• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش انواع دامن فون به روش مولر

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
مصرف پارچه 1قد + 10 سانت

قد دامن و جنس پارچه دلخواه است
خطی میکشیم به بلندی قد دامن و ابتدا را 1 و خط کمر و انتها را 2 مینامیم

از نقطه 1 به اندازه 16 سانت پایین می آییم نقطه3 و آن را خط باسن مینامیم

این سه نقطه را به صورت گونیایی به سمت چپ امتداد میدهیم.

از نقطه1 به اندازه 1/4 کمر داخل میشویم نقطه4

از نقطه3 به اندازه 1/4 باسن داخل میشویم نقطه 5

از نقطه4 به اندازه2 سانت بالا میرویم نقطه6 و 6 را با قوس به سمت بیرون به نقطه 5 وصل میکنیم و از طرف دیگر به نقطه1 هلال ملایم میکنیم

این هلالا رو با هلال خط کش مولر رسم میکنیم.

از نقطه2 به اندازه 1/4 باسن+4-6 سانت خارج میشویم نقطه7

نقطه7 را به 5 با خط کش وصل میکنیم.

از نقطه6 روی خط 6 به 7 قد دامن + ا سانت را پایین می آییم و روی این خط علامت میزنیم و این نقطه را کم کم به صورت هلال ملایم (قوس به سمت پایین) به نقطه 2 وصل میکنیم

و مثلث ایجاد شده(تو الگو هاشور زدم) دور ریخته میشه

دیگه الگو کاری نداره

اینم خود الگو اگه بد کشیدم پوزش

http://www.up.iranjoman.com/images/cxupt8mnf51lm58xna6p.bmp

پیوست ها

• untitled.PNG
    untitled.PNG
    7.2 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش توسط مدیر:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
از این الگو یک بار برای جلو روی دولای بسته و یک بار برای پشت روی دولای باز برش میزنیم

روی درز وسط پشت زیپ مخفی میدوزیم

اگه پارچه جوابگو باشه میتونیم الگوی پشت رو هم روی دولای بسته بزاریم و زیپ مخفی رو توی درز پهلوی چپ بدوزیم

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
سلام گلم:گل:اگه بخوام ترک کنم باید چکارکنم:فکر:

این الگو رو نمیتونی ترک کنی برای اینکه لباست ترک بشه باید برش داشته باشه وقتی که

بین برش ها اوازمان بدی میشه ترک

یه راه دیگه هم اینه که لباست برش افقی داشته باشه وقتی قسمت بالای ساسونو ببندی البته باید قبلش امتداد

خط ساسونو از پایین قیچی بزنی بین این خط اوازمان طبیعی ایجاد میشه

با چه متدی کار میکنی؟

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ببخشیدیه سوال دامن مولر مگه درالگوی پشت دوپنس نمخورد ودرالگوی جلویکی:مشکوک:پس چرا این فقط برای جلووپشت به یک شیوع عمل میکنیم:قاطی:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
ببخشیدیه سوال دامن مولر مگه درالگوی پشت دوپنس نمخورد ودرالگوی جلویکی:مشکوک:پس چرا این فقط برای جلووپشت به یک شیوع عمل میکنیم:قاطی:

اونی ک تو ذهن توه دوس جون دامن تنگ اولیه اس

در ثانی این دامنی ک من برات گذاشتم خود مربیم رو الگوش کار کرده طوریکه مث دامن فون بقیه متدا به انتقال پنس

نیازی نداری

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
یاسی جونم خیلی شرمنده هستم :خجالت2:ولی میشه دامن تنگ اولیه مومولروتوضیح بدیدو بگی یک دوم ویک سوم روی الگویعنی چه:فکر:یه توضیح کامل باالگو:ناراحت:خیلی دعات میکنم:دعا::دعا:

بالا