• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آغاز اکران «خط ویژه» از امروز در دو سینمای مشهد مقدس

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]با وجود اعلام قبلی مبنی برا آغاز اکران‌های استانی «خط ویژه» از دوشنبه 19 اسفند، اکران این فیلم از امروز در دو سینمای مشهد مقدس آغاز خواهد شد.
20140307130737_401.jpg

به گزارش سينما خبر؛ منصور لشگری قوچانی تهیه‌کننده «خط ویژه» با بیان مطلب فوق اظهار داشت: طبق هماهنگی‌های قبلی قرار بود «خط ویژه» از دوشنبه 19 اسفند اکران‌های استانی خود را با سینما هویزه مشهد مقدس آغاز کند تا تبرکی برای فیلم باشد اما خوشبختانه اتفاق خوبی رخ داد و قرار است از امروز شاهد اکران فیلم در دو سینمای مشهد باشیم.

وی افزود: از ساعت 16 امروز «خط ویژه» در سینماهای هویزه و سیمرغ مشهد مقدس آغاز خواهد و با توجه به اینکه خودم اهل خراسان رضوی هستم از اینکه اکران فیلم در شهرستان با مشهد متبرک می‌شود بسیار خوشحال هستم.

براساس گزارش فارس ، «خط ویژه» سومین فیلم بلند سینمایی مصطفی کیایی است و در سی‌ودومین جشنواره فیلم فجر توانست به طور مشترک با «شیار 143» سیمرغ فیلم برگزیده تماشاگران را بدست بیاورد.

داستان این فیلم درباره یک گروه هکر است که حساب بانکی آدمی گردن کلفت را خالی می‌کنند. ماجرا لو می‌رود و حالا آنها باید تاوان کارشان را بپردازند.

مصطفی زمانی، هانیه توسلی، هومن سیدی، میلاد کی‌مرام ، پریناز ایزدیار، میترا حجار، محسن کیایی و سام قریبیان بازیگران این فیلم هستند.

بالا