[h=2]مواد لازم برای تهیه بادمجان کبابیبادمجان کبابی کوبیده شده یک قاشق غذاخوری
ماست پرچرب چهار قاشق غذاخوری
پودر موسیر یک چهارم قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
با این مقدار مواد لازم یک کاسه ماست خوری از ”بورانی بادمجان کبابی“ خواهیم داشت.
چهار قاشق غذاخوری ماست پرچرب یا چکیده
![20217520323610012111086039169200115129116179.gif](http://img.tebyan.net/big/1391/12/20217520323610012111086039169200115129116179.gif)
نمک به میزان لازم
![64152521306815019487441801987820850181220.gif](http://img.tebyan.net/big/1391/12/64152521306815019487441801987820850181220.gif)
یک قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده
![1991311752361721032641502568103218132164.gif](http://img.tebyan.net/big/1391/12/1991311752361721032641502568103218132164.gif)
یک چهارم قاشق چای خوری پودر موسیر
![63130198571518916419714780112312051939202.gif](http://img.tebyan.net/big/1391/12/63130198571518916419714780112312051939202.gif)
[h=2]طرز تهیه بورانی بادمجان کبابیچهار قاشق غذاخوری ماست پرچرب یا چکیده را با یک قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده مخلوط میکنیم. یک چهارم قاشق چای خوری پودر موسیر و کمی نمک اضافه کرده، کاملاً هم میزنیم.
![20130313102028247_5.gif](http://img.tebyan.net/big/1391/12/20130313102028247_5.gif)
بورانی بادمجان کبابی آماده میباشد.
![20130313102028278_6.gif](http://img.tebyan.net/big/1391/12/20130313102028278_6.gif)
[h=2]نوش جان
![20130313102028325_7.gif](http://img.tebyan.net/big/1391/12/20130313102028325_7.gif)