• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آشنایی با سازدهنی گلدن ملودی

pnumusic15

New member
GoldenMelody.jpg

شکل جذاب دهه 50 میلادی با کاوری که سرتاسر سازدهنی را پوشانده و تا کناره ها ادامه پیدا کرده ظاهر سازدهنی گلدن ملودی را تشکیل می دهد. این سازدهنی صدای یکنواختی تولید می کند و برای موسیقی بلوز، راک و به ویژه برای ملودی زنی بسیار مناسب است. این سازدهنی در تمام کلیدهای ماژور قابل عرضه می باشد. سازدهنی گلدن ملودی یکی از پرفروش ترین سازدهنی های حرفه ای می باشد که مورد علاقه ی هاوارد لِوی و کارلوس دل جانکو است. این سازدهنی کوک دیاتونیک دارد و دارای بدنه پلاستیکی قرمز رنگی است که به خوبی از نشت هوا جلوگیری می نماید.

ویژگی ها: - شانه از جنس پلاستیک تزریق شده قرمز رنگ
- قوسی در بالای سازدهنی که در تمام طول آن قرار دارد
- 20 تیغه کلاسیک
- صفحه تیغه برنجی 0.9 میلی متری برای جلوگیری از نشت هوای بیشتر
- صفحه تیغه جایگزین موجود است.
- توانایی این سازدهنی در Overblow معروف است.
- موجود در تمام کلیدهای ماژور
- ساخت کشور آلمان
مشخصات:

نامGolden Melody
نوعدیاتونیک
کلیدC، Db، D، Eb، E، F، F#، G، Ab، A، Bb، B
کوکRichter
تعداد سوراخ10
تیغه ها20 تیغه برنجی
پوشش سطحاستیل ضد زنگ
صفحات تیغه هابرنجی، هر کدام 0.9 mm
سطح صفحات تیغه هابرنجی
سطح دهانی ABS
شانهABS، قرمز
طول10.5 Cm
چارت کوک:
GoldenMelodyChart-C.jpg

کلید دو
GoldenMelodyChart-Db.jpg

کلید ر بمل
GoldenMelodyChart-D.jpg

کلید ر
GoldenMelodyChart-Eb.jpg

کلید می بمل
GoldenMelodyChart-E.jpg

کلید می
GoldenMelodyChart-F.jpg

کلید فا
GoldenMelodyChart-Fsh.jpg

کلید فا دیز
GoldenMelodyChart-G.jpg

کلید سل
GoldenMelodyChart-Ab.jpg

کلید لا بمل
GoldenMelodyChart-A.jpg

کلید لا
GoldenMelodyChart-Bb.jpg

کلید سی بمل
GoldenMelodyChart-B.jpg

کلید سی

گلدن ملودی از نگاه نوازندگان: " همه چیز در سازدهنی گلدن ملودی گویا برای من به صورت سفارشی طراحی شده است. تمام ویژگی های این سازدهنی عالی است و صدای گرم و وسیعی دارد. سازدهنی گلدن ملودی از آلیاژی با قدرت و دقت فراوان ساخته شده است. این سازدهنی تیغه هایی انعطاف پذیر دارد و جعبه پلاستیکی آن را پوششی فلزی پوشانده است. اندازه عالی این سازدهنی و فاصله سوراخ ها بر روی ساز آزادی بسیاری را به نوازنده در هنگام نواختن می دهد. تنها چیزی که من در این سازدهنی کم می بینم، وجود سازدهنی گلدن ملودی در کوک گام های پایین به ویژه Low F، Low Low F، Low C، Low D و ... است. "
- Rachelle Plas
" من گلدن ملودی را به خاطر انعطاف پذیری اش، انحنا و گردی اش و تن صدای نرم و غیر قابل مقایسه اش با سازدهنی های دیگر، دوست دارم. صدای این سازدهنی هرگز خشن نیست. به علاوه پاسخ دهی سریع و قدرتمند آن هنگامی که به این ویژگی نیاز داریم، یکی دیگر از نقاط قوت این سازدهنی می باشد. قوس زیبای این آموزش سازدهنی لذت را در نواختن گلدن ملودی تضمین می کند. در کنار ظاهر زیبایش، هنگامی که نواخته شود شنونده را مسحور صدایش می کند."

- Michael Herblin
" من با گلدن ملودی سازدهنی می زنم چون راحت در دست قرار می گیرد و صدای تمیزی دارد. بنابراین گلدن ملودی بسیار با سبک نواختن من متناسب است."
- Konstantin Reinfeld
" من سازدهنی های هوهنر را دوست دارم، و بیشتر از همه گلدن ملودی، مارین بند، CX 12 کروماتیک و گام پایین جدید تاندربرد را. من واقعا از نواخنن با این سازدهنی ها لذت می برم و سابقه و کیفیت خوب را کاملا احساس می کنم."
-

بالا