• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آشوبي:‌ مي‌خواهيم بازي رفت را تكرار كنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: در سه داربي قبلي که به ميدان رفتم، دو بار پيروز و يک بار به تساوي رسيدم و خيلي خوشبين هستم اين روند در روز چهارشنبه هم استمرار داشته باشد.
00026006.jpg

فرزاد آشوبي که سابقه بازي در داربي تهران با پيراهن پرسپوليس را نيز داراست، گفت:‌ شرايط استقلال به لطف خدا مطلوب است و همه بي‌صبرانه منتظر آغاز اين مسابقه هستيم. چنانچه بتوانيم همانند بازي رفت تمرکز خودمان را در 90 دقيقه حفظ کنيم، يقين دارم به پيروزي خواهيم رسيد. اين بازي براي هواداران ما بسيار مهم است و تمام تلاش مان را به کار مي‌بنديم تا دل آنها را شاد کنيم. از همين جا به اين عزيزان مي‌گويم که مي‌خواهيم بازي رفت را بار ديگر تکرار کنيم.
وي ادامه داد: براي حريف احترام خاصي قائل هستم. آنها تيم پرمهره‌اي هستند و در همه پست‌ها نفرات باتجربه‌ و حتي ملي‌پوش را در اختيار دارند. در سه داربي قبلي که به ميدان رفتم، در دو تاي آن پيروز و در يکي به تساوي رسيدم و خيلي خوشبين هستم اين روند در روز چهارشنبه هم استمرار داشته باشد.

مهاجم اسبق استقلال هم درباره شهرآورد پايتخت گفت: اين بازي براي هر دو تيم يک بازي خاص است چرا که سه امتياز آن به لحاظ رواني مي‌تواند تبعات بسيار مثبتي داشته باشد و شکست در آن منتج به سقوط يک تيم در هفته‌هاي آتي بشود. همچنان که در دور رفت پرسپوليس پس از شکست از استقلال تا همين امروز نتوانسته آن پرسپوليس اول فصل شود و حتي به رکورد باورنکردني پنج باخت پياپي هم دست پيدا کرد!
محمد مومني عنوان کرد: معتقدم مجموعه استقلال يکدست‌تر از حريف است و پتانسيل بالا‌تري از رقيب دارد. هر چند پرسپوليس به لحاظ مهره تيم کاملي است و در اکثر پست‌ها دو بازيکن بزرگ دارد.

بالا