آغاز مجمع سالانه فدراسيون با حضور معاون وزير
[h=2]مجمع سالانه فدراسيون فوتبال صبح دوشنبه با حضور حميد سجادي رييس مجامع فدراسيون هاي ورزشي ومعاون ورزش حرفه اي وقهرماني وزير ورزش و جوانان در آکادمي ملي المپيک آغاز شد.
[TD="align: left"]
[/TD]
در اين جلسه اکثر اعضا از جمله روساي هيات هاي استاني و نيز مديران عامل باشگاه ها حضور دارند. طبق برنامه از پيش اعلام شده قرار است، علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال گزارش عملکرد اين تشکيلات رااعلام کند وپس ازآن ارائه گزارش عملکرد مالي توسط خزانه دار و بازرس قانوني، راي گيري در خصوص نامزدهاي پست هاي نايب رئيس دوم و رئيس کميته مسابقات، خزانه دار و بازرس قانوني فدراسيون انجام خواهد شد.
به گزارش ايرنا، در ابتداي جلسه خبري از حضور اميرعابديني ،حسين هدايتي، محمد رويانيان و علي فتح الله زاده نبود.
درابتداي اين نشست يک کليپ 10دقيقه اي ازحضور رييس جمهوري در جمع ملي پوشان فوتبال ايران به نمايش درآمد.
مجمع فدراسيون فوتبال ارائه گزارش عملکرد فدراسيون در امور فني و مالي
[h=2]گزارش عملکرد فني و مالي در مجمع فدراسيون فوتبال قرائت شد.
[/TD]
مجمع عمومي فدراسيون فوتبال صبح امروز در آکادمي ملي المپيک برگزار شد. در ابتداي جلسه پس از قرائت قرآن و پخش سرود ايران دستور جلسه توسط عليپور خوانده شد. به گزارش فارس، مهدي محمد نبي دبير فدراسيون فوتبال عملکرد 6 ماه گذشته فدراسيون فوتبال را قرائت کرد و سپس کليپ 10 دقيقه اي از بازي تيم ملي مقابل کره جنوبي و عملکرد تيم ملي در 6 ماه پخش شد.
بعد از پخش اين کليپ ايمان زاده خزانه دار مالي فدراسيون فوتبال در مورد عملکرد مالي گزارشي ارائه کرد و شيخ سفلي بازرس مستقل فدراسيون نيز در مورد اين عملکرد توضيحات خود را داد.
در حين قرائت عملکرد مالي فدراسيون پرسش و پاسخ هايي مطرح شد.
سجادي، ساکي زاده، رمضان پور و شهابي نمايندگان وزارت ورزش در اين مراسم هستند.
رويانيان و فتح الله زاده جلسه مجمع را ترک کردند
[h=2]محمد رويانيان و علي فتح الله زاده مديران عامل باشگاه هاي پرسپوليس و استقلال در حرکتي اعتراضي جلسه مجمع سالانه فدراسيون فوتبال را ترک کردند.
[/TD]
در حالي که بسياري از اعضاي مجمع فدراسيون فوتبال از ساعت 9:30 دقيقه در آکادمي ملي المپيک حاضر بودند، فتح الله زاده ساعت 10 و رويانيان ساعت 11 به جلسه آمد. به گزارش ايرنا، مديران عامل باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس بعد از ورود و مشاهده نحوه تنظيم جايگاه مديران عامل، سالن را در اعتراض ترک کردند.
گفته شد که جاي اين دو در رديف عقب و پشت سر بازيکنان بوده است. شنيده ها حاکي از آن است که رويانيان در جلسه به نحوه تنظيم جايگاه مديران عامل و سيستم گزارش دهي فدراسيون اعتراض کرده است.
مجمع سالانه فدراسيون فوتبال صبح دوشنبه با حضور حميد سجادي رييس مجامع فدراسيون هاي ورزشي ومعاون ورزش حرفه اي وقهرماني وزير ورزش و جوانان در آکادمي ملي المپيک آغاز شد.
در اين جلسه اکثر اعضا از جمله روساي هيات هاي استاني و نيز مديران عامل باشگاه ها حضور دارند.
طبق برنامه از پيش اعلام شده قرار است، علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال گزارش عملکرد اين تشکيلات را اعلام کند وپس ازآن ارائه گزارش عملکرد مالي توسط خزانه دار و بازرس قانوني، راي گيري در خصوص نامزدهاي پست هاي نايب رئيس دوم و رئيس کميته مسابقات، خزانه دار و بازرس قانوني فدراسيون انجام خواهد شد.
شرايط تغيير نکند، کفاشيان بايد برود رويانيان: بيحرمتي و توهين کردند
[h=2]مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از ترک مجمع گفت: در اين جلسه بيحرمتي و توهين شد و چيزهايي ديدم که نميتوانم بگويم.
[/TD]
محمد رويانيان در حاشيه جلسه امروز مجمع گفت: به نظر ميرسد حرمت دو باشگاه بزرگ فوتبال ايران حفظ نميشود. جلسه، رفتار و گزارشي که داده ميشد مناسب نبود. آدمهاي بزرگي که همه مديرعامل باشگاههاي فوتبال ايران هستند در اين جلسه حضور داشتند، اما اينکه بيحرمتي شود، خوب نيست. به گزارش فارس، وي افزود: گزارش مالي بدون هيچ برنامه و جدولي به صورت شفاهي ميدهند و بدون هيچ مدرکي صحبت ميکنند، ما يک ريال نديديم و نميدانيم پول کجاست. ساختار و چيدمان درست نيست. فتحاللهزاده مديرعامل يکي از بزرگترين باشگاههاي کشور است. فکر نميکردم همه چيز را صوري ببينم به همين دليل نشست را ترک کردم.
رويانيان در مورد اينکه آيا اين جلسه سالم بود، اظهار داشت: همه افراد در جلسه سالم هستند، اما نحوه گزارش سالم نيست. چيزهايي ديدم که نميتوانم بگويم.
وي در مورد برگزاري نشدن جام حذفي خاطرنشان کرد: کاري نميتوانيم بکنيم و طبق معمول بينظمي وجود دارد. تنها 150 روز بازي برگزار ميشود. 12 ماه پول بازيکن را ميدهيم اما نميتوانيم 6 ماه از آنها استفاده کنيم. جام حذفي منتفي شد، ليگ هم نصفه و نيمه برگزار ميشود. برخي از کشورها 3 ليگ برگزار ميکنند اما ما نميتوانيم بازيها را به خوبي انجام دهيم. چرا مقررات عليه ما است؟
رويانيان تاکيد کرد: چرا حق تيمهايي را که در رده پائينتر هستند و ميتوانند از جام حذفي به عنوان فرصتي براي خودنمايي استفاده کنند را ميخوريم؟ جام حذفي نبايد تعطيل شود.
رويانيان در مورد حمايتش از کفاشيان در هنگام انتخابات فدراسيون از علي کفاشيان، گفت: هيچ اشکالي ندارد، تذکر هم ميدهيم. فوتبال را بايد درست کنيم، اخلاق را هم بايد درست کنيم. سيستم، اقتصاد و مديريت مناسب بايد ايجاد کنيم. تا به حال تغييري نديدهام.
مديرعامل پرسپوليس در مورد اينکه تنها 5 دقيقه در اين جلسه حضور داشت، عنوان کرد: در جايي بودم که نتوانستم به موقع در جلسه حضور يابم، جلسه واجب و مهمي بود که بايد در آن حضور پيدا ميکردم و پس از آن به اينجا آمدم. گفتم قبل از رأيگيري بيايم و شرايط را ببينم اما شرايط طوري بود که جلسه را ترک کردم. خيلي چيزها به ضرر آدم است اما با اين وجود بايد حرفمان را بزنيم.
رويانيان در مورد برگزاري مجمع اضطراري و اينکه آيا جزو موافقان برکنار شدن کفاشيان است، گفت: با اين تفکر چنين کاري را انجام ندادهام، آدمي نيستيم که براي زدن کسي برنامهريزي کنم اما اگر اين شرايط تغيير نکند بايد اين کار انجام شود.
وي در مورد عملکرد سازمان ليگ در سال گذشته عنوان کرد: نميشود مقايسه کرد. پارسال هم جام حذفي بود و هم ليگ به صورت منظم برگزار ميشد، هرچند که در مقطعي سر ما را بريدند و بازي جام حذفي را به آن شکل براي ما برگزار کردند. پارسال هم انتقاداتي وجود داشت.
رويانيان در مورد اينکه آيا مطرح کردن اين حق باعث ايجاد اختلاف با فتحاللهزاده نميشود، گفت: ما با هم رفيق هستيم و رفاقت هم ميکنيم.
مديرعامل پرسپوليس در مورد مانوئل ژوزه اظهار داشت: تکليف ژوزه مشخص است و او در حال حاضر کارش را ادامه ميدهد.
وي بار ديگر در مورد جلسه امروز تاکيد کرد: صحنهاي ديدم که نميتوانم قبول کنم. دوست ندارم در اين مورد صحبت کنم. صحنه بدي بود. در خصوص مجمع چيزي نميتوانم بگويم و اگر لازم باشد شايد يک روز اين مسئله را مطرح کنم. به يکي از دوستان من توهين شد و به همين خاطر بلند شدم نميتوانم از دوستم اسمي ببرم.
رويانيان در مورد شکايت آرفي و مذاکره با تيموريان، گفت: آرفي بعد از يکي دو سال شکايت کرد که جواب او را ميدهيم. در مورد خارجيها زياد شلوغ نکنيد. با تيموريان هم قبلا صحبت کردم او فعلا قرارداد دارد و به تازگي صحبتي با او نداشتيم.
وي در مورد اينکه با برانکو صحبتي داشته است، گفت: برانکو قرارداد دارد و نميتواند به ايران بيايد. او بايد از تيم کنار گذاشته شود و مشکل مالياتش حل شود تا بتوانيم با او صحبت کنيم.
رويانيان که با پرسشي درباره مجمع امروز مواجه شده بود، گفت: متأسفانه تريبوني در اختيارمان قرار نداشت که صحبتها و نظرات خودرا مطرح کنيم. وقتي نقد نباشد برگزاري مجمع چه فايدهاي دارد؟ اين را هم بگويم که نميخواهم رئيس جمهور، رئيس مجلس و يا رئيس سازماني شوم. به دنبال مسائل انتخاباتي هم نيستم.
وي ادامه داد: به خاطر نمايندگان هيئت ها و اعضاي مجمع حضور پيدا کردم اما به باشگاههاي استقلال و پرسپوليس مخصوصا استقلال بي حرمتي شد. صورتهاي مالي را هم که مطرح کردند کاملا صوري بود. بي نظمي هم وجود داشت. اي کاش اجازه ميدادند و ميتوانستم حرفهايم را بزنم که چه اتفاقاتي افتاده است. بزرگاني زيادي در مجمع بودند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس عنوان کرد: آقايان گفتند که وضعيت خوب است و همه گل و بلبل ميگفتند اما واقعا اينطور نيست. شرايط سختي داريم. اگر چالش و نقد نباشد همان بهتر که مجمع را برگزار نکنند.
رويانيان در مورد وضعيت کريمي گفت: در جلسه بعدي کميته فني باشگاه تکليف اين بازيکن را مشخص خواهيم کرد. خواهش ميکنم شرايط را براي اين بازيکن سختتر نکنيد. من، کريمي و ژوزه موقعي براي پرسپوليس مفيد خواهيم بود که براي اين تيم کاري کنيم. اگر ارزشي نداشته باشيم فايدهاي ندارد. اسم ها مهم نيستند. کريمي بازيکن با ارزش و بزرگي است و لعنت بر کسي که منکر اين باشد.
وي تأکيد کرد: خيليها در اين مدت مرا زدهاند. متأسفم که شفافسازي در فوتبال ايران کار بسيار دشواري است. ميدانم پرسپوليس وضعيت خوبي ندارد و هواداران از اين موضوع ناراضي هستند اما آب که از سر گذشت چه يک وجب چه يک وجب و نيم! قول ميدهم پرسپوليس به بالاي جدول برسد و هر کاري که از دستم برآيد انجام خواهم داد.
مديرعامل نفت تهران هم جلسه را ترک کرد
[h=2]مديرعامل باشگاه نفت تهران همانند رويانيان و فتحاللهزاده به نشانه اعتراض جلسه مجمع فدراسيون فوتبال را ترک کرد.
[/TD]
در مجمع فدراسيون فوتبال در شرايطي در حال برگزاري است که اعضاي مجمع نسبت به نحوه برگزاري آن اعتراض دارند.
در حالي که فتحالله زاده و رويانيان بدون راي دادن ساختمان برگزاري مجمع را ترک کردند منصور قنبرزاده مديرعامل باشگاه نفت تهران نيز به نحوه برگزاري مجمع اعتراض کرد.
به گزارش فارس، وي در اين خصوص گفت: از سوي مسئولان عنوان شده سازمان بازرسي کشور اعلام کرده افراد بازنشسته نميتوانند سمتي داشته باشند و 80 درصد اعضاي مجمع نيز مسئوليتهاي دولتي دارند.
قنبرزاده افزود: اگر اين موضوع از سوي سازمان بازرسي کل کشور ابلاغ شده باشد، کار فدراسيون تخلف محسوب ميشود. همه اعضاي مجمع به آقاي سجادي گفتيم رايگيري در اين شرايط ميسر نيست ولي ظاهرا جلسه به شکلي برگزار ميشود که آقايان اصرار دارند حتما رايگيري انجام شود و به ساير اعضا گفتهاند که همه چيز را بعدا درست ميکنيم.
مديرعامل نفت تهران تاکيد کرد: به احترام قوانين جمهوري اسلامي ايران و مملکت احساس ميکنيم که اين موضوع تخلف است و به همين دليل جلسه را ترک کرديم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا فتحاللهزاده و رويانيان به همين خاطر جلسه را ترک کردهاند گفت: اين مسئله را نميدانم و بهتر است از خود آنها سوال کنيد.
فتح ا... زاده: جلسه در شان ما نبود
[h=2]مديرعامل باشگاه استقلال تهران بعد از خروج از جلسه مجمع فدراسيون فوتبال به نشانه اعتراض در جمع خبرنگاران گفت: در اين نشست حرمت مديران باشگاه هاي سرخ و آبي رعايت نشد.
[/TD]
علي فتح ا... زاده اظهار داشت: در اين جلسه انتظار داشتيم گزارش مالي خوبي ارائه شود که اينگونه نشد. مديرعامل باشگاه استقلال تهران افزود: يک ريال تا امروز به ما داده نشده است. حق باشگاه را نداده اند و نحوه راي گيري ها درست نيست.
به گزارش ايرنا، وي افزود: حضور در جلسه در شان ما نبود بنابراين جلسه را ترک کرديم.
فتح ا... زاده خاطرنشان کرد: حتي محل نشستن مديران باشگاه ها در جلسه به شکلي بود که منشي ومدعوين رده پايين تر در بالا و ما در انتهاي جلسه و پشت افراد قرار گرفته بوديم.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران بر لزوم برگزاري جام حذفي باشگاه ها تاکيد کرد و گفت: رقابتهاي ليگ برتر هم نامنظم برگزار مي شود. هيچ يک از رقابتهاي باشگاهي در سطح جهان اينگونه نيست.
فتح ا.. زاده گفت که اگر او دو ماه مسوول سازمان ليگ بود، رقابتهاي جام حذفي را هم برگزار مي کرد.
وي افزود که در صورت ادامه اين وضعيت به جمع علاقمندان برگزاري مجمع فوق العاده فدراسيون فوتبال خواهم پيوست.
مجمع سالانه فدراسيون فوتبال صبح دوشنبه با حضور حميد سجادي رييس مجامع فدراسيون هاي ورزشي ومعاون ورزش حرفه اي وقهرماني وزير ورزش و جوانان در آکادمي ملي المپيک آغاز شد.
در اين جلسه اکثر اعضا از جمله روساي هيات هاي استاني و نيز مديران عامل باشگاه ها حضور دارند.
طبق برنامه از پيش اعلام شده قرار است، علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال گزارش عملکرد اين تشکيلات رااعلام کند و پس ازآن ارائه گزارش عملکرد مالي توسط خزانه دار و بازرس قانوني، راي گيري در خصوص نامزدهاي پست هاي نايب رئيس دوم و رئيس کميته مسابقات، خزانه دار و بازرس قانوني فدراسيون انجام خواهد شد.
مجمع فدراسيون فوتبال بهروان نايب رئيس دوم فدراسيون فوتبال شد
[h=2]سرپرست سازمان ليگ برتر فوتبال به عنوان نايب رئيس دوم فدراسيون انتخاب شد.
[/TD]
در جلسه مجمع فدراسيون فوتبال که صبح امروز در آکادمي ملي المپيک برگزار شد در مورد رياست سازمان ليگ برتر که به سرپرستي غلامرضا بهروان اداره مي شد، تصميم گيري و در نهايت با راي اعضاي مجمع بهروان به عنوان نايب رئيس دوم فدراسيون فوتبال و رئيس سازمان ليگ انتخاب شد. به گزارش فارس، از 61 نفر حاضر 58 نفر راي دادند و در نهايت بهروان با 45 راي به اين عنوان رسيد. 13 راي هم سفيد بود.
دو باشگاه صبا و نفت آبادان به دليل عدم حضور مديرعاملشان از دادن راي محروم شدند.
اين در حالي است که افرادي همانند رويانيان، فتح الله زاده و قنبرزاده مديرعامل نفت تهران پيش از راي گيري به نشانه اعتراض جلسه را ترک کردند.
حاشيه مجمع فدراسيون فوتبال
[h=2]دو باشگاه پرسپوليس و استقلال عليه فدراسيون فوتبال متحد شدند.
[/TD]
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس که به نشانه اعتراض جلسه مجمع را ترک کرده بود وقتي قصد سوار شدن به ماشين را داشت به خبرنگاران گفت: امروز ترکاندم و همه لذت برديد! به گزارش فارس، علي فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال به خبرنگاران گفت در مورد ترک جلسه هر چه رويانيان بگويد همان است. بدين ترتيب بحث اتحاد قرمز و آبي عليه فدراسيون به وجود آمد.
* براي پوشش مجمع فدراسيون فوتبال حدود 60 خبرنگار حضور دارند و با وجود گذشت 45 دقيقه از زماني که قرار بود خبرنگاران در نشست حضور داشته باشند در بيرون سالن هستند. هر رسانه اي مي توانست 2 خبرنگار و يک عکاس داشته باشد اما برخي رسانه ها از 4 خبرنگار بهره مي برند.
* در محوطه آکادمي تيم ملي واليبال نوجوانان کره جنوبي در حال تمرين بودند. آنها وقتي ديدند خبرنگاران به طور دسته جمعي به سمت فتح الله زاده و رويانيان رفتند متعجب شدند و به نوعي ترسيدند.
* درحالي که شمار خبرنگاران براي حضور در نشست زياد شده بود به يکباره حسن بيگي يکي از مسئولان فدراسيون کاراته اعتراض شديدي به اين مسئله کرد و گفت دو قدم آنطرف تر تيم ملي کاراته در حال تمرين است اما خبري از کسي نيست اما اينجا که شما را راه هم نمي دهند اين همه خبرنگار ايستاده است.
جواد نکونام پس از جلسه مجمع فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران در خصوص صحبت هاي مطرح شده در اين نشست عنوان کرد: ابتداي جلسه حضور نداشتم و سخنراني انجام شده بود اما در مورد تراز مالي و گزارش فدراسيون در اين باره صحبت و سپس براي انتخاب نايب رئيس دوم فدراسيون راي گيري شد. به گزارش فارس، وي در مورد اينکه رويانيان و فتح الله زاده به نشانه اعتراض به نحوه گزارش عملکرد مالي جلسه مجمع را ترک کردند، عنوان کرد: تراز مالي و عملکرد فدراسيون در اين زمينه مربوط به مديران باشگاه ها مي شود و من براي کار ديگري در مجمع دعوت شده بودم.
نکونام با خنده به خبرنگاران گفت بايد سريع به اردوي استقلال برود و به همراه پزشک استقلال آمده و بايد با او بازگردد.
وي در ادامه در خصوص سوال خبرنگاران مبني بر اينکه گفته مي شود در مجمع فدراسيون درباره مسائل مالي تخلفاتي صورت گرفته و آيا او اين تخلفات را ديده و يا فتح الله زاده از او خواسته جلسه را ترک کند، گفت: فتح الله زاده چنين چيزي را از من نخواست و مسائل مالي هم مربوط به من نيست. در مورد آن چيزي که آمده بودم مشکلي نديدم و راي خودم را دادم. اصلا در جريان تخلف مالي نيستم. در جلسه همه به اين نتيجه رسيدند که بايد راي گيري صورت گيرد.
نکونام در باره اينکه بهروان به دليل بازنشسته بودن نبايد براي رياست سازمان ليگ کانديدا مي شد، گفت: اگر به بازنشستگي باشد خود آقاي کفاشيان و برخي اعضاي هيئت رئيسه بازنشسته هستند. قرار شد راي گيري صورت گيرد و سپس نامه نگاري هاي مربوط به اين کار انجام شود و کار خوبي هم کردند. راي گيري بايد انجام مي شد و گرنه ممکن بود فدراسيون فوتبال به حالت تعليق در آيد. نامه نگاري را مي توان بعدا هم انجام داد. اکنون کره جنوبي را شکست داده ايم و بايد به فکر بازي با ازبکستان باشيم. بايد تمرکز خود را روي تيم ملي بگذاريم.
کاپيتان تيم ملي در ادامه در مورد اينکه گفته مي شود براي انتخاب فوتباليست برتر جهان به مسي راي داده است، گفت: راي من به مسي، اينيستا و ژاوي بود.
نکونام در پايان در مورد اينکه فتح الله زاده اعلام کرده درخواست مجمع فوق العاده براي انتخاب رئيس جديد فدراسيون را مي دهند و اينکه او هم با اين تصميم موافق است يا خير گفت: هر کسي نظر خودش را دارد و نظر همه محترم است. من الان نمي توانم در اين مورد حرفي بزنم.
رايگيري طبق نظر کفاشيان انجام شد سجادي: صحت انتخابات را بعدا اعلام ميکنيم
[h=2]معاون ورزشي وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به اين سؤال که آيا انتخابات امروز فدراسيون فوتبال را قبول داريد يا خير تصريح کرد: اين موضوع بعدا اعلام ميکنيم.
[/TD]
حميد سجادي پس از مجمع فدراسيون فوتبال گفت: از حضور اعضاي مجمع در اين جلسه تشکر ميکنم. در بخش اول مجمع آن چيزي که مرسوم بود در دستور کار قرار داديم. به عنوان نماينده وزارت ورزش و دولت و يکي از اعضا در اين جلسه حضور پيدا کردم و بايد بگويم اين انتخابات با رأي اکثريت برگزار شد. به گزارش فارس، وي ادامه داد: به عنوان نماينده وزارت ورزش وظيفه داشتم در اين جلسه شرکت کنم اما به عنوان نماينده اين وزارتخانه در اين رأيگيري رأي ندادم. ابتدا نامه سازمان بازرسي را مبني بر عدم شرکت دو شغلهها و بازنشستهها قرائت کرديم و طبق نظر کفاشيان تصميم گرفتيم انتخابات برگزار شود.
سجادي در خصوص اين سؤال که آيا شما حق رأي داشتيد يا خير گفت: به احترام قانون نميتوانستيم رأي دهيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا اين انتخابات را قبول داريد يا خير تصريح کرد: انشاءالله بعدا اعلام ميکنيم. با وجود اينکه اعلام کرديم حضور بازنشستهها و دوشغلهها غيرقانوني است اما اکثريت رأي دادند که انتخابات برگزار شود. بهروان آدم خوبي است اما بازنشسته است و نميتوانست در انتخابات شرکت کند.
معاون ورزشي وزارت ورزش و جوانان در مورد اينکه آيا انتخابات هيئت فوتبال فارس را باطل اعلام کرديد يا خير گفت: مراحل پاياني اين انتخابات در دفتر مشترک امور فدراسيونها در حال بررسي است که بعدا اعلام ميشود.
سجادي در مورد ترک جلسه از سوي مديران باشگاه پرسپوليس و استقلال خاطرنشان کرد: رويانيان و فتح الله زاده يادداشتي به من دادند که گفتند حرمت ما رعايت نشد و ما مجمع را ترک ميکنيم. ما هم بررسي ميکنيم که ببينيم علت اين موضوع چه بوده است.
کنايه رئيس فدراسيون به مديرعامل پرسپوليس
[h=2]رئيس فدراسيون فوتبال تاکيد کرد انتخابات امروز اين فدراسيون براي تعيين نايب رئيس دوم سالم بوده است.
[/TD]
علي کفاشيان در پايان مجمع فدراسيون فوتبال در مورد ترک جلسه از سوي مديران پرسپوليس و استقلال به دليل قرار گرفتن صندلي آنها در قسمت عقب سالن گفت: از سوي دبيرخانه مجمع جايگاه افراد بر اساس حروف الفبا چيده شده بود. همه اعضاي مجمع شخصيتهاي حقوقي قابل احترام و يکساني هستند. به گزارش فارس، وي افزود: حرکت فتح الله زاده و رويانيان درست نبود. اعضاي مجمع در همه جا حضور داشتند و در رأيگيري شرکت کردند. با جلو و يا عقب نشستن از شأن کسي کم نميشود و نبايد آنها مجمع را ترک ميکردند.
کفاشيان در مورد اعتراض برخي مديران عامل خاطرنشان کرد: عدهاي از افراد تازه به فوتبال آمدهاند و به دليل نداشتن مطالعه، اطلاع چنداني از قوانين ندارند. بايد مدت زماني بگذرد تا بيشتر آشنا شوند.
رئيس فدراسيون فوتبال در مورد ناراحتي فتحاللهزاده عنوان کرد: تا فتحاللهزاده را ديدم به او زيارت قبول گفتم اما نميتوانستيم زمان مجمع را تغيير دهيم. اينبار بايد به دبيرخانه اعلام کنم که طوري برنامه مجمع را تغيير دهند که همه راضي باشند! فتحاللهزاده ناراحتي خود را قبلا گفته بود. به فتح الله زاده گفتم همين صحبت و ناراحتي را در مجمع اعلام کند اما او ناراحت شد و جلسه را خيلي زود ترک کرد.
کفاشيان در مورد اينکه آيا نميترسد اين گروه عليه او موضع بگيرند، گفت: از چيزي ترس ندارم. جلسات را به صورت فعال و خوب برگزار ميکنيم و به رسانهها هم خوراک خوبي داده ميشود!
رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به سؤالي در مورد نامه بازرسي به فدراسيون فوتبال اظهار داشت: اين مسئله به انتخاب رئيس فدراسيون فوتبال که قبلا انجام شده برميگردد و در آن فدراسيون فوتبال به عنوان يک نهاد غيردولتي مستقل معرفي شده است. فيفا ما را به اين شرط تأييد کرده است؛ درحالي که سازمان بازرسي کل کشور اعتقاد دارد فدراسيون فوتبال همانند ساير رشتهها يک نهاد عمومي غيردولتي وابسته به دولت است. طبق اساسنامه اين تغيير را ايجاد کرديم و سازمان بازرسي از ما درخواست کرده بود که مجوز مجلس را هم براي اين کار دريافت کنيم.
کفاشيان در مورد اينکه جلسه امروز سالم برگزار شد، خاطرنشان کرد: رأيگيري به صورت کامل و سالم برگزار شد حتي درخواست کرديم صورتجلسه حذف شود که اين پيشنهاد را کسي قبول نکرد.
رويانيان و فتحاللهزاده به نامه سازمان بازرسي اعتراض داشتند بهروان: در راستاي قانون کار کرديم
[h=2]نايب رئيس دوم فدراسيون فوتبال گفت: انتخابات امروز در راستاي قانون صورت گرفت.
[/TD]
غلامرضا بهروان در خصوص مجمع فدراسيون فوتبال و برنامه هايش براي سازمان ليگ عنوان کرد: از همه کساني که در مجمع حضور داشتند و حتي آنهايي که جلسه را ترک کردند تشکر مي کنم. امروز در راستاي قانون کار کرديم و آنچه که به نفع مصالح فوتبال ملي بود را در نظر گرفتيم. به گزارش فارس، وي افزود: وقتي از همان ابتدا اين مسئوليت را قبول کردم گفتم فوتبال ما خيلي کيفي نيست چون تعداد تيم هاي ما خيلي زياد است و خوشبختانه مسئولان فدراسيون فوتبال هم قبول کرده اند و از سال آينده تعداد تيم ها کم مي شود.
بهروان تصريح کرد: مسئله بعدي که بايد باشگاه ها روي آن سرمايه گذاري کنند رسيدگي به فوتبال پايه است. از سال آينده برخي برنامه ها مثل سقف قرارداد را نداريم و بايد به مسائل زيربنايي تر بپردازيم.
نايب رئيس دوم فدراسيون فوتبال ادامه داد: يکي ديگر از مشکلات اين است که هر تيمي مي تواند 7 بازيکن ليگ برتري جذب کند که هيچ جاي دنيا اين طور نيست. براي باشگاه هاي خود سقف مي گذاريم اما دقت نمي کنيم اين باشگاه ها چقدر از اين هزينه ها را براي پايه ها خرج مي کنند؟ باشگاهي مثل رئال مادريد را ببينيد که چقدر از درآمد خود را براي دستمزد بازيکنان پرداخت مي کند. با روندي که داريم باشگاه هايي که وضعيت مالي خوبي ندارند هر سال خود را بدهکارتر مي کنند.
بهروان اظهار داشت: باشگاه ها فکر مي کنند وقتي مي گوييم بايد به فوتبال پايه اهميت بدهند به اين معني است که بايد تيم پايه تشکيل بدهند در حالي که هر باشگاه بايد آکادمي فوتبال داشته باشد. بايد بخش اعظمي از بودجه خود را براي فوتبال پايه بگذارند. يک تيم ليگ برتري حاضر است به سرمربي خود 700 ميليون تومان بدهد اما به مربي پايه خود 10 ميليون تومان هم به زحمت مي دهند.
وي در پاسخ به اين سؤال که چطور در حالي که هنوز نامه سازمان بازرسي پاسخ داده نشده و تکليف بازنشسته ها روشن نشده راي گيري در مجمع فدراسيون فوتبال انجام شد، گفت: خودتان ديديد که مجمع مصر بود راي گيري صورت گيرد. اين موضوع هم حل مي شود.
بهروان در خصوص اينکه چرا همان 9 ماه قبل مجمع مصر نشد راي گيري صورت گيرد گفت: کفاشيان براي راي گيري نظر مجمع را پرسيد و اين موضوع را هم به راي گيري گذاشت.
وي در مورد اينکه مديران عامل دو باشگاه پرسپوليس و استقلال ناراحت شدند و جلسه را ترک کردند، گفت: آنها روي نامه سازمان بازرسي اعتراض داشتند.
در اين هنگام يکي از خبرنگاران به بهروان گفت اين دو اعلام کرده اند که شان آنها رعايت نشد، گفت: من نمي دانم و بايد از خودشان در اين باره بپرسيد.
نايب رئيس دوم فدراسيون فوتبال در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه گفته مي شود اگر راي گيري صورت نمي گرفت فوتبال تعليق مي شد و اگر امروز همه به نشانه اعتراض جلسه را ترک مي کردند چه اتفاقي رخ مي داد، گفت: نمي دانم، مسلما راي گيري انجام نمي شد.
آيتاللهي: انتخابات هيئت فوتبال فارس باطل نشده است
[h=2]نايب رئيس فدراسيون فوتبال و رئيس هيئت فوتبال استان فارس گفت: انتخابات اين استان باطل نشده است.
[/TD]
هادي آيتاللهي در مورد ترک جلسه مجمع از سوي مديران عامل باشگاه پرسپوليس و استقلال، گفت: ورود و خروج رويانيان و فتحاللهزاده همزمان با يکديگر شد. جاي اعضا بر اساس حروف الفبا چيده شده بود و براي ما فرقي نميکند که چه کسي در کجا مينشيند. به گزارش فارس، وي در مورد انتخابات هيئت فوتبال استان فارس، اظهار داشت: انتخابات هيئت فوتبال فارس باطل نشده و من اين اخبار را از رسانهها ميشنوم. بازنشسته نيستم و با خيال راحت با تمام توان کارم را انجام ميدهم. بهروان هم امروز با رأي اعضا انتخاب شد و جلسه در صحت و سلامت به پايان رسيد.
جعفري: نشستن در عقب يا جلوي سالن مهم نيست
[h=2]مديرعامل باشگاه فجرسپاسي گفت: نشستن در عقب يا جلوي سالن مهم نيست اما آقايان دو سال است که به فوتبال آمدهاند و اين حرفها را ميزنند.
[/TD]
جعفر جعفري در پايان جلسه مجمع فدراسيون فوتبال در مورد ترک اين جلسه از سوي مديران پرسپوليس و استقلال گفت: نشستن در عقب يا جلوي سالن مهم نيست و هيچ فرقي نميکند که اعضا کجا مينشيند. به گزارش فارس، جعفري تاکيد کرد: مجمع بسيار خوب و منظم برگزار شد. 30 سال است که در فوتبال حضور دارم. اين حرفها را تازه ميشنوم، آقايان دو سال است که به فوتبال آمدهاند، عقب و جلو در جلسه وجود ندارد. کار کفاشيان براي برگزاري مجمع بسيار درست بود و اگر اين اتفاق نميافتاد به مخالفان بهانه ميداديم که ايرادتراشي کنند.
وي در مورد اتفاقات اخير باشگاه فجر سپاسي عنوان کرد: نظري را با امين منوچهري عوض نميکنيم و اينها همه شايعه است. او تا آخر در تيم ما ميماند. نظري را به دليل اينکه بياجازه تمرين را ترک کرده بود جريمه کرديم.
جعفري تصريح کرد: عدهاي 6 ماه است که به صورت پنهاني و درگوشي به دنبال رضا حقيقي هستند. اين بازيکن در حال حاضر مصدوم است و تا آخر فصل او را به هيچ تيمي نخواهيم داد.
مديرعامل فجرسپاسي در مورد انتخابات هيئت فوتبال فارس اظهار داشت: انتخابات فارس هيچ تغييري نميکند و اينقدر به اين مسئله گير ندهيد. هيچ احدي جز کفاشيان نميتواند در مورد اين مسئله تصميمگيري کند.
نبي: براي حل مشکل با سازمان بازرسي،تلاش ميکنيم
[h=2]دبيرکل فدراسيون فوتبال در مورد نامه سازمان بازرسي به فدراسيون فوتبال گفت: همه بايد با يکديگر تعامل کنيم و سعي ميکنيم مشکل را برطرف کنيم.
[/TD]
محمد مهدي نبي در مورد جلسه مجمع فدراسيون فوتبال گفت: مجمع به خوبي و با حضور اعضا برگزار شد. در مورد عملکرد مالي و مسائل ريز فوتبال صحبتهايي صورت گرفت و بعضي از حاضران پيشنهاداتي دادند که در مورد آنها فکر ميکنيم. در مورد آئيننامه مالي و انضباطي در آينده بيشتر بحث خواهيم کرد. به گزارش فارس، دبيرکل فدراسيون فوتبال در مورد ترک جلسه از سوي مديران پرسپوليس و استقلال عنوان کرد: نميدانم موضوع چيست و بايد در مورد اين مسئله اطلاع پيدا کنم و سپس نظر بدهم. رويانيان و فتحاللهزاده هميشه به فوتبال کمک کردند و احترام هر دوي اين عزيزان واجب است.
وي در مورد نامه سازمان بازرسي به فدراسيون فوتبال مبني بر عدم حضور دوشغلهها و بازنشستهها گفت: همه بايد با يکديگر تعامل کنيم و سعي ميکنيم مشکل را برطرف کنيم. مواردي مطرح شده که در آينده با بررسي تمام مسائل اين موضوع را حل خواهيم کرد.
عزيزي خادم: انتخابات به صورت مناسبي برگزارشد
[h=2]عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال اعتقاد دارد وزارت ورزش بايد زودتر موضوع حضور بازنشستهها را اعلام ميکرد.
[/TD]
شهابالدين عزيزي خادم در مورد برگزاري مجمع فدراسيون فوتبال اظهار داشت: وزارت ورزش بايد زودتر اعضاي بازنشسته را اعلام ميکرد. سه يا چهار نفر از جمله رحيمي، آيتاللهي و بهروان بازنشستهاند و چند نفر ديگر را هم داريم. اين موضوع بايد قبلا مطرح ميشد نه الان. بايد تفکيکي کار و از قوانين پيروي کنيم. به گزارش فارس، وي ادامه داد: من حق نداشتم در رأيگيري شرکت کنم در غير اين صورت صحبت بيشتري داشتم. در مجموع مجمع خوبي بود و انتخابات به صورت مناسبي برگزار شد.
عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال گفت: نبايد برخي موارد را سرسري بگيريم و همه چيز را به امروز موکول کنيم.