• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آمزش رنگی کردن یک عکس سیاه و سفید

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
0.jpg
بعد از یک وقفه‌ی نسبتا طولانی به واسطه‌ی امتحانات با یک آموزش در خدمت شما هستم.
یک سری عکس سیاه و سفید هستند که با رنگی کردن می‌توان روح تازگی به آن‌ها بخشید؛ این عکس می‌تواند یک عکس قدیمی یا یک نقاشی باشد که شما با مداد کشیده‌اید. هرچه عکس شما پیچیده‌تر باشد٬ کار شما سخت‌تر است. توجه کنید که راه‌های مختلفی برای این کار وجود دارد که من یکی از ساده‌ترین آن‌ها را بیان می‌کنم.

1. انتخاب رنگ‌های مناسب با قسمت‌های مختلف عکس
پس از باز کردن تصویر خود در فتوشاپ باید رنگ‌های متناسب با قسمت‌های مختلف عکس خود پیدا کنید؛ می توانید این رنگ‌ها را از یک تصویر مشابه رنگی با ابزار Eyedropper (
2.png
) بردارید. به طور مثال من با کمک رنگ های موجود در تصویر زیر:

1.jpg

این رنگ‌ها را انتخاب کردم:

3.jpg

2. رنگ کردن با براش
در این مرحله باید با رنگی که برای یک قسمت انتخاب کرده‌اید٬ آن‌ را رنگ کنید؛ اما قبل از رنگ کردن به 2 نکته توجه کنید: 1- برای رنگ کردن هر قسمت یک لایه‌ی جدید ایجاد کنید. 2- Mode همه‌ی لایه‌های رنگ را روی Color قرار دهید.
پس ابزار براش و همچنین رنگ مورد نظر را انتخاب کرده و شروع به رنگ کردن آن قسمت کنید. مثلا من برای رنگ کردن صورت این طور انجام دادم:

4.jpg

برای رنگ کردن قسمت‌ها زیاد وسواس به خرج ندهید اما مواظب هم باشید تا کار تمیز درآید؛ می‌توانید برای بهتر و راحت‌تر شدن Hardness براش خود را روی 0% قرار دهید و اگر کمی رنگ از قسمت بیرون زد بعدا آن‌ را پاک کنید.
من تمام قسمت‌ها را این طور رنگ کردم:

5.jpg

3. نوبت خلاقیت ...
پس از اتمام رنگ آمیزی کار ما پایان یافته به نظر می‌رسد و از اینجا به بعد مثل همیشه می‌ماند خلاقیت و تجربه‌ی شما...
من کارهای زیر را انجام دادم:
- برای رنگ بیشتر و بهتر از منوی Image>Adjustments>Vibrance مقادیر را به صورت زیر تنظیم کردم:

6.png

- با استفاده از ابزارهای Dodge و Burn میزان روشنی و تاریکی قسمت‌هایی از عکس را تغییر دادم.

و برخی کارهای جزئی دیگر که در نهایت تصویر به صورت زیر درآمد:

7.jpg

بالا