• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آكواريوم در دكوراسيون داخلی

نیکا

متخصص بخش معماری

سفر به اعماق دريا يكي از شگفت‌انگيزترين سفرهايي است كه بشر موفق به درك آن شده است؛ شما نيز مي‌توانيد با تمهيد يك آكواريوم در خانه، از آرامش سحرانگيز آب و شگفتي‌هاي جهان طبيعت به طور همزمان برخوردار شويد.

آكواريوم‌ها با ابعاد و اشكال مختلف، در تركيب با علوم و فنون روز، تبديل به يكي از مهمترين مولفه‌هاي زيباسازي در محيط خانه شده‌اند. چنانكه شما مي‌توانيد از اين عنصر زيبا، به عنوان پاراوان براي جداسازي برخي فضاها در دکوراسیون داخلی استفاده کنيد.

ورود آشپزخانه‌هاي مدرن با ديوارهاي اپن (باز) به خانه‌هاي ايراني، كدبانوي خانه را در برخي موارد با مشكل مواجه مي‌سازد، اما اجراي يك ديوار آكواريومي در بخش اپن آشپزخانه، علاوه بر مصون نگهداشتن فضاي خصوصي آشپزخانه، زيبايي صدچنداني به آپارتمان شما هديه خواهد داد.

ميزهاي شيشه‌اي كه بخش زيرين آن تبديل به يك آكواريوم شده است يا آكواريوم‌هاي استوانه‌اي كه به جاي آباژور مورد استفاده قرار مي‌گيرد نيز از ديگر استفاده‌هاي دكوراتيو آكواريوم‌ها هستند.

شما همچنين مي‌توانيد با تمهید یک آکواریوم در درون بخشی از دیوار منزل خود، یک تابلوی متحرک و واقعی از ماهی‌ها در انظار میهمانان قرار دهید.

نیکا

متخصص بخش معماری

علاقمندان و صاحبان آکواریوم ماهیان زینتی علاقه زیادی به شناسایی گونه های مختلف آبزیان زینتی و نحوه تکثیر و پرورش آنها دارند ولی متأسفانه منابع اطلاعاتی کمی بصورت مکتوب یا الکترونیک در این خصوص وجود دارد. از زمان معرفی و گسترش ماهیان زینتی در آکواریم ها سالها می گذرد ، ماهیان زینتی از دیرباز مورد توجه علاقمندان به طبیعت به خصوص در شهرهای صنعتی بوده است .زندگی ساکت آبزیان و بخصوص ماهیها برای انسانی که از زندگی مدرن و ماشینی مملو از سروصدا فرار می کند ، آرامش بخش است. انسان وقتی به تماشای محیط زیستی متضاد با فضای کنونی خود می نشیند ، سکوت نموده و با حوصله فراوان غرق در دنیای زیبای آبزیان می شود. آبزیان زینتی در مقایسه با سایر آبزیان دریایی بدلیل امکان زندگی شان در محیط های مصنوعی بیشتر مورد توجه مردم شهرنشین قرار گرفته اند .پس از جنگ جهانی دوم و با فراهم شدن امکانات حمل و نقل هوایی ،آبزیان زینتی به اقصی نقاط دنیا انتقال داده شدند.

امروزه شاهد حضور گونه های ماهیان زینتی مختلفی درکشورهای آسیایی هستیم،گونه هایی که روزگاری تنها در رودخانه های آفریقا می زیسته اند و یا وجود گونه های آبزی مختص به رودخانه های آمریکا درآکواریوم خانه های اروپاییان و آسیایی ها است و امروزه شاهدیم ، کشور سنگاپور با داشتن آب و هوا و شرایط اقلیمی مساعد مرکز جهانی تجارت و تکثیر و پرورش آبزیان زینتی شده است و روزانه میلیونها گونه آبزیان زینتی به اقصی نقاط دنیا مبادله و صادرشود.

aquarium-design-for-home-decor-idea-centre-table%20(1).jpg

aquarium-design-for-home-decor-idea-centre-table%20(2).jpg

aquarium-design-for-home-decor-idea-centre-table%20(3).jpg

aquarium-design-for-home-decor-idea-centre-table%20(4).jpg

aquarium-design-for-home-decor-idea-centre-table%20(5).jpg

yalda1375

کاربر ويژه
من ب گل و گیاه علاقه دارم اما اکواریوم ن اخه اگه خدایی نکرده ماهی هاش بمیرن دلم میشکنه و گریه میکنم

نیکا

متخصص بخش معماری
من ب گل و گیاه علاقه دارم اما اکواریوم ن اخه اگه خدایی نکرده ماهی هاش بمیرن دلم میشکنه و گریه میکنم

منم مثل توام :بله:
و به نظرم هر کی اکواریوم یا پرنده یا حتی گل و گیاه میخره باید وقت بذاره و مراقبشون باشه :63::39:
گناه دارن حیوونی ها :36:

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام :گل:

من یدونه اکواریوم بزرگ داشتم
یه چیزی حدود 600-700 هزار تومنی هم براش خرج کرده بودم
ولی این اواخر دیگه آب ازش چیکه کرد...منم وقت رسیدگی براش رو نداشتم .

از چشم افتاد به زور 130 تومن فروختمش :ناراحت:

در کل درد سرش زیاده....
ولی اول صبحی چشاتو باز کنی ببینی 5 6 تا ماهی دارن برّ و برّ بهت نگاه میکنن یه حال دیگه ای داره... :15:

بالا