پانته آ
متخصص بخش
می خوام طرز تهیه آش گوشت مخصوص بوشهری رو بزارم که خیلی پرطرفداره
مواد لازم:

ابتدا گوشت تكه شده رابهمراه لوبيا كاملا ميپزيم وميگذاريم سرد بشه بعداونا روكاملا ميكوبيم. برنج را ميپزيم تا كاملا له بشه.بعدسبزيهاروكه خردشده بهش اضافه ميكنيم.ادويه هاي لازم رو هم ميريزيم و درآخرگوشت ولوبياي له شده رو.مقداري روغن به آش داده و ميذاريم يه ربع آشمون دم بياد.
اين آش اگه كمي تند وچرب باشه خوشمزه تر ميشه. نوش جان
مواد لازم:
- گوشت بی استخوان نیم کیلو[/*:m:1o2ztqw1]
- لوبیا قرمز نیم کیلو[/*:m:1o2ztqw1]
- برنج یک لیوان[/*:m:1o2ztqw1]
- شوید و تره هر کدام ربع کیلو (250 گرم)[/*:m:1o2ztqw1]
- ترخان 2 قاشق[/*:m:1o2ztqw1]
- پیاز 2 عدد سرخ شده[/*:m:1o2ztqw1]
- نمک، فلفل، زردچوبه، روغن به میزان لازم[/*:m:1o2ztqw1]

ابتدا گوشت تكه شده رابهمراه لوبيا كاملا ميپزيم وميگذاريم سرد بشه بعداونا روكاملا ميكوبيم. برنج را ميپزيم تا كاملا له بشه.بعدسبزيهاروكه خردشده بهش اضافه ميكنيم.ادويه هاي لازم رو هم ميريزيم و درآخرگوشت ولوبياي له شده رو.مقداري روغن به آش داده و ميذاريم يه ربع آشمون دم بياد.
اين آش اگه كمي تند وچرب باشه خوشمزه تر ميشه. نوش جان