• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آش گوجه فرنگی

پانته آ

متخصص بخش





آش گوجه فرنگی یه آش خیلی خوشمزه است مخصوصا برای اونهایی که طعم های ترش را خیلی دوست دارند .
موارد لازم:
  • لوبیا چیتی / 1 پیمانه
  • بلغور گندم / نصف پیمانه
  • بلغور جو / نصف پیمانه
  • برنج / نصف پیمانه
  • آب گوجه فرنگی / 2 تا 3 پیمانه (می توان از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد)
  • آب مرغ / 2 پیمانه
  • آلو خورشتی / 10 عدد (دلخواه)
  • سبزی / (جعفری - گشنیز - تره)
  • آب غوره / به میزان لازم
  • پیاز داغ / به میزان لازم
  • نعنا داغ / به میزان لازم
طرز تهيه : لوبیا چیتی و برنج رو از شب قبل خیس می کنیم .... ابتدا لوبیا چیتی رو با کمی آب می پزیم ...کمی که پخته شد ، برنج و آب مرغ و پیاز داغ و بلغور گندم و جو و آلوها را اضافه کرده و به پخت ادامه می دهیم تا مواد کاملا پخته شده و لعاب بیندازد ...
سپس سبزی آش و بعد از 10 دقیقه آب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و حدود 20 تا 25 دقیقه زمان می دهیم تا کمی غلیظ شود. سپس کمی نعنا داغ به آش اضافه کرده و در انتها آب غوره رو با توجه به سلیقه خودمون که آش را چه مقدار ترش دوست داریم ، اضافه می کنیم. و بعد هم با نان سنگک میل میکنید...نوش جاااااااااااان
  • نکته 1: برای اینکه آش رنگ قرمز تری پیدا کند می توان یه قاشق رب به آن اضافه کرد.
  • نکته 2: آلو طعم آش را کمی ملس می کند. برای ملس تر شدن می توان کمی شکر هم با آب غوره به آش اضافه کرد.
 
بالا