پانته آ
متخصص بخش

آش گوجه فرنگی یه آش خیلی خوشمزه است مخصوصا برای اونهایی که طعم های ترش را خیلی دوست دارند .
موارد لازم:
- لوبیا چیتی / 1 پیمانه
- بلغور گندم / نصف پیمانه
- بلغور جو / نصف پیمانه
- برنج / نصف پیمانه
- آب گوجه فرنگی / 2 تا 3 پیمانه (می توان از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد)
- آب مرغ / 2 پیمانه
- آلو خورشتی / 10 عدد (دلخواه)
- سبزی / (جعفری - گشنیز - تره)
- آب غوره / به میزان لازم
- پیاز داغ / به میزان لازم
- نعنا داغ / به میزان لازم
سپس سبزی آش و بعد از 10 دقیقه آب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و حدود 20 تا 25 دقیقه زمان می دهیم تا کمی غلیظ شود. سپس کمی نعنا داغ به آش اضافه کرده و در انتها آب غوره رو با توجه به سلیقه خودمون که آش را چه مقدار ترش دوست داریم ، اضافه می کنیم. و بعد هم با نان سنگک میل میکنید...نوش جاااااااااااان
- نکته 1: برای اینکه آش رنگ قرمز تری پیدا کند می توان یه قاشق رب به آن اضافه کرد.
- نکته 2: آلو طعم آش را کمی ملس می کند. برای ملس تر شدن می توان کمی شکر هم با آب غوره به آش اضافه کرد.