• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش ایجاد ماشین شعله ور در فتوشاپ

mohammadshamosi

کاربر ويژه
pre_c.jpg

آموزش ساخت پوستر یک ماشین اسپرت شعله ور در فتوشاپ !

img10000_c.jpg

مرحله 1
فتوشاپ را باز و یک سند جدید ایجاد کنید . پس زمینه با ترکیبی از سیاه و قرمز (160000#) رنگ کنید. سپس یک تصویر بدون پس زمینه از یک ماشین را باز کنید.
من از این تصویر استفاده کرده ام .
برای مرحله اول ایده این است که خطوط دور خودرو نمایان باشند. انجام این کار بسیار آسان می باشد. با کپی کردن لایه خودرو یک لایه جدید ایجاد کنید . نام آن را “Base” گذاشته و تصویر اصلی را پنهان کنید . سپس به Image>Adjustments>Invert بروید .
پس از آن به مسیر Filter>Stylize>Find Edges بروید . دوباره همین کار را روی یک لایه جدید دیگر تکرار کنید اما برای Blend Mode از Hard Light استفاده کنید. بعد از آن شما می توانید این 2 لایه را با هم ادغام کنید .

img20000_c.jpg

مرحله 2
تصویر شما باید شبیه به این باشد :

img30000_c.jpg

مرحله 3
حالا که ما خطوط اصلی ماشین را بدست آوردیم ، می خواهیم افکت یک ماشین شعله ور ایجاد کنیم.
در همان لایه ای که در مرحله 1 ایجاد کردیم ، یک Gaussian Blur اعمال کنید. به مسیر Filter> Blur> Gaussian Blur بروید. مقدار Blur بسته به رزولوشن شما متفاوت است. من از 1.6 برای Radius استفاده کردم. سپس Blend Mode را به screen تغییر دهید .
لایه را کپی کرده و همان Blend Mode را نگه دارید . حالا اجازه دهید دوباره Gaussian Blur اعمال کنیم . دوباره به Fitler> Blur> Gaussian Blur رفته و از 3.6 پیکسل استفاده کنید . نام این لایه را به “Top” تغییر دهید . از لایه مرحله اول کپی بگیرید و آن لایه را با این یکی ادغام کنید . سپس لایه اول را دوباره کپی کرده و نام آن به Red تغییر دهید و به Image>Adjustments>Hue and Saturation بروید. Colorize را انتخاب و Saturation را به 100 تغییر دهید. Blend Mode این لایه را Overlay تنظیم کنید .
حالا بیایید دوباره این مرحله را برای ایجاد نسخه زرد رنگ تکرار کنیم. به Image>Adjustments>Hue and Saturation رفته و از 40 برای Hue استفاده کنید. همین کار را دوباره برای ایجاد یک نسخه نارنجی انجام دهید ، سپس برای Hue و Saturation از 22- استفاده کنید.
سپس Opacity لایه های زرد و نارنجی را روی 50٪ قرار داده و آنها را داخل یک گروه قرار دهید. سپس گروه را انتخاب کنید و به Layer>Vector Mask رفته و سپس خطوط قسمت عقب خودرو را حذف کنید.

img40000_c.jpg

مرحله 4
حالا لایه اصلی را که ما در مرحله 1 مخفی کرده بودیم ، کپی کنید. آنرا انتخاب و به Image>Adjustments>Hue and Saturation بروید. colorize را انتخاب و Saturation را به 100 تغییر دهید. این لایه را در یک پوشه قرار دهید و نام آن را Car بگذارید.

img50000_c.jpg

مرحله 5
یک لایه جدید اضافه کرده و نام آن را “Superior Line” بگذارید . با ابزار (Brush (B با Hardness 0 یک خط لاستیک بعد از تایرها ایجاد کنید و به مسیر Filter> Blur> Gaussian Blur بروید. من از 4.5 پیکسل برای radius استفاده کردم. سپس دوباره به Image>Adjustments>Hue and Saturation بروید. برای Hue از 76 استفاده کنید.
نکته : شما باید این کار را هم برای لاستیک های سمت راست و هم سمت چپ انجام دهید.

img60000_c.jpg

مرحله 6
در این مرحله شروع به ترکیب تعدادی تصویر در طرح میکنیم. تعدادی تصویر شعله آتش دانلود کنید و شروع به اضافه کردن آنها در تصویر خود کنید. شما میتوانید کلمه “fire flame” را جستجو کنید . توجه داشته باشید که پس زمینه همه تصاویر شعله من سیاه هستند ، به این ترتیب شما می توانید Blend Mode تصاویر را روی حالت Screen بگذارید تا بکگراند شعله ها شفاف شود.

img70000_c.jpg

مرحله 7
شعله های آتش بیشتری اضافه کنید.

img80000_c.jpg

مرحله 8
در اینجا من یک عکس شعله دیگر اضافه کردم . شما می توانید چشم انداز تصویر را با رفتن به مسیر Edit>Transform>Perspective تغییر دهید. یک بار دیگر Blend Mode را روی حالت Screen بگذارید ، و اگر میخواهید اثر آن قوی تر شود ، لایه را کپی کنید.

img90000_c.jpg

مرحله 9
یکی از شعله های آتش را که به عنوان خط ترمز استفاده کردید انتخاب و آن را در زیر ماشین قرار دهید. این کار را برای قسمت جلو و عقب خودرو هم انجام دهید.

img10001_c.jpg

مرحله 10
کار ما تقریبا انجام شده است. اجازه دهید جزئیات بیشتری اضافه کنیم. یک لایه ی جدید اضافه و سپس با ابزار براش (B) با 0% Hardness تعدادی نقاط کوچک در دنباله شعله ها ایجاد کنید. اطمینان حاصل کنید که شما از اندازه های مختلفی برای نقاط استفاده می کنید ، مانند تصویر زیر :

img11000_c.jpg

مرحله 11
لایه را کپی کرده و به Image>Adjustment>Hue and Saturation بروید. Colorize را انتخاب و Saturation را به 100 و Lightness را به 50- تغییر دهید. پس از آن Blend Mode را روی Overlay تنظیم کنید. دوباره آن لایه را کپی و به Image>Adjustments>Hue and Saturation بروید. Hue را به 76 تغییر دهید .
کار بعدی در اینجا این است که یک تصویر دود مانند تصویر زیر اضافه کنید.

img12000_c.jpg

نتیجه
این تصویر نهایی ما است. ممکن است این آموزش کمی طول بکشد یا سخت بنظر بیاید اما با کمی خلاقیت و ابتکار میتوان نتایج جالبی بدست آورد . شما همچنین می توانید این اثر را بر روی تصاویر دیگر نیز اعمال کنید.
خسته نباشید
icon_smile.gif

بالا