مواد لازم:
پوست رنده شده لیمو: ۲ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه: ۹ قاشق غذاخوری
شکر: دو سوم پیمانه
آب: دو و یک چهارم پیمانه
سفیده یک تخممرغ
دستور تهیه:
• آب، شکر و پوست رنده شده لیمو را درون قابلمهای روی حرارت متوسط، با هم ترکیب کرده و در این میان هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا شکر درون آب حل شود و جوش بیاید.
• پس از اینکه مخلوط جوش آمد، تا ۱۰ دقیقه و یا تا زمانی که شربت به اصطلاح قوام آید آن را حرارت دهید.
• شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.
• آب سه لیمو را خوب بگیرید و به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید و آن را درون ظرف درب داری درون فریزر قرار داده تا غلیظ شود.
• ظرف را از فریزر خارج کرده و سفیده تخممرغ را به آن اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا غلیظ شود.
• یخمک را دوباره به فریزر بازگردانده، بگذارید تا سفت شود.
• ۱۰ دقیقه قبل از سرو، یخمک را از فریزر بیرون آورده تا کمی شل شود.
• یخمک را درون ظرف پایه بلندی بریزید و آن را با برش لیمو تزیین کنید