مطمئن است آنها به لیگ قهرمانان میرسند: «در بایرن احساس خیلی خوبی دارم و مطمئنم که شایستگی رسیدن به لیگ قهرمانان را داریم.»
آنها در جدول بوندسلیگا چهارم هستند و دو امتیاز با هانوفر، تیم سوم فاصله دارند.
بایرن باید حداقل دوم شود تا بتواند به مرحله گروهی لیگ قهرمانان برسد و سوم شدن آنها را به پلیآف لیگ قهرمانان میرساند.
او گفته است: «نمی توانم تصور کنم که فصل بعد را در لیگ اروپا میگذرانم. این بدترین چیزی است که میتواند اتفاق بیفتد. همان بهتر که اصلا در لیگ اروپا بازی نکنیم. حتی اگر قهرمان شویم هم برای من هیچ معنایی ندارد.
این آن قهرمانیای نیست که بخواهم. این بازیها استانداردی که من میخواهم را ندارد.»
روبن سپس گفت که از حضور در بایرن خوشحال است و مطمئن است آنها به لیگ قهرمانان میرسند: «در بایرن احساس خیلی خوبی دارم و مطمئنم که شایستگی رسیدن به لیگ قهرمانان را داریم.»