• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آلو ادویه دار با پرتقال

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد


مواد لازم (برای 4 نفر):

آب، 4 پیمانه (1 لیتر)
آب پرتقال، 1/2 پیمانه (125 میلی لیتر)​
شکر (نرم و دانه ریز)، 2/3 پیمانه (100 گرم)
پوست پرتقال (نواری برش داده شده)، 1 عدد (5 سانتی متری)
میخک، 4 عدد
آلو قرمز (با پوست)، 8 عدد (600 گرم)
چوب دارچین، 1 عدد
وانیل ، 1/4 قاشق چای خوری
ماست، یک و یک سوم پیمانه (190گرم)

روش تهیه:


1. آب، آب پرتقال، نيمی از شکر، پوست پرتقال و ميخك را در تابه مناسبی ریخته و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید.
2. سپس آلو، چوب دارچین و وانیل را افزوده، به مدت 20 دقیقه روی حرارت بماند. تا نرم شود. در اواخر پخت، چوب دارچین را درآورید.
3. با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار، آلوها را درآورده، در هر بشقاب دو الی سه عدد از آنها را قرار دهید كمی از سس را روی آن بريزيد و 20 دقیقه صبر کنید تا آلوها سرد شوند.
4. در این فاصله ماست را با الباقی شكر مخلوط کرده، به همراه آلو سرو کنید.
 
بالا