mohammadshamosi
کاربر ويژه
آموزش ساخت پوستر یک ماشین اسپرت شعله ور در فتوشاپ !
مرحله 1
فتوشاپ را باز و یک سند جدید ایجاد کنید . پس زمینه با ترکیبی از سیاه و قرمز (160000#) رنگ کنید. سپس یک تصویر بدون پس زمینه از یک ماشین را باز کنید.
من از این تصویر استفاده کرده ام .
برای مرحله اول ایده این است که خطوط دور خودرو نمایان باشند. انجام این کار بسیار آسان می باشد. با کپی کردن لایه خودرو یک لایه جدید ایجاد کنید . نام آن را “Base” گذاشته و تصویر اصلی را پنهان کنید . سپس به Image>Adjustments>Invert بروید .
پس از آن به مسیر Filter>Stylize>Find Edges بروید . دوباره همین کار را روی یک لایه جدید دیگر تکرار کنید اما برای Blend Mode از Hard Light استفاده کنید. بعد از آن شما می توانید این 2 لایه را با هم ادغام کنید .
مرحله 2
تصویر شما باید شبیه به این باشد :
مرحله 3
حالا که ما خطوط اصلی ماشین را بدست آوردیم ، می خواهیم افکت یک ماشین شعله ور ایجاد کنیم.
در همان لایه ای که در مرحله 1 ایجاد کردیم ، یک Gaussian Blur اعمال کنید. به مسیر Filter> Blur> Gaussian Blur بروید. مقدار Blur بسته به رزولوشن شما متفاوت است. من از 1.6 برای Radius استفاده کردم. سپس Blend Mode را به screen تغییر دهید .
لایه را کپی کرده و همان Blend Mode را نگه دارید . حالا اجازه دهید دوباره Gaussian Blur اعمال کنیم . دوباره به Fitler> Blur> Gaussian Blur رفته و از 3.6 پیکسل استفاده کنید . نام این لایه را به “Top” تغییر دهید . از لایه مرحله اول کپی بگیرید و آن لایه را با این یکی ادغام کنید . سپس لایه اول را دوباره کپی کرده و نام آن به Red تغییر دهید و به Image>Adjustments>Hue and Saturation بروید. Colorize را انتخاب و Saturation را به 100 تغییر دهید. Blend Mode این لایه را Overlay تنظیم کنید .
حالا بیایید دوباره این مرحله را برای ایجاد نسخه زرد رنگ تکرار کنیم. به Image>Adjustments>Hue and Saturation رفته و از 40 برای Hue استفاده کنید. همین کار را دوباره برای ایجاد یک نسخه نارنجی انجام دهید ، سپس برای Hue و Saturation از 22- استفاده کنید.
سپس Opacity لایه های زرد و نارنجی را روی 50٪ قرار داده و آنها را داخل یک گروه قرار دهید. سپس گروه را انتخاب کنید و به Layer>Vector Mask رفته و سپس خطوط قسمت عقب خودرو را حذف کنید.
مرحله 4
حالا لایه اصلی را که ما در مرحله 1 مخفی کرده بودیم ، کپی کنید. آنرا انتخاب و به Image>Adjustments>Hue and Saturation بروید. colorize را انتخاب و Saturation را به 100 تغییر دهید. این لایه را در یک پوشه قرار دهید و نام آن را Car بگذارید.
مرحله 5
یک لایه جدید اضافه کرده و نام آن را “Superior Line” بگذارید . با ابزار (Brush (B با Hardness 0 یک خط لاستیک بعد از تایرها ایجاد کنید و به مسیر Filter> Blur> Gaussian Blur بروید. من از 4.5 پیکسل برای radius استفاده کردم. سپس دوباره به Image>Adjustments>Hue and Saturation بروید. برای Hue از 76 استفاده کنید.
نکته : شما باید این کار را هم برای لاستیک های سمت راست و هم سمت چپ انجام دهید.
مرحله 6
در این مرحله شروع به ترکیب تعدادی تصویر در طرح میکنیم. تعدادی تصویر شعله آتش دانلود کنید و شروع به اضافه کردن آنها در تصویر خود کنید. شما میتوانید کلمه “fire flame” را جستجو کنید . توجه داشته باشید که پس زمینه همه تصاویر شعله من سیاه هستند ، به این ترتیب شما می توانید Blend Mode تصاویر را روی حالت Screen بگذارید تا بکگراند شعله ها شفاف شود.
مرحله 7
شعله های آتش بیشتری اضافه کنید.
مرحله 8
در اینجا من یک عکس شعله دیگر اضافه کردم . شما می توانید چشم انداز تصویر را با رفتن به مسیر Edit>Transform>Perspective تغییر دهید. یک بار دیگر Blend Mode را روی حالت Screen بگذارید ، و اگر میخواهید اثر آن قوی تر شود ، لایه را کپی کنید.
مرحله 9
یکی از شعله های آتش را که به عنوان خط ترمز استفاده کردید انتخاب و آن را در زیر ماشین قرار دهید. این کار را برای قسمت جلو و عقب خودرو هم انجام دهید.
مرحله 10
کار ما تقریبا انجام شده است. اجازه دهید جزئیات بیشتری اضافه کنیم. یک لایه ی جدید اضافه و سپس با ابزار براش (B) با 0% Hardness تعدادی نقاط کوچک در دنباله شعله ها ایجاد کنید. اطمینان حاصل کنید که شما از اندازه های مختلفی برای نقاط استفاده می کنید ، مانند تصویر زیر :
مرحله 11
لایه را کپی کرده و به Image>Adjustment>Hue and Saturation بروید. Colorize را انتخاب و Saturation را به 100 و Lightness را به 50- تغییر دهید. پس از آن Blend Mode را روی Overlay تنظیم کنید. دوباره آن لایه را کپی و به Image>Adjustments>Hue and Saturation بروید. Hue را به 76 تغییر دهید .
کار بعدی در اینجا این است که یک تصویر دود مانند تصویر زیر اضافه کنید.
نتیجه
این تصویر نهایی ما است. ممکن است این آموزش کمی طول بکشد یا سخت بنظر بیاید اما با کمی خلاقیت و ابتکار میتوان نتایج جالبی بدست آورد . شما همچنین می توانید این اثر را بر روی تصاویر دیگر نیز اعمال کنید.
خسته نباشید